A është i drejtë "mohimi" i përmbushjes së detyrave që rrjedhin prej amësisë?

Alephh

Valoris scriptorum
Sapo lexova një shkrim tejet interesant në lidhje me reagimin e njerëzve , kur një nënë ushqen me gji fëmijën e saj në vende publike dhe nisur nga ky fakt ( si femër , si grua dhe si nënë ndoshta në një të ardhme) më lind natyrshëm pyetja : "A duhet të paragjykohet ky veprim, kur vetë natyra thërret për permbushjen e detyrimeve që sjell me vete amësia?"
Ju si e shihni të ushqyerit me gji të fëmijës në mjedise publike, kur foshnja kërkon të ushqehet?

P.s.: Po postoj dhe linkun e shkrimit që më nxiti të shkruaj dhe të hap këtë temë

http://www.attn.com/stories/4462/br...medium=viralvideoposttext&utm_campaign=videos

Balahk

Locus omnem
Une jam pro,por duhet ta mbuloj nena pjesen qe te mos duket...se mbaj mend kur kam qene klase te kater,vinte nena e nje shoku te klases me femije te vogel edhe i jepte gji ne klase..hic gje e hijshme..ne syrin e te tjereve..

joetisti_

Locus omnem
une besoj se jemi te krijuar ne menyre qe perceptojme ndryshimin me te vogel ne te njejten gje. Mashkulli, besoj, nuk e sheh vecse si nje kenaqesi qe i vjen nga nena qe ushqen te voglin e saj. Ndryshe nga sa do ishte e njejta skene me ndryshime te vogla qe do t'i sillte siklet ndoshta, cudi ndoshta, eksitim ndoshta.

Eléonoré

Valoris scriptorum
une besoj se jemi te krijuar ne menyre qe perceptojme ndryshimin me te vogel ne te njejten gje. Mashkulli, besoj, nuk e sheh vecse si nje kenaqesi qe i vjen nga nena qe ushqen te voglin e saj. Ndryshe nga sa do ishte e njejta skene me ndryshime te vogla qe do t'i sillte siklet ndoshta, cudi ndoshta, eksitim ndoshta.

Po te ishe dem ti si do te veproje po te shihje vicin qe thith thithkat e lopes?

A do merrje inat vetveten? Demin?
A do eksitoheshe?
A do deshiroje te vrisje vicin i cili po pi burimin e tij te ushqimit dhe eksitimit?

Njerezit jane gjitare. Akti i te ushqyerit te bebit me qumesht eshte nje akt teper privat. Sepse eshte animalesk. Gruaja e cila ushqen femijen e saj me gji duhet te beje nje gje te tille e "fshehur" jo vetem nga te panjohurit por edhe nga bashkeshorti i saj. Ju siguroj, nuk ka absolutisht asnje gje eksituese te shohesh nje akt te tille. Perkundrazi.

Nje nga arsyet pse meshkujt kalojne nje periudhe refleksioni te marrdhenieve te tyre ne cift ka te beje edhe me asistimin qe ata bejne ne lindjen e femijes dhe periudhen e mepasshme qe ndjek nje lindje. Te shohe organin e kenaqesise se tij te perdoret per te nxjerre nje femije prej tij ve ne dyshim jo vetem imazhin e madhesise se vagines por edhe te organit te tij seksual i cili ne ate moment do te dukej si nje gjelpere perballe nje vryme grandiozo.

Imagjinoni dy organe kenaqesie per mashkullin qe ndahen gati barabartesisht edhe nga proxhenitura e tij.

Pervec kesaj une edhe pse dua te jem politikisht korrekt nuk e permbaj dot veten pa thene se mua me bezdisin ato femra te cilat dalin me bebet e tyre te vegjel vend e pa vend. Te qarat e tyre me ngrene nervat dhe ajo qe me bezdis me shume eshte se i gjithe grupi i njerezve duhet te sillet ne menyre te tille qe te akomodoje nevojat e nje njeriu te vetem, kesaj gruaje e cila mund dhe duhej te qendronte ne shtepine e saj deri sa bebi te rritej mjaftueshem per te mos krijuar anomali dhe diskutime pa fund.

Nje nga akomodimet qe me la mbrese dhe bekova ishte ekzistenca e dhomave te nderrimit te bebelinove dhe te ushqimit te femijeve me gji ne aeroportet ne te cilat kam kaluar.

Plus kesaj, nje grua duhet te ushqeje femijen e saj me gji jo me teper se tre deri ne gjashte muaj. Sa per te marre anti-korpet e nenes te cilat clirohen me kulloshtren ose "ballin e kazanit te rakise".

Sa me teper ajo ushqen femijen e saj me gji aq me teper ato do te fryhen dhe shfryhen deri ne shkaterrim total te tyre. Nje gje e tille nuk shihet mire nga bashkeshortet e tyre te cilet do bredhin pas siseve te reja dhe te ngjeshura.

El