8 MILE

ujiftohte2die4

Primus registratum
Re: 8 MILE

ok, "8-MILE" it was one of da best rap-filmz, por kam lexuar disa postime me larte qe nuk e pelqejne hip-hop life, pse... apo tregon/shfaq jeten e vertete dhe jo si disa filma te koruptuar fare me egzagjerime te teperta ku e bejne "mizen" "buall" si p.sh filmat with witchiez bullshit, bullshit... ca tu pelqesh atyre filmave qe nuk kan asnje lloj kuptimi!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Une e pashe filmin, eshte vertet shume i dobet dhe te ve ne gjume, ti pret me ankth(padurim) te ndodhi dicka, por asgje nuk ndodh. :mad:
Lere se e kam pa edhe ne orar te punes :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif mendoni cfare zhgenjimi. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Eminem me pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Une e pashe filmin, eshte vertet shume i dobet dhe te ve ne gjume, ti pret me ankth(padurim) te ndodhi dicka, por asgje nuk ndodh. :mad:
Lere se e kam pa edhe ne orar te punes :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif mendoni cfare zhgenjimi. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Eminem me pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
HEY GIRL FILMI ESHTE TOP FARE, AJO QE SME PELQEU QE ZERI I EMINEMIT QE KISHIN DUBLUAR NE FRENGJISHT, DHE NUK SHKOVA TA SHIFJA NE VEO!

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] EMINEM---A KOOL BASTARD MOTHAFUCKER.....A GREAT ACTOR ALSO.....(FLAJE TE DALA NGA DR-DRE..ISH TTUTORI I EM.)

SADO TALKENT TE JET EMINEM...TANI QE U MENJANUA NGA DRE UN THEM QE SDO JET PO AI QE ISHTE PARA CA KOHESH...LETS FACE IT...DR-DRE MADE EMINEM.. [/qb]
OH NO! EMINEMI ME GRUPIN E VET D_12 KISHTE PRESPEKTIV TA VAZHDONTE DERI NE FILLIM NJE KARIER SOLO!
ANDRE YOUNG (DR DRE) ESHTE I MADH SA TUPAC, BUT SLIM SHADY FUCK HIM NGA TE GJITHA ANET!

blackpimp

Primus registratum

ndegjo ti EMINEM_12 per slim shady pajtohem, mirpo t'lutem mos fol palidhje..

DR.DREE i madh sa TUPAC ???

DR.DREE as ne ëndrra nuk eshte i madh sa 2PAC, tupac eshte legjend, mbret i repit dhe gjithmon do te mbetet ashtu, pyes ke te duash per kete...

Check BETTER DAYZ bro

karamel

Primus registratum

KE TE DREJTE MAN, NUK AI ARRIN TUPACUT!
AJO QE SME PELQEN TE EMINEMI ESHTE SE SA HERE QE HAP HIS MOTHERFUCKER MOUSE FLET PER DRE!
BEN QE SHKEPUTET PAK!

PS KAM NJE SHOK QE ESHTE FAN DHE AKOMA NUK IU ESHTE MBUSHUR MENDJA QE KA VDEK!

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga babyboy:
[qb] best movie i've seen this year! absolutely genious!
00471835.jpg

PS: i listen to almost everything that sounds good, rap included but, i aint even gonna bother arguing wit yall coz you wont understand anyways . . . [/qb]
MY FOVORATE SONGS
THE RAP GAME
RABBIT RUN
LOVE ME DHE 50CENT

JoNiDa1

Primus registratum

Une si harxhoj 8 € gjalle ne bote me pa ket film..do pres te dali ne videokasete /pf/images/graemlins/smile.gif

nicolin

Primus registratum

filmi ishte shume i bukur.
(1)He is the best raper.
The ju pse nxeheni me njani tjetrin ma?
Varet gjethsecili ka deshirat e veta!!!
allright

And i,m going 2 hes koncert ne qeshor...
take care
dhe mos u zene
per budadhiqe kote

mostro

Putraku

kush e ka bo ket filmin dre?
bo ai eminem me kot nuk ka ku behet......
se cfar ka interesante se mor vesh fare.dr dre knej dr dre anej.........
filmi me kot s'ka ku behet.kenge 8 mile e shpifme fare............cer ka te bukur ky tipi ktuuuu??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Dhe te krahasosh eminem me 2-pac eshte sikur te krahasosh nirvana me djemt e detit..
hajt tani mos ja fusni kot /pf/images/graemlins/laugh.gif