2FARM : Pyetje dhe Informacione !

kastro zizo

Primus registratum
Re: 2FARM : Pyetje dhe Informacione !

o plako,une spara kaloj nga delolis por,shiko dhe mos me gjen numrin e tel.dhe me kontakto ose gjej nje menyre dhe ma jep mua tendin.ok?Per sqarim te vogel,ne e urrejme te bejme HIP-HOP prandaj per ndonje bashkpunim duhet te jet vetem "DARC-ALTERNATIV"me tipare pak HIP-HOPI...tjeter gje,duhet qe ju te jeni le ta quajme adhurues dhe perdorues te rregullt te alkolit dhe...MARI....ok.SHifena pra.... :eek:

eM

Paper Moon

~me regulloni pak fjalorin dhe ca gjera mund ti zgjidhni dhe me mesazhe, mos haroni!~

mmkay, take carre!
eM

Durrsaku_King

Forumium praecox

Kastro nr im eshte 3487457465 por sja vlen te harxhosh leket kot per te me marre duke qene se ne gjithe diten jemi ne delollis... vetem se me fal por nuk ju njoh mire nga pamja, mbase edhe te njoh por e leme keto dite takohemi edhe flasim nje here ok plako...

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kastro zizo:
[qb] o plako,une spara kaloj nga delolis por,shiko dhe mos me gjen numrin e tel.dhe me kontakto ose gjej nje menyre dhe ma jep mua tendin.ok?Per sqarim te vogel,ne e urrejme te bejme HIP-HOP prandaj per ndonje bashkpunim duhet te jet vetem "DARC-ALTERNATIV"me tipare pak HIP-HOPI...tjeter gje,duhet qe ju te jeni le ta quajme adhurues dhe perdorues te rregullt te alkolit dhe...MARI....ok.SHifena pra.... :eek: [/qb]
plako un se di je apo sje i verteti po nqs je hallall ta boft zoti se jo shum veta kan kellqe qe te shkruajn e te kendojn ashtu si ju.nuk ka renci e pelqejn robt apo jo dhe ju si grup per menimin tim mos e rruni hic ca thon robt.ju sollet
nje nuanc te re ne muziken shqiptare per te mir a per te keq pak renci ka.

kastro zizo

Primus registratum

ROME
Ne vere do te vijme me te fuqishem se kurre.Nje riformim i bandes do ta sjelli furine e 2FARM perseri.Muzika qe do te ndryshoje konceptimin e muzikes reale.
Kastro Zizo :eek:

Lenci

Primus registratum

Ne rralle te pare pranoni urimet e mija te singjerta, un ne fakt 2 keng kam degjuar nga kenget tuja lodhem dhe pentakogi ne mos gaboj, edhe smund te flas shume per juve, por dhe ato me kan pelqyr.

Ja te bej dhe un nje pytje kshu kot, se jam icik kurjoz

P... ne kengen Lodhem eshte nje goce qe thot ca fjale qe si mbaj mend mir, te vjen keq te me thuash se nga eshte ajo goca me origjine

Guest

Kstro Zizo O MASHTRUS ti sje ai ke 2FARM se Renanin edhe Visin i kam shoke edhe i pyeta /pf/images/graemlins/laugh.gif o Kokeqen ca mban popullin me llafe kot me kot.Pale,thua qe je ne Rome kur dihet se 2farm eshte tek PN.Luarasi ne Tirane

Boby

Primus registratum

O popull si nuk gjej dot nje kenge te 2 Farm ne kazaa una :cry: Du ate "ja ke fut kot plako".Me duket se e ka emrin "Lodhem" apo jo????

dirty vegas

Primus registratum

ej kan bo nai album n'vete kto 2 Fermerat apo vetem ato konget te CD-ja top albanias?

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ja ke fut kot boby. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E di lal.Po kerkoj vetem te pamundurat tani se sdi me ca te downlodoj.

Guest

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ja ke fut kot boby. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E di lal.Po kerkoj vetem te pamundurat tani se sdi me ca te downlodoj. [/qb]
o plako a do nja 15 kenge? i ke tek www.borialb.tk aty shko ku thote AlbaRap edhe ke nga te gjithe mp3

Boby

Primus registratum

UEEE Rrofsh lale.Vallaj edhe shume kot nuk ja paskam fut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ska gjo mer.ca te duash me thuaj mua edhe te gjen vellai jot ty. /pf/images/graemlins/wink.gif

kastro zizo

Primus registratum

Gjithmone do te jem...gjithmone do tiu caj barkun ne kerkim te nje pike sopate te ngrire!!
Donit nje entitet te krijuar nga ju?...Donit nje pseudo liri shkaku?...jua solla dhe nuk e merrnit!!
2FARM

Durrsaku_King

Forumium praecox

o plako nga hume ti re... ku je ca veni??? pse ske ardh na studio ,,, duku noiher po deshe... shoku