30 vjec - virgjereshe! I virgjer!

Sirena

Primus registratum
Re: 30 vjec - virgjereshe! I virgjer!

Po jo o Timo se rrushin e kemi pasur dhe e kemi ngrene /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Gjithsesi nuk ka nje moshe, gjithkush e vendos vete KUR dhe me KE...nuk ka vend per asnje paragjykim e aq me pak per keqardhje te kota.

Sirena

Primus registratum

Sigurisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif , por kam qejf te dukem ndonjehere si goce perparimtare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

S

Scorpion

Guest

Rendesia e te qenit i/e virgjer interpretohet dhe gjykohet ndryshe nga secili prej nesh. Eshte nje "proces" qe heret a vone do te ndodhe tek njeriu, qofte mashkull apo femer, dhe ndonje kohe a moshe te percaktuar nuk ka...

S

Scorpion

Guest

Eshte zgjedhje e tij apo asaj nqs nuk ndodh kurre. Duhet respektuar per kete njesoj ashtu sikurse ai/ajo qe ka e "humbur" virgjerine.

Princesha

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: AqUA</div><div class="ubbcode-body">ou celi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif

N.q.s kjo eshte zgjidhe personale s'kemi ca themi.Gjithkush duhet te ndihet mire nen lekuren e tij.Eshte nje vendim si shume te tjer. Nese kane ngel per arsye qe svaren nga ata....gjynah!Nese kane arsye shendetsore prap gjynah.

</div></div>

Sa gjynah qe ke per njerzit edhe ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Ne kohet qe po jetojme zorr se gjen ne meshkuj te virgjer 30 vjeç /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Une per vete mezi po rezistoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Jane bo gocat e sotme pu pu, si kthe dot mo kurrizin ne krevat se.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

te paskan kap me zor me duket e paske humb edhe ti virgjerine... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mlk Tani o me Shku ka KOpshti me gjet NUse t Virgjer se ne TETVjecarja ka merdhif ...

neza

Primus registratum

§0 vjeq e virgjer kjo nuk eshte diqka ne rregull se me ndjejt aq shum pa pasur kontakt me mashkull nuk mundet me qene pune normale kjo.
Po asaj qe i ka ba 30 vjet e nuk ka pasur mardhenje me askend i duhet nje kontorll te mjeku.

MLK

Primus registratum

Po mire ti sefte ke kjo tema e paske bo !! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

antip

Primus registratum

Ka "mesu me gjet" mer ti! Qy me t'paren ja bo bam... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ema

Goddes

Ej,secili e din vete mor sa rob kureshtare.
le ta bojne kur ti doje qejfi edhe ta mledhin mire mendjen se pastaj derisa te vdesin aty do e kene mendjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Guest

Mendoj si femra dhe mashkulli, mbeten te virgjer nga halli.
Nese eshte deshira qe i mban ashtu deri ne ate moshe, atehere me mire te vdesin te tille, sepse s´paskan qene per kete jete.

Ema

Goddes

Varet se c'quan ti hall.Pershembull nje vajze ne Shqiperi,sidomos ne fshatrat nuk ja mban byca te shkooje te jetoje me hedonizem seksin pas mullarit se metet ne dere.
...

Mah

Guest

Ja kete "mos te t´a mbaje B*" te besh ate qe do, e quaj te te zere halli une. Nese asaj si shkon mendja te beje gje deri 30 vjec, tjeter pune. Por kur do e s´ja mban, e ka zene halli.

kush

Primus registratum

Para dy vjetesh kam shkruajtur:

"Askush nga anetaret e forumit nuk me njeh.
jam 26 dhe jam i virgjer.ne dac besojeni ne dac mos. As vete nuk e di se si por deri sot nuk e kam bere asnjehere. mbase po flas si i vetmi apo si nder te paktet te virgjer ne kete moshe qe jane ne kete forum por nuk eshte fundi i botes.
ne fakt me vlon gjaku kur shikoj nje femer sexy.
megjithate nuk kam pse e fsheh,... nuk kam shume sukses me femrat.
e kam fjalen ne muhabet.
sapo filloj te flas me to ose i ofendoj pa dashur ose flas pa takt dhe ato me largohen ose thjesht nuk duan te rrine me mua. nje dite ne muhabet e siper i tregova njer shoqes sime qe jam i virgjer. ne fillim mezi e besoi. me pas me tha se ajo e shikonte si te mete kete tek nje mashkull.
ne fakt me vinte pak rende pasi ajo mund te mendonte se jam si i thone llafit jo i zoti per ate pune, dhe une nuk kisha se si tja mbushja mendjen per kete, pervec se me fakte konkrete.
gjithsesi e pranoj edhe vete se menyra ime e komunikimit me femrat le shume per te deshiruar.
mbase ketu calon e gjitha.
si mendoni???? "

Sot them:

Jam 28 dhe akoma i virgjer. Jeten qe bej, shoqerine qe kam, punen qe kam, vendin ku jetoj, shumica do ti kishin zili.
Para pak kohesh kam gjetur ate qe mendoj qe do jete njeriu gruaja e jetes time.
Eshte tre vjet me e re se une dhe (te pakten me sa e kam pyetur une), ajo eshte e virgjer. Ka qene kusht nga ana ime.
Me dukej padrejtesi ndaj vetes qe te lidhesha me nje vajze qe ka shkuar me te tjere.
Me siguri qe po thoni: Po tani ca pret? We are nearly there, lol.
Kur ta bej do tju tegoj.
Qe te mos zgjatem, mendoj qe te jesh i virgjer nuk do te thote se je i prapambetur.
Beni sic fillova te bej dhe une. Thuajuni te gjitheve qe e beni pernate, dhe vereni punen pastaj.

Hajt shnet e pare.