28 NENTORI....

D-J

Forumium maestatis
Re: 28 NENTORI....

un po ti them te dashmes time hajde dalim se kemi festen e flamurit :lol: :lol: kam frik se me ben dalje, prandaj do ta marr me lezet dhe do i them pim noigjo ke Walkabout se kemi koh qe skemi vajt, dhe aty pastaj mbas nja dy pints do i them uuuu sot esht dita e flamurit, ajo do qeshi dhe do ngrejm nje dolli "To my flag" /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:smash: Jo ketu

Ketu ne Studente organizojme gjithmone feste per 28 nentorin,edhe ket vit do ta festojme,shto dhe daten qe laureohet nje shoku jone ne date 28,vete dopio fare,kemi per tu kenaq!

Mu kujtua nje vjershe qe kam mesuar ne 8-vjecare:

.....
ja erdhi Nentori
festa perseri
flamujt po valviten
kudo ne shqiperi

O falmuri yne
Flamur kuqe-zi
te kemi simbol
kudo ne shqiperi
.......

Nuk me kutjohet me.

olti

Neo

Qe te mos dal prej temet!

Esht pak si heret dhe se kemi menduar akoma ca do bejme, por me siguri do behet dicka, sepse cdo vit eshte bere ndonje gje. Te shohim :wave:

Neo_avatar.gif

Guest

Ketu tek mua do behen 4 mbremje te ndryshme brenda nje nate /pf/images/graemlins/wink.gif
Megjithate ne si grup kemi vendosur tek ajo qe ka me shume te rinj dhe qe do behet me e bukur , te gjithe i jemi vene punes te blejme rroba te mira per ate nate pasi te gjithe duhet te duken bukur tamam si ne ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur te shkojme do ju tregojme pershtypjet :wave: qe tani e dime qe do kete muzike te zgjedhur , ushqim super te shtrenjte por qofte aq i mire /pf/images/graemlins/wink.gif do kete cuna e goca me shumice do kete dhe familjare po ashtu megjithate me mire eshte te shkosh me shoqerine /pf/images/graemlins/smile.gif

TDSH

Primus registratum

4 mbremje te ndryshme brenda nje nate...m'rregull qenkeni ju andej.

Ndersa ketu ku ndodhem une behet vetem nje mbremje qe aq sa deshire kam te shkoj aq dhe per te vjelle me vjen kur vete. E para muzika eshte per ibret, se ku i gjejne ca pseudo-muzikante te lindur ne US po me origjine kosovare qe as fjalet e kengeve nuk dine te shqipetojne. Per te mos folur per njerzit qe te shikojne nga maja e thonjve te kembeve e deri tek fijet e flokut, i ka bere thonjte kjo, si i ka rregulluar floket, i ca ka veshur, shih kete shih ate---se kuptohet po mos jesh brenda normes se tyre, dmth e veshur si nuse prej fshati..ja ke fut kot!

Do kisha shume qejf qe te kishte me shume Shqiptare te vertet qe te mblidheshin e te festonin me kenge shqiptare, dhe jo nga keta trashaniket qe kur vjen puna nuk flasin dot as dy llafe shqip!

Guest

Fillimisht postuar nga EDI-:
[qb] 4 mbremje te ndryshme brenda nje nate...m'rregull qenkeni ju andej.

[/qb]
Kjo tregon se sa te unifikuar jemi ne Shqiptaret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Tungjatjeta te gjitheve!

Meqe tema ka te beje pikerisht me festen tone kombetare, pra Diten e Flamurit, ju lutem, a ka mundesi qe dikush te me tregoje ndonje faqe ku do te mund te gjeja kartolina shqipe pikerisht per kete feste?!
Me respekt nga une,
Shqiptarja