4 Shtator Shqiperi- Greqi??

TONY

Primus registratum
Re: 4 Shtator Shqiperi- Greqi??

ore po do fitojme se s'ben,ne kemi nje avantazh se do te luajme me te etur per fitore se sa greket po e dini ju ma po rrafem greket ne do rrahim te gjithe me rradhe ndersa po na rrafen ....ai qe tani me kane hyre ethet se kam ca greke ne shkolle dhe si duroj dot te me thone qe ju mundem,por po fituam do e vendos flamurin grek ne klase,edhe ndoshta pse mund te ha nje gjobe ...FORCA CUNA ,,SHQIPERIA I KA SYTE TEK JU ME 4 SHTATOR,ISHALLA DON ZOTI E NA NDIHMON!!!!!

TONY

Primus registratum

ME FALNI DESHA TE THEM FLAMURIN SHQIPETAR POR ME SHPETOI DHE E KAM SHKRUAJTUR FLAMURIN GREK,I'M SO SORRY!!!

Erion Kotti

Primus registratum

Ore pse flisni kot me ç'ekip do ti fitojm ne Grekët. Unë nuk njoh noi lojtar të haijrit shqiptar!

Guest

Per ndeshjen me Greqine nuk duhet marre parasysh qe eshte Kampione Europe sepse para kupes u mendonte te mos merrte asnje pike por ndodhi e kunderta, dhe mundi ekipet me te forta te Europes.

Mos harroni ekipin Bullgar qe eleminoi Gjermanine ne 1994 nje nga 4 ekipet me te forta ne Bote dhe ne barazuam ne Shqiperi me rezultatin 1-1.
Greqia luan shume fort ne ajer , nje nga pika me e dobet e jona per momentin.

Shpresojme nje barazim <perse jo dhe nje fitore>

abs

nuk e di...

FORCA ALBANIA

Alb.JPG

StormAngel

Primus registratum

Afrohet data e ndeshjes,
Shqiperia kunder lampioneve europiane
Forza SHqiperia

Tifozishqiptar

Primus registratum

2000 tifoz nga kosova dhe maqedonia do te udhetojn per ne tiran me 4 shtator. Tifozet do te paraqiten me emrin ULTRAS-DARDANET dhe do te vendosen mbas portes. 2000 tifozet do te takohen ne mengjez ne durres e kah orra 12-13 do te nisen per ne tiran ku edhe do te festojn fitoren para kohe. Pra Tirane me 4 shtator do te jemi aty dhe do te bashkohemi me vellezerit tone nga tirana e shkodra...

ULTRAS DARDANET

Erion Kotti

Primus registratum

Çuna,keq më vjen po do rrihemi. Greqia ka një ekip shumë kompakt me një mbrojtje të pa thyeshme.

Lolita_Lola17

Primus registratum

si the ti? Do rrifemi? Je ne metro!! Po ne fituam e ca te fituare se! shqiperi te qofsha fale!

Prodigychild01

Primus registratum

http://www.uefa.com/competitions/WorldCup/Standings/round=1915/Group=1898.html

Nuk e mbaj mend ndonjehere shqiperine te kete qene ne krye te tabeles se klasifikimit.

Interesante eshte se te gjitha ndeshjet ardhshme te forta i luajme ne Tirane dhe ato me te lehta i luajme jashte prandaj kemi shance shume te mira ta mbajme kryesimin e renditjes per 4-5 muajt e ardhshem.

Une them barazojme me Gjeorgjine, fitojme me Danimarken, fitojme me Kazakistanin, fitojme me Ukrainen, barazojme me Grekun ne Greqi!

Kaq tani per tani! /pf/images/graemlins/laugh.gif

InaRocks

Primus registratum

ca thoni ju re lol ne do ti shpartallojme te gjithe mbajeni mend :rockband: :rockband:

swami

Primus registratum

vij ka i çik si me vones un po......
asi her s kam thon se ne do humbim!!!!!!!!

edhe ne......... FITUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM PRAPEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

lover boy

Primus registratum

Per ne qe jemi jashte:
E jep ndeshjen Gjeorgji Shqiperi ndonje radio online ne daten 8 shtator?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lykos21:
[qb] Çuna,keq më vjen po do rrihemi. Greqia ka një ekip shumë kompakt me një mbrojtje të pa thyeshme. [/qb]
E ere kok tul e shef qe fituam...Shkruj tashi do humim me Gjeorgjine neser se e paske gojen me ner teje m**

viSara

Primus registratum

nqs luajme si me greket dua te them me ate seder qe treguam ate dite me siguri qe te pakten nje barazim qe do ta marrim.
por me bukura do te ishte sikur Turqia te fitonte me Greqine ne Greqi atehere po qe do te behej nami ne Greqi...

Erion Kotti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga lykos21:
[qb] Çuna,keq më vjen po do rrihemi. Greqia ka një ekip shumë kompakt me një mbrojtje të pa thyeshme. [/qb]
E ere kok tul e shef qe fituam...Shkruj tashi do humim me Gjeorgjine neser se e paske gojen me ner teje m** [/qb]
E pe që humbëm me GJeorgjin pranaj mos fluturo me presh në b*** !!!