2FARM : Pyetje dhe Informacione !

Admir

Forumium maestatis
Re: 2FARM : Pyetje dhe Informacione !

Kastro Zizo,

Jeni shperthyes! Pergezimet e mia. Tekstet e kengeve jane teper figurative, poetike dhe te goditura. Risi kjo ne Shqiperi, ndryshe nga ca grupe bajate te rinjsh te tipit Etno Engjejt, 2DIE4, e ku di une, ca mbeturina te tjera.

P.S Nese me lejoni, -Perse e kapet me Arditin te kenga e fundit "Me vjen era tradhti"?

kastro zizo

Primus registratum

NE FILLIM PO I PERGJIGJEM "GAZETARIT"ME VJEN KEQ PLAKO PER "NDERPRITJEN"E BASHKEPUNIMIT T.A.R--KLAN
M.GJ.T JETA VAZHDON...DHE U THUAJ ATYRE MAQEDONASVE QE PRIRJETE VETME QE SHQIPETARET KANE JANE VETEM ATO ME BAZE SHQIPERIE
LOGOS...NA NGJAN NJE PERSONAZH IDIOT DHE PA PIKE PERSONALITETI BRENDA VETES,NUK DI TE ZOTEROJE ASGJE...AS...NEJSE ME PAK FJALE NUK NA PELQEN!
ninja.gif

goca sexy

Primus registratum

ua...nuk kisha bere as1here 1 gje te tille ...pashe temen dhe mu duk e bukur...te them te drejten mua me pelqejne shume grupi 2farm,jane shume te mire dhe une kam shume kohe qe nuk i degjoj dhe shof me...lexova 1pytje qe i kishin bere,edhe une kam degjuar 1gje te tille ne lidhje me ate )per missen d.m.th)
vetem e kam degjuar ama...sa eshte e vertete!!!!
per ate tjetrin di qe eshte i lidhur me ate blerinen e tva...
------------------ /pf/images/graemlins/tongue.gif

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kastro zizo:
[qb] NE FILLIM PO I PERGJIGJEM "GAZETARIT"ME VJEN KEQ PLAKO PER "NDERPRITJEN"E BASHKEPUNIMIT T.A.R--KLAN
M.GJ.T JETA VAZHDON...DHE U THUAJ ATYRE MAQEDONASVE QE PRIRJETE VETME QE SHQIPETARET KANE JANE VETEM ATO ME BAZE SHQIPERIE
LOGOS...NA NGJAN NJE PERSONAZH IDIOT DHE PA PIKE PERSONALITETI BRENDA VETES,NUK DI TE ZOTEROJE ASGJE...AS...NEJSE ME PAK FJALE NUK NA PELQEN!
ninja.gif
[/qb]
Njelloj si edhe ai futbollisti medioker I.T. qe s'di te gjuaje dhe s'di te flase... /pf/images/graemlins/smile.gif yeah?
Jam plotesisht dakord. Por lista mund te ishte me e gjate dhe me radikale. Sidoqofte...askush s'kishte folur me hapur para 2 FARM per kete soj shushunjash.

eM

Paper Moon

Ore njerez me gjithe rispektin, tema nuk eshte per chit chat po per pyetje e informacione!

hajt mo mbahuni nje cike ju lutem shume! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

eM

Paper Moon

Po filloj une me ca pyetje konstruktive:

1. Pse ja kane vene emrinn 2farm?

2. Kush perben grupin? DMTH sa veta jeni, kush si cfare tek!

nejse kur te me vije ndonje pyetje tjeter ne koke do ju them! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

kastro zizo

Primus registratum

nuk e kemi kaperdire shume kollaj cdo gje idiote qe na ka dale para syve prandaj dhe kemi bere te pa-munduren qe ta vinim ne evidence per ate qe eshte ne te vertete,rrofsh per te gjitha McByreku!
Per tju pergjigjur asaj goces,nuk me pelqejne keto pyetrje m.gj.s keni shume te drejte qe mund ti beni...tani,nuk do komentoj asgje ne lidhje me kete fushe...nese sju vjen keq!!!
ninja.gif
ninja.gif

kastro zizo

Primus registratum

ne shqip 2FARM do te thote dufi dhe mllefi i llahtarshem qe kemi kundrejt kujtimeve...ndoshta ngaqe nuk i kemi pasur shume te mira ose te keqija(too f%&# all remaindet mameryes)
2FARM e perbejne dy veta aktualisht dhe nje i trte qe pritet te hyje ne grup
KASTRO ZIZO
JOZEF SHVEJK jane aktualisht,pritet dhe X.B.S!
Jemi formuar 1998,kohe para por kemi qene shume te vegjel atehere...thjesht kishim pasionin dhe deshiren e mire se te tjerat....asgje!Jemi afirmuar ne publik ne 2001 me kengen "Ushtari dhe Bajoneta" pastaj me te "mjeren" LODHEM....
ninja.gif
ninja.gif

goca sexy

Primus registratum

o njerez ky me duket se nuk eshte ai i verteti.spo na pergjigjet asnje nga pytjet qe po bejme..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

McByrek

Primus registratum

Ky eshte ai i verteti, ta garantoj une. Problemi eshte se ai nuk mund t'u pergjigjet atyre pyetjeve te cilave nuk do t'u ishe pergjigjur as ti po te ishe ne vendin e tij.

C'kemi K?

Admir

Forumium maestatis

Pyetje per Kastro Zizon!!!

Kenga "Misioni AntiBitch" a i drejtohet ndokujt ne vecanti? Nese po, kujt?

Jeni te medhenj!!! :cool:

kastro zizo

Primus registratum

Kenga eshte e gjitha nje trajte simbolike...qe i drejtohet sistemit dhe elementeve te tij,i drejtohet luftes qe njeriu ka me veten,i drejtohet qenies dhe luftes qe ai ben per te mbijetuar me veten dhe ata qe e rrethojne...Tekstin e kam shkruar ne nje moment te plote deliri le ta quajme!Kam pasur nje periudhe qe gjerat me rridhnin ne menyre te "pa-qarte"dhe isha i zoti te kuptoja shume me shume per ata qe me rrethonin dhe veten ne pergjithesi...duke u bere per ca kohe vartes i gjerave qe sistemi i quan te "keqija!"
Rrofsh per komplimentat...faleminderit,me te vertete qe na bejne mire! :eek:

B

briiigi

Guest

nje pytje "koti"
ca moshe keni ju pjestaret e grupit, bashke me ate XBS qe do vi soon???

McByrek, si le shushunjat as ketu o cun /pf/images/graemlins/smile.gif
cheers!!
O

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] nje pytje "koti"
ca moshe keni ju pjestaret e grupit, bashke me ate XBS qe do vi soon???

McByrek, si le shushunjat as ketu o cun /pf/images/graemlins/smile.gif
cheers!!
O [/qb]
Ehehehehe. Po na mbyten mi Briiigi. Degjo ate kengen "Tradhtia" te 2 FARM dhe do ta kuptosh.
kiss

B

briiigi

Guest

po ma keshillove ti /pf/images/graemlins/tongue.gif do e degjoj
/pf/images/graemlins/smile.gif

Durrsaku_King

Forumium praecox

o 2 farmi pse nuk vjen me shoket Alboys_at te bejme nje koncert tjeter me te madh akoma me distorsion edhe hip hop me fantazine tone te bythosur ne sallat e delolisit... me respekt

Ema

Goddes

Pershendetje Kastro!

Une mund te them se jeni me te miret nga grupet e reja shqiptare.Ne fund te fundit nuk mund te nisin nga kulmi:Kujtoni si kane lidnur Take that,Police,East 17,BSB edhe gjithe te tjeret qe nxorren yjet e muzikes boterore.

Mua do me interesonin shume tekstet e kengeve tuaja.Me pelqen ajo e Policise dhe Ne ecim /pf/images/graemlins/smile.gif .
A ke mundesi ti postosh ketu ?

kastro zizo

Primus registratum

po,me plako...sijo!Gjejme....ose gjenica instrumente,me pakfantazi te bythosur apojo e bojme...mbledhim shqipetaret dhe "shfarrosim"keta italianet b..q...ok. :mad:

Durrsaku_King

Forumium praecox

o kastro ej ne i kemi te gjitha edhe instrumentat edhe bythosjen edhe gjithe diten jemi ne delollis po qe se don ne bejme prova perdite takohemi edhe bejme ndonje kenge me distorsion edhe hip hop pasi grupi jon po rregjistron albumin e pare... i kemi veglat bejme edhe koncerte here pas here... ec duku ndonjehere se i mirepresim bashkpunimet... ALBOYS