_Arcobaleno_ VS Scorpion!!!

ssssssss

Primus registratum
Re: _Arcobaleno_ VS Scorpion!!!

agagagagaggagaga
2 nkok gjith pasurine time.:D:D
amon o scorpje se sja vle me u morr me vrim cpuma /pf/images/graemlins/tonguee.gif:p lol.
e kena myttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ';)

picasso

Forumium maestatis

ne fillim dua te ju them se shume tema me kthejne humorin...ne kete forum jo per batutat por per ate qe shprehet(gjoja per zgjaursi)dhe ketu nuk po flas per ndonjerin konkretisht...nuk dua as te bej gjykatesin se nuk me shkon dhe nuk jam i zoti...pershendes scopion me rrespekt...dhe u tregoj nje histori ndodhur shume vite perpara ne malsi te madhe...ata qe jane nga ajo zone i kane njoh keta persona qe hyjne ne kete histori(te pakten nga fama)
Kol Maçi i hotit dhe Kol Gruda...prej Grudes... ishin dy me te famshmit(per pashi apo bukuri )secili ne malet rrespektive...mesaduket bashkohen nete njejten femer dhe...kris nje debat(se mbaj mend kush e pati ideni "brilante")por ata te dy u bene gati per nje dyel ku te mund te merrte pjese gjith paria e malsise se madhe... te ftuar te gjith...nje nder ta edhe VAT Marashi(bajraktari i shkrelit...njeriu qe ka fol ne lidhje te Prizrenit per nje ore e gjysem pa shkeputje pa lap pa leter...)duke shkuar ne dyelin e famshem...Vat Marashi takon ne nje gru qe dikur i kish ber nje nder...shoqeruar me ata qe e ndiqnin...ai ftohet nga gruaja per te ngrene...dhe insiston duke u ber shume me vone(duke e ditur se ajo mund te ofendohej sepse ishte e varfer dhe se do te dukej se Vata nuk po e pranonte bujarine e gruas...ai pranon)duke shkuar ne dyel me 1 ore vonese...te gjith bajraktaret e tjere e presin me fjalet...:ku je bre burr...ku je o Vat Marashi...ka nje ore qe po te presim...
dhe Vata qete qete...u thote:ju qe keni nje ore qe po prisni...cfare keni ber...te ngelur pa shume fjele ata i thone ca kemi ba...kemi prit sa te vish ti qe te mund te zhvillohet dueli...
pune te bukur paski pa ba...thot aii....po a nuk me thoni...a asht e vogel malsia e madhe...a nuk mund ti zan(kete vend)per dy burra te pashem e te mire...po u merr doren te dyve dhe u ret me thik(pak gishtat)dhe u ben probatina(vellezer gjaku)une nuk e di sa mund te vleje kjo histori...ne kete ceshtje...por besoj se asnjeri ketu nuk eshte me lart nga ai qe ka perball(kuptohet sipas mendimit tim)per aq kohe sa je ketu...je ne te njejtin nivel.te pakten nese e ul veten te flasesh me dike...ndaj nese ka dicka mes jush besoj menyra me e mire eshte te injoroheni...dhe te mbani secili mendimin e tij...
une mendoj se gjithnje vlere ka edhe me budallai(edhe per vet faktin se nuk do egzistonte i zgjuari po te mos ish budallai)e jo me disa qe e mendojne ndryshe...debati me pelqen(sidomos kur ka shum ngjyra)

E

EL-DIABLO

Guest

Mos shkruani kaq gjate mer si hartim se ska rob ti lexoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po shkeputem per ca kohe nga AF-ja. Qendrim te kendshem ne kete llum! /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Gagagagagaga
Me ne fund i doli AF nga qejfi ene Scorpes se per pak desh hyri ne librin Gines si shkruesi me i dendur ne nje forum ne kohen me te shkurter...
/pf/images/graemlins/wave.gif te presim mbas pushimeve Scorpe se aq te mban inati ty sa nj zjarr kashte... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

alb_girl82

Primus registratum

kur hyra ne albforum dhe fillova te shkruaja cfare mendoj per dicka qe fliste ne nje teme, dhe ndonjehere te beja dhe ca rremuje, nuk e besoja se do kishte inate te tilla ketu!
nje njeri biles me shkruajti ne privat qe s'duhet ti klasifikoja njerezit e ti mblidhja ne grupe, gje qe une nuk kam bere as kam ndermend te bej. Ketu shume gjera meren per ters.
desha te shtoja qe me vjen shume keq qe jeni ndare keshtu! Injorojini ca gjera dhe hecni perpara se jo te gjithe jane njesoj, po te pakten respektojeni mendimin e njeri tjetrit edhe pse nuk e pranoni ate.
ky ishte mendimi im, pastaj mund te beni cfare te doni... naturalmente!

ssssssss

Primus registratum

alb_girl o zhot o zhot sa e mir qe qenkeeeee.waaaa miiii.me bej add ktu mua moj coldplaying_1990@hotmail.com D:D:D: gagagag arco mos boj gaf te bpsh gje add ti se sfol me pedera una /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D: gagagaga