Re: 30 vjec - virgjereshe! I virgjer!
Ata qe e ruajne virgjerine si dicka te çmuar, e perdorin ate si " çmimin e dashurise ", shkurt muhabeti, e shesin. Ceshtja eshte disi e komplikuar per tu shpjeguar nen aspektin psikologjik apo filozofik, por ajo qe thashe qendron me kembet e veta, une thjeshte e konstatoj. Seksi i ben VETEM MIRE njeriut, eshte e vetmja gje nga ato qe ben njeriu, qe s'ka efekte anesore dhe mbi te gjitha nuk ka efekte negative. Ato vajzat e familjeve qe permende ti Scorje, jane njerez te atij lloji qe edhe pse thone se duan dike, bejne seks pas marteses... dhe kjo eshte hipokrizi e kulluar dhe e filtruar biles, tip olio extravergine /pf/images/graemlins/laugh.gif. Cdo gje e cila paramendohet dhe klasifikohet si e " kushtezuar " eshte GABIM dhe e DEMSHME per njeriun qe vepron keshtu.
Tjetra : ne shumicen e rasteve, keta njerez qe e " burgosin " trupin e tyre, ngelen te ZHGENJYER, dhe behen njerez me probleme pastaj, sepse u duket sikur e gjithe jeta u ka ikur per shalesh. U duket vetja anormale ( dhe jane te tille, por problemi qendron tek MOMENTI i deduktimit te kesaj gjeje ).
Une s'kam asgje kunder atyre qe nuk e ndjejne veten gati, sic eshte shprehja, nderkohe qe nuk honeps dot ata qe humbjen e virgjerise ( qe o zot sa gje e bukur eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif ) e lidhin me procese te njepasnjeshme qe duhet te ndodhin, dhe qe e lidhin me vartesine e dikujt tjeter karshi personave ne fjale ( dmth kur lidhja te kete marre ate trajte, ato kondita, qe pretendon personi i virgjer )
Eshte teme shume e komplikuar sic thashe, kshq neser do shkruaj me gjate.