24

X-GoodBoy

Primus registratum
24

A e ka ndjekur ndonjeri serialin qe ka bere buje te madhe ne amerike "24"?
Ngjarjet zhvillohen brenda 24 oreve dhe ne real time. Cdo seri eshte 1 ore.
Nje agjensi CTU (Counter Terrorism Unit) ne sezonin e pare mundohet te shpetoj presidentin e pare "black" te amerikes.
Ne sezonin e dyte te 24 nje bomb atomike do te shperthen ne LA.
Well, per ata qe se kan ndjekur beni mire ta download nga Kazaa ose gjejeni ku mund te jepet ne ndojne nga kanalet televizive.

Personazhet:
Kiefer Sutherland - Jack Bauer- CTU agent
Dennis Haysbert - President Palmer
Carlos Bernard - Tonne Almeida - CTU agent
Elisha Cuthbert - Kim (Jack's doughter)

etc...

Website 24

Enjoy!

vlera

Primus registratum
Re: 24

Pershendetje!

Gati para dy vitesh e kam perciellur pjesen e pare te ketij seriali, por jo edhe pjesen e dyte e cila u emitua ne tv kah fillimi i ketij viti, prandaj te falenderoj qe na tregove se ku mund ta bejme download pjesen e dyte, por nese di ndonje kanal te tv qe tani ka filluar ta shfaq kete serial do ishte mire te na e tregosh, se vertet eshte serial qe ja vlen ta shohish.

X-GoodBoy

Primus registratum

Tani do dali edhe seria e trete.
E dyta eshte me terheqese se e para.
Jane disa kanale qe e japin te dyten. Ketu ne Holland eshte:
"Yorin" qe e transmeton cdo te djele 22:00
"RTL5" cdo te merkure 20:30
"BBC1 ose BBC2" e ka pas dhene po se di ne e jep me apo jo.
"Fox" fillon premieren ne 28/10/2003 per serine e trete

Te tjera kanale nuk di tani per tani

have fun!

X-GoodBoy

Primus registratum

Yeah, Kim is for sure, but is a bit stupid not listen to her dady /pf/images/graemlins/smile.gif
Gati i download te gjitha serite e sezonit te dyte. Uh... 24 CD vetem per kete.

Check her out
244.jpg

24.jpg

dhe Kate is hot
24.jpg

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga X-GoodBoy:
[qb] A e ka ndjekur ndonjeri serialin qe ka bere buje te madhe ne amerike "24"?
Ngjarjet zhvillohen brenda 24 oreve dhe ne real time. Cdo seri eshte 1 ore.
Nje agjensi CTU (Counter Terrorism Unit) ne sezonin e pare mundohet te shpetoj presidentin e pare "black" te amerikes.
Ne sezonin e dyte te 24 nje bomb atomike do te shperthen ne LA.
Well, per ata qe se kan ndjekur beni mire ta download nga Kazaa ose gjejeni ku mund te jepet ne ndojne nga kanalet televizive.

Personazhet:
Kiefer Sutherland - Jack Bauer- CTU agent
Dennis Haysbert - President Palmer
Carlos Bernard - Tonne Almeida - CTU agent
Elisha Cuthbert - Kim (Jack's doughter)

etc...

Website 24

Enjoy! [/qb]
upershendetje
un nuk e kam pare serialin e dyte,po te parin po dhe me kapelqyer shum...
sa tani kam ne mendje me hodhesi se cka ndodhur ne ngjarjet...

zora

Primus registratum

seriali i pare vazhdon te jepet cdo te diele nga rete4 (itali)kshu qe mos me prishni filmin se ju mbyta :smash: :wave:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga zora:
[qb] seriali i pare vazhdon te jepet cdo te diele nga rete4 (itali)kshu qe mos me prishni filmin se ju mbyta :smash: :wave: [/qb]
si tu prish filmi moj?

zora

Primus registratum

ne kuptimin qe mos filloni e tregoni se cfare ka ndodhur cfare ndodh dhe cfare do te ndodhe. :wave:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb] ne kuptimin qe mos filloni e tregoni se cfare ka ndodhur cfare ndodh dhe cfare do te ndodhe. :wave: [/qb]
po me duket se per kete eshte hapur si teme..te disktohet reth filmit apo jo?!!!

zora

Primus registratum

une po beja shaka.ti je e lire te shkruash dhe te diskutosh cfare te duash ashtu sic jam dhe une e lire qe te mos hap kete faqe dhe ti prish filmin vetes.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb] une po beja shaka.ti je e lire te shkruash dhe te diskutosh cfare te duash ashtu sic jam dhe une e lire qe te mos hap kete faqe dhe ti prish filmin vetes. [/qb]
me vjen shum keq,po nuk ka per shpjegim ketu..eshet e vertet te bejme cte duam..po pa e lene e tjeterin mat..!!!!

moonlight

Primus registratum

24 eshte si nje telenovele per meshkujt. /pf/images/graemlins/smile.gif
Une serialin e dyte e pashe pasi i mora DVD-te prej BlockBuster. Brenda tre ditesh arrita te mbaroj te tere serialin 24-orsh :eek: . Me terhoqi se terpmi. Fakti qe nuk kishte reklama mes filmit ashtu si dhe mundesia per te shkuar nga nje pike kulminante ne fund te serise per tek seria qe vijon pa dashur te prisja deri se nesermen, ishte fantastike.
Prandaj, serialin e trete nuk po e shoh ne TV pasi po pres sa te dale ne kaseta e ta shoh rehat rehat kur kam vete kohe.

X-GoodBoy

Primus registratum

Sa mbarova se pari serin e 3-te te 24. 9 ore para TV-s non-stop deri sa i nxorra fundin. Ja vlen ta shofesh. Ne janar fillon sezoni 4. Deri tani kam sezonin e dyte dhe te tret ne VCD. 48 CD.

The following takes place between 3AM and 4AM /pf/images/graemlins/smile.gif

bard

Primus registratum

ku i ke gjet cd mor per 24.une tani jam duke e shikuar ne ato seri qe pasi plas bomba,helmatisin presidentin,nuk e di se kush.sa per kimin se i pashe fotot siper,dje kam shikuar la ragazza della porta accanto,ajo eshte waaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu ragazzi che bomba :wub: :wub: :wub: :goofy: :goofy: :smash:

X-GoodBoy

Primus registratum

CD i kam downloadur ca nga Kazaa, ca nga mIRC. Ti paske pa sezonin e dyt. Shif te tretin i her se eshte me i bukur. Shif i her kete foton e Elisha-s (Kim).
ElishaCuthbert.BMP

My desktop chick

bard

Primus registratum

tapa pres me e pa se se metamam qe do te jete i bukur.

ps:ku me epa mor fotne saj se nuk po shof asgja,kishe ba nje njeri te lumtur me e nxjerree edhe njehere foton :wub:

bard

Primus registratum

:goofy: :goofy: :smash: uaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu :kiss: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :goofy: :goofy: :smash: me fal vlla se me doli me vonese fotoja,keshtu qe mos e nis ma.sipas tejet a mundem me than gja masi shef ket foto a?
ciao :wave: