Pqs te rrembejn na ba i viz per andejVdes ti shof apo takoj iher....
Amin!Ishalla te rrembejn dhe kur te kthehesh na trego si ishin
Ta shof si jan menyrat e aplikimit, ishalla nuk eshte opsioni i vetem per ai bashkim familjar se nuk kam per ta aplikuar kte menyre gjall ne bote,lolPqs te rrembejn na ba i viz per andej
Ta shof si jan menyrat e aplikimit, ishalla nuk eshte opsioni i vetem per ai bashkim familjar se nuk kam per ta aplikuar kte menyre gjall ne bote,lol
Shiko se mos kete ndonje menyre tjeter se e dua edhe une nje vizeTa shof si jan menyrat e aplikimit, ishalla nuk eshte opsioni i vetem per ai bashkim familjar se nuk kam per ta aplikuar kte menyre gjall ne bote,lol
Mund te jete menyra e vetme derisa sjam une aty,se po ika une aty do i 'detyroj' te aplikojn dhe menyra tjera,cke tiAhahahahahah po cne ashu jo ajo do jet menyra e vetme
E di cfare?Shiko se mos kete ndonje menyre tjeter se e dua edhe une nje vize
E di cfare?
Bejeni nje liste,mund te kete me shume lehtesime ne menyre kolektive
Ata kan nevoj per ne, lol
Psh per cfare na e kane me sh nevojen?E di cfare?
Bejeni nje liste,mund te kete me shume lehtesime ne menyre kolektive
Ata kan nevoj per ne, lol
Vertet sa te duash ka dhe hajt dalloi kush jane te vendit e kush jabanxhinjPosi jo, ja po te hedhesh nje sy rrotull shef shume te tille
Aty duhet te jesh i zoti ti dallosh kush jane te vendit e kush joVertet sa te duash ka dhe hajt dalloi kush jane te vendit e kush jabanxhinj
Kshu virtualisht i dalloj kollaj, ne realitet jane bo te gjithe njellojAty duhet te jesh i zoti ti dallosh kush jane te vendit e kush jo
Vertet veshtire ... jane bo aliene te tere dhe flasin sikur kane kap qiellin me dore ...Po cpo na duhen ketu ne, ne i kena hallin atyre ne realitet
AahahahhaPsh per cfare na e kane me sh nevojen?
Per cfare po mendoj une se nuk e di ?Aahahahha
Well....per cdo gje mundet.....pervec asja qe po mendon ti ....
LolPer cfare po mendoj une se nuk e di ?