5 Pyetje...

Sindroma

lv sx sx
Re: 5 Pyetje...

1) Hi how are you?
2) what cd are u listening cause your outfit really grooves?
3) I am Ian whats your name?
4) I go often to club xxxx it plays such kind of music have you ever been there?
5) How about going this weekend you can take any of your friends with you ?
If succesful here is my number if not Have a nice day ( but I AM TELLING YOY THOSE LAST WORDS WILL NEVER BE HEARD /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

moonlight

Primus registratum

(nje buzeqeshje e me pas...)
1. A nuk ju duket dhe ju se gabina te tilla duhet te mbajne tabela: Kapaciteti- limiti dy persona, nje gjel deti ne trajste (me vrima shume), tre valixhe mesatare dhe kater qese mbushur gjer ne mos carje?
2. A mund ta hap ju lutem perden?
3. A luajme lojen: kush gjen me shume lope tej dritares e pellgje, lumenje, liqene per t'i mbytur?
4. Mund te me ndihmosh pak te ul valizhen?
5. A e pranon kete kokerr portokalli te te mbaje shoqeri der dy stacione me pas?

Sindroma

lv sx sx

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] (nje buzeqeshje e me pas...)
1. A nuk ju duket dhe ju se gabina te tilla duhet te mbajne tabela: Kapaciteti- limiti dy persona, nje gjel deti ne trajste (me vrima shume), tre valixhe mesatare dhe kater qese mbushur gjer ne mos carje?
2. A mund ta hap ju lutem perden?
3. A luajme lojen: kush gjen me shume lope tej dritares e pellgje, lumenje, liqene per t'i mbytur?
4. Mund te me ndihmosh pak te ul valizhen?
5. A e pranon kete kokerr portokalli te te mbaje shoqeri der dy stacione me pas? [/qb]
Man thats smooth

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Nje pyetje per ata qe i kane postu gjonat nga dy here per kok'... pse dy here amon amon - keni nda men'jen me na i ngulit pytjet tuja n'kok eeeeeeeeeee ????

/pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Rri paj zotin se me e ba ate konversacionin e maciperm per 100 here dhe kur fillo e llafos me robt, flet me pytjet e pyetsorit :mad:

Sa per pyetjet, nuk do ja beja, po do e shifsha nga maja e gishtit te madh te kames e po qe se dukesh i muhabetit, do ja krisja i muhabet per shtate pale qefe /pf/images/graemlins/wink.gif
Per ca rob nuk eshte e rendesishme pyetja, por intonacioni pyetes qe u jep lirine e fjales /pf/images/graemlins/wink.gif
:cool:

TranofiljA

Primus registratum

Ke t'fala ka Kruja ti re... /pf/images/graemlins/tongue.gif
dhe si harrove qe nuk pyetet si e ke emrin...po e kujt je tej ri?

Hajde se po e formuloj ndryshe pyetjen.

Cila jane ato 5 pyetje, te cilat mendoni qe mund te zbulojne dicka ose shume rreth karakterit/tipit te nje personi tjeter?

tirana

Primus registratum

O Tranofile, po duhet me qon aty me pa si vje situata e goc se nuk menohen pytjet qe kur je tu ble bileten per noi goc te munshme qe mund te kesh tek sedilja perpara..
Nesje ta provojme.... e zejm se jena prezantu dhe kena bo tre pare muhabet dhe dum me zbulu si osht gatu robi...

1)Nuk mendon eshte bukur te udhetosh shpesh, qofte dhe per distanca te vogla?? (me ket merr vesh a e ka me siklet spostimin apo osht rob qe nuk shef me larg se katuni vet)

2)Nganjehere kam deshire tja mbath nga qyteti im, nga rremuja e perditshme. Me duket sikur njof ç'do hap qe hedh mileti.. edhe semaforet i kam mesu permenç, i kap gjithmon jeshil. Po ty s'te vijne keto deshira per tja mbathur her pas here nga ajo lagjja jote ku shef vetem gjyshe me karroca femijesh ??? (dhe ketu i fut nji buzqeshje sikur ta dish me gjithmen qe lagjja e asaj eshte plot me gjyshe me karroca /pf/images/graemlins/wink.gif )

3)A te duket e shpenzuar kot koha ne tren?? (me mor vesh nese ajo/ai mendon nese ja vlen barra qerane)

4) (ketu nrro taktik, mos me i mshu fort kohes, levizjes, distances) Emri jot mos ka prejardhje latino-amerikane/anglosaksone/scandinave/ebraike...?? (sipas emrit meillaf) (osht e rencishme me e zbut atmosferen per mos me ngja se je tu gjujt se robi kalo ne difensiv kur shiko interes.. mos t'harrojme qe jena ne tren dhe jo ne shkolle ku do e shikosh prap... O sot o kurre bohet fjal /pf/images/graemlins/laugh.gif pranej hapat e matme )

5)pytjen e 5-te boheni diçka mbi hobyn e asaj/atij. Tregoni interes dhe kureshtje por jo me shume nga ç'dini vet,se rrezikoni te boni noi pytje budalle...

Tani kuptohet gjith keto dhe pyetje te tjera qe ndjekin te jene te shoqeruara nga nje atmosfere simpatike qe duhet me e kriju vet..

O Tranofile zysha /pf/images/graemlins/smile.gif a e kaloj Muni klasen apo te kthehem per vjesht..? Vjeshta eshte e bukur, rruget plot me gjethe, aroma e ngrohte e shirave te pare, hyrjet e dyqaneve te frutave te zbukuruar me prodhimet e stines bujare.....biles ne shtator degjova qe hapet dhe stina e poezise... Si thua sikur nje mbasdite te shkonim ne teater dhe te degjonim krijimet e reja te poetve te rinj... (kulmi, po gjuj dhe zyshen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

çao çao

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]

1. A je i zon ?
2. Sa kohe ke qe je i pazon ?
3. Sikur te ishe i pazon - a do me lije mua te te zija ty ?
4. Sikur tu zejshim bashke ka noi problem te zonshem shume ?
5. E di qe osht me mire me qene i pazon se edhe une jam e pazene dhe hop la la ja ku na doli nje dicka e perbashket shume KRYESORE dhe kshu qe hajde zihena bashke ... !!!!! (kjo ishte si biçim pytje ne fakt !!!!)

[/qb]
lol, ma bone derrasen e kraharorit per dru me pre, me shkrafanjite fare ka te qeshmett ene ma hoqe merzitjen si me dore.
thnx b.th.w

Guest

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

e pi cigaren?
po tha jo nuk i boj 4 pytjet e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif
nese thote po
a do me e nez?
sa ta nezi fakirja:
a e di se te shkatarron sistemin imunitar,melcine,mushkerite dhe zemren?
ka per te hap syte.e rregullojme.
nuk studjon per mjekesi dmth?
jo thote e shkreta...
do te te mesoj si behet nje frymemarje artificiale???

kane efekt keto lloj pytjesh...me qene ne tren si thote miri,ne vend qe me zbrit ne firenze e shef vetem ne maje te noj mali tu hik me vrap e me ariun mrapa gati me te perdhunu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ose i ban nji tek pytje:
sai il massimo della fiducia?
farsi fare un pompino da un canibale.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj i thu:
tu nn 6 canibale,vero? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

bebi

Primus registratum

varet nga personi qe eshte ulur afer meje, a dua ti flas apo jo. /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj nga koha, vendi ku ndodhem dhe drejtimi qe kam marre, stina etj etj.

megjithate besoj po te ndodhesha ne itali do te beja pyetjen: ca mendoni per albaneset?
pas kesaj pyetjeje personi o ja fut vrap, ose eksitohet nga idea se po flet me nje "molle te ndaluar nga prinderit".

(perpara se te filloje muhabetin, shkyn kartelen me siper ku shkruan "e rrezikshme te flasesh me albaneset" /pf/images/graemlins/tongue.gif )

ADRIA

Primus registratum

Keto pyetje qe do i'a drejtoja une dikujt, nese do m'i drejtonte dikush mua do u pergjigjesha.

1. Si Quheni?! - ADA (emrin nuk i'a fsheh asnjeriu, s'e kam zakon lol, sidomos nickun Ada, se e kam te lezetshem ose cute prandaj)

2. Sa vjeç jeni?! - Sa thua ti? (Sa te duash ti jam. Shaka kuptohet... LOL)

3. Me se merreni?! - Puna ime apo jo?!

4. Ku Jetoni?! - Ku thua ti?!

5. Sa shpesh vini/udhetoni ketej?! - Sa here qe me thote truri.

Sa mistrece qe jam hmm?! Pak, pak jo edhe aq shume! LOL

ADRIA :cool:

Danae

Primus registratum

zakonisht nuk me pelqen te bej biseda ne tren,merr nje liber me vete dhe je rehat fare,mgjth fakti eshte se ne tren njihen gjithfare lloj njerezish,kjo eshte interesante per cv jetesore.
thjesht nuk i pyes po nese ia fillojne pyetjeve nuk di tu pergjigjem nese pyetjen jane direkte,fakti eshte se ka ca gjera per te cilat nuk u pergjigjem te gjithe njerezve,pervec disave.
shkurt trandofile jepu provimin vetem blendit qe e kam xhan shume,dhe majmunit hirko qe i kaloi anash muhabetit dhe me mesoi nje stil qe nuk dija.-

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Jeni ulur ne tren. Ngjitur me ju eshte ulur dikush tjeter qe ju rrezik nuk do ju jepet rasti ta takoni me. Sikur papritur t'ju linde deshira per ta njohur ate person....dhe nuk keni shume kohe...Cilat do ishin 5 Pyetjet qe do ti benit, pyetje keto qe ne nje menyre apo tjetren, me mendjen tuaj do t'ju ndihmonin ta njihni ate person?

..eshte shume interesante sa ndryshojne njerezit kur vjen puna ketu. Disa bejne pyetje qe kane lidhje me fakte, pyesin per emrin; moshen; kombesine; vendbanimint etj etj. Ka te tjere qe bejne pyetje rreth preferencave si psh: C'fare ju pelqen te beni ne fundjave?...ose c'fare sporti/muzike/ushqimi preferoni etj etj...ka dhe nga ata qe pyesin "A jeni arrestuar ndonjehere?" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ju? [/qb]
C'kemi ca ben nga je, si e ke emrin etc
me ca merreshc. a pune ben, po te duket sikur ben ndonjegje
ku po shkon
ke vellezer motra, me ke ri n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif
cfar feje je, a beson, ku si

aMoku

Primus registratum

me kto pytje qe bohen ktu ai ose ajo te shkretet presin ne fund vetem ti thuash POLICIA DUART LART

albana

Lara Croft

Une e kam krejt te pamundur te hap muhabete me njerez te panjohur ndaj nuk do te kisha kurre rast te beja pyetje sepse per arsye enigme edhe per personin tim,behem tmeresisht serioze e mosperfillese edhe nese ma ka qejfi.
Tranofile ma analizo pak kete me PM se me shqeteson shume!
help.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une e kam krejt te pamundur te hap muhabete me njerez te panjohur ndaj nuk do te kisha kurre rast te beja pyetje sepse per arsye enigme edhe per personin tim,behem tmeresisht serioze e mosperfillese edhe nese ma ka qejfi.
Tranofile ma analizo pak kete me PM se me shqeteson shume!
help.gif
[/qb]
Ky problem vjen nga mendjemadhesia dhe leximi i shume librave. /pf/images/graemlins/laugh.gif Realiteti e dashur Albana sic e dime dhe vete eshte paksa banal ne shumicen e rasteve, gjithmone ne varesi te your expectations. Nje gje qe te keshilloj esht te luash me njerezit me llafe sic e ben ndonjehere pa pasur mendjen :smash: :rolleyes: :thumbsup: , eshte edukative dhe entertaining