69

S6T6N6

Forumium maestatis
69

sa kendshem ta kesh telefonin vodafone /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ju pelqen apo jo, nese po! pse, si, qysh, tek. nese jo... ca keniiiiiiiiiiiiii humb :tipsy:

MLK

Primus registratum
Re: 69

Une per vete kam numrin e departamentit 69 e ketu ku jetoj jane te gjitha 69-çe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ermal Lamcaj

Primus registratum

Mua s'me pelqen.

Kur ma merr njeri ne goje dua ta shijoj.

Kur ajo te mbaroje pune, pastaj une ja kthej favorin, ose vice versa.

Pastaj kam qef ta shikoj fytyren e saj kur me egersi punon per proteinen.
Nuk ka gje me EROTIKE (MEQE JEMI TE FORUMI EROS)

Une kam nje pyetje per femrat dhe homoseksualet.

Po 71 ju pelqen???

S6T6N6

Forumium maestatis

71 me pelqen per vete faktin se jam gjithmone 1-sh nderkohe qe me vjen shume keq per iriqet qe nuk e bejne dot nga qe shpohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] 71 me pelqen per vete faktin se jam gjithmone 1-sh nderkohe qe me vjen shume keq per iriqet qe nuk e bejne dot nga qe shpohen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: ....na leni te sqarojme nje here 69,sa shpejt kaloni tek 71 mer yahoo.
Me rradhe gjanat,se gocat kane turp te thone ate qe u pelqen,ti marrim me te mire nje here.

@d@

Primus registratum

vetem dy here? Ncuq ncuq sma mbushe mendjen edhe pse me aritmetik i bie te kesh te drejt

MLK

Primus registratum

Qellimi nuk ishte te te mbush mendien, po vetem te te informoj ne menyre qe kur te degjosh shifren 69 ta dish qe te presin dhe dy here te tjera nga mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

ashtu di te numuroj vete una . Desha me dit mos ka ndonje gje me te kompilkuar. Kapish? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Aty e ke te vizatuar ti dashke dhe qe tethote numrin aty :eek: Pse nuk thu ti qeke llafazone kur u zhvishke :lol:

MLK

Primus registratum

Po jot eme nuk te ka thene qe tani je e madhe dhe duhet te zhvishesh vete? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj me keto temperatura qe bejne tani mos u zhvish po deshe :goofy:
Kur te thone ja ujku, mos kerko ku jane gjurmet /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

Duhen ndjekur gjurmet, qe gjendet ujku /pf/images/graemlins/wink.gif
Ketu ben aq ftoh sma mba me u zhvesh, me zor po ste zhvesh njeri edhe mbeta me rroba gjithe jeten una :shrug: :tipsy:

MLK

Primus registratum

Epo aty ku qeke ti duhet me pa per gjurme ariu polar se ujku nuk di me gjujt pesht poshte akullit e ska rrjedh me ngordh urie me jetu ne Alaska apo ne Siberi :goofy: Pastaj po deshe me u xhesh futu ke ajo shoqata qe bejne banjo bore ku thyejne akullin ne futen ne uj laskuriq :tipsy:

@d@

Primus registratum

Ja dhe ca muaj se kam vendosur te ndyshoj vendqendrimin /pf/images/graemlins/laugh.gif