Re: 30 vjec - virgjereshe! I virgjer!
Para dy vjetesh kam shkruajtur:
"Askush nga anetaret e forumit nuk me njeh.
jam 26 dhe jam i virgjer.ne dac besojeni ne dac mos. As vete nuk e di se si por deri sot nuk e kam bere asnjehere. mbase po flas si i vetmi apo si nder te paktet te virgjer ne kete moshe qe jane ne kete forum por nuk eshte fundi i botes.
ne fakt me vlon gjaku kur shikoj nje femer sexy.
megjithate nuk kam pse e fsheh,... nuk kam shume sukses me femrat.
e kam fjalen ne muhabet.
sapo filloj te flas me to ose i ofendoj pa dashur ose flas pa takt dhe ato me largohen ose thjesht nuk duan te rrine me mua. nje dite ne muhabet e siper i tregova njer shoqes sime qe jam i virgjer. ne fillim mezi e besoi. me pas me tha se ajo e shikonte si te mete kete tek nje mashkull.
ne fakt me vinte pak rende pasi ajo mund te mendonte se jam si i thone llafit jo i zoti per ate pune, dhe une nuk kisha se si tja mbushja mendjen per kete, pervec se me fakte konkrete.
gjithsesi e pranoj edhe vete se menyra ime e komunikimit me femrat le shume per te deshiruar.
mbase ketu calon e gjitha.
si mendoni???? "
Sot them:
Jam 28 dhe akoma i virgjer. Jeten qe bej, shoqerine qe kam, punen qe kam, vendin ku jetoj, shumica do ti kishin zili.
Para pak kohesh kam gjetur ate qe mendoj qe do jete njeriu gruaja e jetes time.
Eshte tre vjet me e re se une dhe (te pakten me sa e kam pyetur une), ajo eshte e virgjer. Ka qene kusht nga ana ime.
Me dukej padrejtesi ndaj vetes qe te lidhesha me nje vajze qe ka shkuar me te tjere.
Me siguri qe po thoni: Po tani ca pret? We are nearly there, lol.
Kur ta bej do tju tegoj.
Qe te mos zgjatem, mendoj qe te jesh i virgjer nuk do te thote se je i prapambetur.
Beni sic fillova te bej dhe une. Thuajuni te gjitheve qe e beni pernate, dhe vereni punen pastaj.
Hajt shnet e pare.