?????

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: ?????

KESI_USA
me te puthe falko eshte si me te puthe majmuni hirko me degjo mua per 2 muaj mos u fut me ne chat /pf/images/graemlins/tongue.gif hahahahahahahahahahaha

^^MIA^^

Forumium maestatis

ATEHERE ;NGA TJA NIS;ANKESA IME ESHTE PER FALKON.KA FILLUAR TE TE VERE BANE KOT DHE PER ME TEPER QE KUR I THA NJE AOP QE JA KE VENE KOT ;PRAPE NUK E HOQI:pERVEC KESAJ NXJERR PRETEKSIN SIKUR PO I THEMI GJERAT E TIJ PERSONALE NE CHAT;NDERKOHE QE EDHE AI PER TE TJERET FLET SA TE DUSH;NESE KENI DESHIRE DUA TJU TREGOJ EDHE NJE BISEDE QE KAM BERE ME TE NE PRIVAT SE SINQERISHT ME NXIU JETEN DUKE ME VENE AKILL ;E DUKE ME BLLOKUAR LINJEN E QENDRES SE INTERNETIT:pO SHKRUAJ KETU SE NUK KAM GJETUR ZGJIDHJE TEK ASKUSH: :confused:

^^MIA^^

Forumium maestatis

A MUND TE FLASI NJE OPERATOR KESHTU??CFARE SHEMBULLI U JEP USERAVE KY OPERATOR ???

<FALKO> ligji ketu jam une
<FALKO> me ka premtuar nje kaçurrelse cicmadhe

KY ESHTE EDHE FALKO QE FLET NE MAIN ME NJE AOP TJETER DHE NA JEP NJE SHEMBULL ABSOLUT TE NJE NJERIU QE ZBATON RREGULLAT:pASTAJ KUJT I TREGON AI LIGJI JAM UNE;EEEEE PREPOTENCA NE KULM EEEE :LUM SI NE PER FALKON QE KEMI....

FALKO

Forumium maestatis

Kim, e dime qe per te llapur ne tym nuk ta merr njeri, gjithsesi ajo ishte per host per [*{]alloween, pra per Bobin

xhaxhi_eli

Primus registratum

kim, wrong place per me u anku per BANET e Falkos.
Ka nje nenforum i cike me lart per problemet te kanal.

KESI_USA

Primus registratum

auuuu m'paskan hy ne dhome pa leje /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

falko,pusho mor se nuk u bere ti te gjykosh.fytyra jote qe me justifikohet.pastaj mos ki merak falko,se ke bere ti aq shume sa te gjitha ketu do te ti nxjerr qe te mos merzitesh as ti ,as ata te tjeret qe me futen ne privat e me tregojne ca ke bere .

KESI_USA

Primus registratum

Heu! ca behet ketu? Kjo esht tema ime /pf/images/graemlins/tongue.gif
Heyyy po mire re ca beni nji e dy me vini ban? Se keni mire punen kshu se sju kam bo gjo, oj keta! Ju rroft op-i qe keni ne chat... pff

-Shqiperia.Albnetwork.net- *** Looking up your hostname...
---
-Shqiperia.Albnetwork.net- *** Found your hostname (cached)
---
-Shqiperia.Albnetwork.net- *** You are banned from Albnetwork.net (jashte)
---
Closing Link: Piggly_Wiggly[pool-68-162-20-88.nwrk.east.verizon.net] (User has been banned from Albnetwork.net (jashte))
---
ERROR: ERROR Closing Link: Piggly_Wiggly[pool-68-162-20-88.nwrk.east.verizon.net] (User has been banned from Albnetwork.net (jashte))
---
* Disconnected

Ps. Me ti ngrit nervat per zotin :mad: :mad:

KESI_USA

Primus registratum

ejj per zotin po e prish fjalorin po na cat mender..... proxy proxy ca proxy re nga i gjeta ato dreq proxy?
pfffff un kam adrese tjeter.. e kur lidhem noiher me del adres tjeter.. kete po qe se marr vesht nejseee hiqini ato bane se late nam :confused: :mad:

xhaxhi_eli

Primus registratum

KeSi te thashe ec chato nga shpia ime se nuk te fut njeri ne akill /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

keso her tjeter me merr mu ne tel, ene rregullohesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

KESI_USA

Primus registratum

ku e ke shpin ti xhaxhi? ma jep adresen mos bej nai vizite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Insane.. vallaj ate do beja.. po thash spo e ngacmoj se ndoshta o i zon /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Te kapet me lire te telefonosh insane se ti hipish avionit per Itali /pf/images/graemlins/smile.gif ...

KESI_USA

Primus registratum

ehhhh.. ja se shef ti? I bera tel un e e kapi ai rri aman /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nejse.. deri tani skam nai problem, kur te kem, vij prap un /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Po mundohena me vu sa me pak IP te pafajshme ne akill. Ishalla nuk te vje prape rradha /pf/images/graemlins/tongue.gif
Gjithsesi tema e hapur eshte /pf/images/graemlins/smile.gif . Ishalla do e lexoje njeri, ne rast te kundert email ndonje nga adminet nga albnetwork.net