8 MILE

Albanian_Hottie

Primus registratum
8 MILE

eight_mile_150x225.jpg

8 MILE
I inspiruar nga ngjarje nga vete jeta e tij Eminem (Jimmy Smith, ne film) ben debutin e tij te pare ne ekran.
Jimmy Smith, i njohur nga miqte e tij si Rabbit, eshte nje djale i ri qe perpiqet te dali nga guacka e Detroitit. Jeta e Rabbit ka qene gjithmone e veshtire dhe nuk ishte bere e leht as ne fund. Rabbit eshte ndare nga e dashura e tij dhe eshte forcuar te qendroj ne shtepine e mamase se tij Stephany (Kim Basinger) dhe po e kalon keq me te dashurin e Stephanise.....dhe drama vazhdon.

Shikoni filmin se del neper kinema sot.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum
Re: 8 MILE

heheh, endrra. Pse me aq nerva ti?
Me sa di una, eminemi ska vra njeri. At least,Yet!

Megjithate une se kam pare akoma filmin, po pati ndonje qe e ka pare le te na tregoje a eshte gje apo jo?

enderr e njomet

Primus registratum

E para e punes kur flitet per Hip-Hop une largohem nga ai ambjent. Kur dikush e degjon dhe skam ku te shkoj, sjell ndermend muziken e Traviates. Kur dikush ma lavderon, i shikoj sikur kane trup majmuni dhe koke karkaleci. Dhe per me teper... kur nje i bardhe ben si i zi... me mire mos flas se me te vertete do shperthej keq.

Blendi

Primus registratum

Eshte pune shijesh. Hip Hop mund te jete menyra me efikase per te shprehur revolten. Pastaj ka zhanre brenda vetes.

Mund te mos iu pelqeje Eminemi si mesazh qe percjell apo per vlerat qe ka. Por nje kritik mesatar i Zhanrit te muzikes qe ai ben, do ti hante hakon po mos ta quante Gjeni. Eminem eshte per Hip Hop ajo qe Guns N' Roses ishin per hard Rock ne kohe te Slashit.

So, lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go.
You only gt one shot, do not miss your chance to blow
This oportunity comes once in a lifetime.

babyboy

Primus registratum

best movie i've seen this year! absolutely genious!
00471835.jpg

PS: i listen to almost everything that sounds good, rap included but, i aint even gonna bother arguing wit yall coz you wont understand anyways . . .

ronnie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]Ku qendron gjenia e nje te bardhi qe di te beje ca vargje ofenduese/thumbuese/pa shije?[/qb]
me dy llafe, ose jo tre, "na cave trapin"
kush je ti sternipi i HITLERIT, po ELVIS PRESLEY te pelqen se dhe ai black muzik kendonte. :smash:

bebivogel

Forumium maestatis

Enderr ... pse vjell vrer ... nese s'te pelqen s'te pelqen ... ska nevoje te postosh 20 here ... e ta shash e ku di une ... /pf/images/graemlins/tongue.gif ... Kam degjuar qe filmi qe i bukur ... do shkoj ta shikoj ... /pf/images/graemlins/smile.gif

enderr e njomet

Primus registratum

sepse nuk me pelqen rruga qe ka marre jeta ne Amerike... cdo gje e zeze eshte suddenly cool, MTV transmeton vetem kenge zezakesh a thua se eshte bere hip hop tv, njerzit flasin in ebonics kur duan te tregohen te forte, vishen si zezaket per te treguar superioritetin e tyre ndaj te bardheve te tjere dhe afersine me "homies", me pak fjale nuk me pelqen integrimi gati total i kultures se zeze ne mjedisin tim. Sdua te futem me ne te thella, nuk eshte as vendi as koha.

disku

UNI

EMINEM---A KOOL BASTARD MOTHAFUCKER.....A GREAT ACTOR ALSO.....(FLAJE TE DALA NGA DR-DRE..ISH TTUTORI I EM.)

SADO TALKENT TE JET EMINEM...TANI QE U MENJANUA NGA DRE UN THEM QE SDO JET PO AI QE ISHTE PARA CA KOHESH...LETS FACE IT...DR-DRE MADE EMINEM..

babyboy

Primus registratum

Dr. DRE megjithment qe e boni Eminem-in njeri . . . por nganje here nxenesit dalin me te mire se vete mesuesit! u neva kno . . . /pf/images/graemlins/wink.gif

XimiTr

Primus registratum

Per mua " 8 Mile" ishte nje film qe gjunah qe i harxhova 13 $ CAD qe e pashe !
Nje njeri i cili nga fillimi i filmit deri ne fund te tij akuzoi te jemen (qe kishte nje e dashur) per adoleshencen e tij te keqe. Kur e pashe kete film ne reklame prisja ndonje gje te madhe po u zhgenjeva shume. E pashe ne premieren e tij ne kinemane Paramount ne Montreal dhe 96% e shikuesve ishin jevgj !

roberto

Primus registratum

Whaaaaaaaaaaaaattt?????!!!!!!??????!!!

U hap teme per "8Mile".
Ky ishte nje film i cili mbas 30 minutash me vuri ne gjume.Nuk po duroja te dilja nga kinemaja sepse mu morr fryma.
Ky film nuk meriton te komentohet fare.Nuk duhet te permendet asgjekundi.Plot qe nuk quhet plot.aktore qe jane plera.
Se mora vesh ca roli lujti dashnorja e dyte e Rabbit, ajo prostitua mo.
Se mora vesh ca ishin ato batutat e shokeve te bandes se EM qe doshin me na bo me qesh.

Edhe jevgjit qe njof une ishin gati me vjell.

Shyqyr zotit salla ngjitur kishte Harry Potter dhe pashe ate u knoqa me prralla me mret se eminemi nuk bo hajer.

Heneza

Primus registratum

Aman lereni "8 mile". per film nuk ishte gje, prisja me shume. per kenget e Eminem me pelqyen ato qe kishte bere per soundtrack.

e ka pelqyer ndonjeri "The ring"??? Mua akoma me ka ngelur ne mendje edhe pse e kam pare para nje muaji. mmmm... thoughtprovoking and spooky too. :eek: