69

MLK

Primus registratum
Re: 69

Bo ça qeka bo ketu nga 69 kaloi ne edukate sexuale te animuar :eek: Une nje avatar kerkova te vija e ishte shume me soft se treçereku i afishimeve ne kete teme e mu refuzua :tipsy: Te kisha kerkuar per avatr ndonje nga figurat e mesiperme do kisha perfundu ne karrige elektrike /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo ti mir e ke xhanem po qe ta besh duhet te dish si hyet e per kete pune vetem moderatoret e dine /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

me ka rene nje tulle ne sy mua, e sheh ti, apo s'di te hysh as ne kete sens /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Jo une per vete dij te hyj ne kete senc po problemi eshte se mund te te dhembi pak ty /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Po ti mos u nxito, para se te me kerkosh te rritem akoma provo nje here efektin kaq sa jam se ndofta behesh shume masnej /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Mesa kuptoj une ka femra qe preferojne te hapin deren e apartamentit 69 vetem kur je teper i rritur o denna, tani per te gjetur pjesen e terthorte po ta lej ty se e mbulon me mire si sektor ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Epo me kete vap qe ben edhe ajo pune na duhet qe ta mbulojme e te na plasi ne dore :lol: :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

B000002LQR.02.LZZZZZZZ.jpg

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga B-More's Finest:
[qb] 69 shume mire eshte po eshte edhe me mire kur eshte 68 dhe te kam 1 borxh... [/qb]
Shume shume e bukur si shprehje :lol: :lol:
Gjithesesi s'ka asnje gje te keqe te aplikosh nje stil te tille gjate seksit, mjafton qe higjena te jete ne parametra te larta nga te dy partneret, dhe kaq.
S'ka tabu.

S6T6N6

Forumium maestatis

...natyrisht qe 69 nuk mund te besh me kedo :shrug: 71 po /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] ...natyrisht qe 69 nuk mund te besh me kedo :shrug: 71 po /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo fjala "kedo" ka kuptim te gjere dhe permbledh te dyja sekset, por une gjykoj se e ke pas fjalen brenda gjinise femrore, apo jo?

MLK

Primus registratum

Boni kujdes me partizone me moshe te vogel se ka fillu me hap gjermoni prap kampe perqendrimi :smash:

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga EBM:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] ...natyrisht qe 69 nuk mund te besh me kedo :shrug: 71 po /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo fjala "kedo" ka kuptim te gjere dhe permbledh te dyja sekset, por une gjykoj se e ke pas fjalen brenda gjinise femrore, apo jo? [/qb]
pse ku te shkon menia ty mer plak :devil: :goofy: