4 Shtator Shqiperi- Greqi??

TEO

Primus registratum
Re: 4 Shtator Shqiperi- Greqi??

ik ore se qenke palle, shko laj pjatat ne greqi dhe ji krenar qe je grek. Cop mishi me dy sy. Behu me nje ishalla.

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ej po mire keto kampjonat e Europes ne ven te 6 qekan ne grup e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa po mo bohet qefi! Filloj perendimi greqis /pf/images/graemlins/laugh.gif As per tu kualifikuar per kampjonatin boteror nuk do kualifikohen. Ahhh, sa bukur do ishte te kualifikohej Shqiperia dhe greqia jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec atyyy Kuq e Zinjt!!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

barazim me turkun, 0 - 0 ne vend te vet. Imagjinoni lapangjozat qe dhjesin gjak nga turku sesi kon per te lujt ne Turqi /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Edhe pse humbem ne Gjeorgji nuk u merzita hic...
Shqiperia luajti mire edhe premton edhe per me mire.Brigeli tja shkuli icik veshin Muratit qe lunte vetem per vete edhe Beqiri e do i shpulle turinjve pervec kartonit.Aliaj cik me teper i vemendshem mjaftohet vetem me i keshillim,i portier tjeter do zoti e gjen Brigeli para neshjes me Danimarken edhe ja ku u rregullua.
Kam 1 parandjenje qe do e rrafim grekun edhe ne greqi.
Ecccc atyyyy Shqiperiaaaaaaaaa :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ishalla nuk bohet neshja n'greqi po i rrafem ne stadjum duhet ti rrafim ne jasht stadjumit masnej!

Erion Kotti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEO:
[qb] ik ore se qenke palle, shko laj pjatat ne greqi dhe ji krenar qe je grek. Cop mishi me dy sy. Behu me nje ishalla. [/qb]
unë sjam grek po... as krenar që jam shqiptar (edhe nqs kisha një çik krenari ma hiqni fare me kto lloj bisedash) :mad: .Unë po ju them realitetin e ju më flisni për ëndra!!! :sleep: :sleep: :sleep:

Milona

Primus registratum

tung tung te gjithve
ashtu si edhe mua edhe te gjithve struganeve dhe strugankave tjera u eshte bere shum qejfi kur fitoj Shqiperia ndaj Greqis..megjithate u demoralizuam shum kur humbi nga Danimarka..edhe ne fakt ishte me te vertet nje loj e dobet nga ana e lojtareve kuq e zinj..shpresoj te kualifikohemi per boterorin

GJYSHI

Gjyshi

Dini gje cili stacion televiziv e transmeton ndeshjen SHQIPERI-greqi