a beheni xheloz nese te dashurit tuaj chatojne?

fiona20

Primus registratum
Re: a beheni xheloz nese te dashurit tuaj chatojne

xheloz jo por do ta vrisja po ti bonte keto gjona...ta morin te dashurin sot ne rruge e jo ne internet e ne chat,....kane ardhur kohe te keqija ca spo ndodh....

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
xheloz jo por do ta vrisja po ti bonte keto gjona...ta morin te dashurin sot ne rruge e jo ne internet e ne chat,....kane ardhur kohe te keqija ca spo ndodh....

[/ QUOTE ]

fiona20 /pf/images/graemlins/lol.gif me shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fiona /pf/images/graemlins/lol.gif
Mos e ruj kaq shume te dashurin goce,se pastaj iken vete pa qene nevoja te ta marrin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani,une s'kam pas noj here te dashur qe merrej me chat,po s'besoj se do behesha xheloze.mendoj se do ishte ai qe do i vinte inat pse nuk me rrifet fare mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiona20

Primus registratum

Altin mos u shkrij shume..ti nuk do beheshe xheloz gjasme....leni keto....nuk behesh xheloze ti siper jo moj goce sma merr mendja...chati fillon me shoqeri e mbaron duke i marre te dashurin tjetres...po te kisha nuk do ta lija ne chat ne asnje menyre...ky eshte mendimi im skom cbej...

marina s.

Forumium maestatis

s'ta merr mendja ty po ia qe eshte kshu...nuk me rrifet /pf/images/graemlins/laugh.gif niente,nada,hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

Njerezit nuk "merren", zgjedhin vete te ikin dhe mundesine per te zgjedhur ti nuk ia heq dot sado te perpiqesh(s'ke as te drejten per ta bere kete gje).Nuk ruhet dot qeni e macja,jo me njeriu. /pf/images/graemlins/shrug.gif

cacol

Forumium maestatis

Kikirikiuuuuuuuuuuuu... fiona do me rujt gjelin moj Scepto /pf/images/graemlins/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

per at pune as pula nuk ruhet dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tipsy.gif

cacol

Forumium maestatis

Bukur. Sapo mberritem ne konkluzionin qe : nqs i dashuri apo e dashura DO te ta dredhi, ta dredh e ta perdredh jo ne chat, po edhe perpara syve /pf/images/graemlins/laugh.gif . "Mbajtja me zor" eshte nje sjellje prej mesjetaresh, sepse nqs dikush nuk do te rrije me mua, apo do te rrije edhe me mua edhe me te tjere, jam UNE ai qe i ve shkelmin.

Po c'ti besh, te rinjte jane iper posesive dhe kujtojne se meshkujt jane Ken dhe femrat jane Barbie /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

po mire ju qe se rruni te dashurin/dashuren se o i lire te mendoj si te dol pse hani tum kur i kerkoni llogari ku ishete me ke ishte apo me ca ishte....
hajt mos na boni kakardhia duke u heq si liberal se lesht e bales jeni

ssssssss

Primus registratum

llape me ty do shkojme ne europe ne...te hypim ter gjithe se na man /pf/images/graemlins/laugh.gif...spekte nga SiEnCe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

fiona20

Primus registratum

Llapaqen respekt...une nuk kerkoj te mbaj te dashurin mezor thjesht kerkoj respekt per dashurine time....te dalesh ne chat une e quaj tallje ...nuk bej fjale per dashuri te momentit por per ate qe do te jete dashuria e jetes.....Sceptic une e respektoj mendimin tend por ky eshte mendimi im...

zoulou

ElB@S@N

XHeloze??? jooooooo.......Vetem....vetem... po zbulova qe ka n.d.nj preference mund te behem pak xheloze!!!
Pastaj kjo pune varet nga mentaliteti i njeriut /pf/images/graemlins/wink.gif

ados

Primus registratum

jo.nuk behemi xheloz.Jemi pro lidhjeve liberale, "open relation", 3some, 4some are always wellcome !!!love online babe /pf/images/graemlins/laugh.gif

gangsterja

Primus registratum
Nuk behem xheloze,mbasi e di se c'fare tipi eshte ai dhe kam besim ne ndjenjat e tij.Ket pune kane cunat me ngacmu gocat e me bo chat.

Balahk

Locus omnem
jo xheloz.por veprim i ulet te chatosh me njerez qe nuk ia ke iden se kush mund te jene ne te vertet.dhe per keto arsye sdo me pelqente fare ta shikoja