777

Petroninsja

Primus registratum
777

Kete teme e hapa me festu postimin e 777, damn i feel lucky....
Anyways, nese keni ndonje gje me thene ne lidhje me keto 3 shifra bujrum do ju degjojme dhe do ju keshillojme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum
Re: 777

Piloti i swear kjo eshte sign, postimi yt i 7 , postimi im i 777 kjo eshte shenje jo shaka, kazino the Las Vegas baby that's where the money is.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

hmmmmm /pf/images/graemlins/wink.gif edhe 3 shtata nga mua /pf/images/graemlins/tongue.gif

Darien

Primus registratum

Petroninsja,

kam gati dy vjet që e përdor në chat numrin tek adresa

Darien!777@*.cmu.edu (tani ka ndryshu kjo edu-ja se e hoqa qafe shkollën /pf/images/graemlins/smile.gif )

çfarë kuptimi të ketë vallë?

unë s'po e tregoj

Petroninsja

Primus registratum

Darieno, provoje ate lloton e madhe se per zotin do kesh ndonje shanc ta them me dore ne zjarre..
Na ben dhe ne te pasur pastaj....
Jetes si dihet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
Darieno, provoje ate lloton e madhe ...
Lottery: A tax on mathematically-challenged people.

/pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

po ju tha nje gjahtar qe ka vrae 777 zogj,lepuj.... a ku ta di une cfare.....
PO JU RRE! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

shifni pak kte numirin e antarit tek una...111 numrat qe me pelqejne me shume...me kane rene...e dini cfare do te thote kjo??? /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

Belinea

Primus registratum

eh me petronisja me ato 3 shtate postime mburresh ti /pf/images/graemlins/wink.gif une njoh njeren qe tek nje forum tjeter i ka 4 shtate postime /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse se kisha llafin per veten time una /pf/images/graemlins/smile.gif jo po qe ta dinini /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Belinea pse na ve ne gara ti mi, apo skam seder te semure une, te lutem shume mos me ngacmo sendren se do filloj te fus nga nje germe ne cdo postim e ta kaloj ate shoqen tende... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo mi jo , ceshtja qendron tek shifra te perseritshme qe hasim ne jeten tone dhe ckuptim mund te kene, paksa teme abstrakte por ve ne levizje qelizat e neuroneve e ke parasysh ti mo..

Belinea

Primus registratum

jo me hic fare se kisha para sysh una /pf/images/graemlins/wink.gif sa ma thjeshtove problemin... hmmmm me ca te merrem una tani ? /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

[qb] Abstracto ne klase te pare ke marr vetem 1-sha lol
E gjeta me duket.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------
Ik e pilu....[/qb]
asisen s ke gjet, se n shkoll kam pas marr zero me bisht, e kam pas tiranizu zijushen /pf/images/graemlins/laugh.gif ik pilu vet tash /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------

Petroninsja

Primus registratum

Abs don't steal my line se te hodha ne gjygj per copyright faurgery.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe ne ate moshe me zyshat ti nc nc nc derdimen kalamo lol , qefli hesapi thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

[qb] Abs don't steal my line se te hodha ne gjygj per copyright faurgery.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe ne ate moshe me zyshat ti nc nc nc derdimen kalamo lol , qefli hesapi thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ik e pilu....[/qb]
kot lodhesh, s ka gjygj qe merret me mu. zyshat i kam pas inat kurse msusat m kan dasht fort /pf/images/graemlins/laugh.gif

e mos harro se zero me bisht i bjen me qene nente... /pf/images/graemlins/tongue.gif

pilu moj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

s me intereson...

abs

nuk e di...

sot kam pas numrin e postimeve 1313 dhe e pRemte plus 111, petroninse car don me than kjo? do fitoj loton apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Abs vallahi dite e madhe sot, 1 tregon dashuri te pakufishme, 3 eshte rruge do te te vij dashuria nga rruga edhe e premte, bej hallve se eshte nate e mire. Jo lloto po rrezik fejohesh zot...... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu lexojne kartat e mia...
Hajt qofte per ajer... /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

[qb] Abs vallahi dite e madhe sot, 1 tregon dashuri te pakufishme, 3 eshte rruge do te te vij dashuria nga rruga edhe e premte, bej hallve se eshte nate e mire. Jo lloto po rrezik fejohesh zot...... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu lexojne kartat e mia...
Hajt qofte per ajer... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ksaj i thone fat, me u zgju prej gjumit, me u ul para pc e me tu duk germat si me ken rreze diellit... /pf/images/graemlins/smile.gif

ai numri tresh mi zmadhoj syte /pf/images/graemlins/wink.gif kurse ai numrin 1. e mbeshtes plotsisht :cool:

aiiiii si nuk e kam lezu dje kte mesazh, e tash kam mbet pa ba hallven, a thu s dalin fjalet tani :rolleyes:

n pritje te ethshme! petroninse zemra paraqit forcen saaaaa ma shpejt... /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

qyl_axhije mbete pa hallv...=D
-------------------

Petroninsja

Primus registratum

Abso shume shume keq, si ske bo hallvet ti re apo sme kishte shku mideja, per inat te vjerres sdo te plotesohet deshira tani... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Damnn it thashe se hengra nje cope hallve qyl /pf/images/graemlins/tongue.gif