eee enderr qe perfundoi shpejt ... bashke me te mos na hap temen e hitlerit se pervers me femijet ishte edhe vete ai ...Hitleri me endra filloj luften... pour arriti !
Ligji eshte jo efikas jo sistemi, njerezit bejne ligje dhe i thejne jep denime ekstreme dhe shif si behen ...Une mendoj se do vendoset , diçka ndryshe do behet...Ky eksperiment me qeniet njerezore do marre drejtim ndryshe.
Sistemi kapitalist eshte i deshtuar!
Eh!kur mesuesi i histoire na shpjegonte dikur se ne kapitalizem ska gje hajrit, ne nuk donnim tua besonim....... e kemi vite rrugeve e keshtu nuk duhet pranu se jemi me mire... jemi. Me mire. Materialisht, pour outre me. Moral.... morali eshte zevencu. Me stresin.....Une mendoj se do vendoset , diçka ndryshe do behet...Ky eksperiment me qeniet njerezore do marre drejtim ndryshe.
Sistemi kapitalist eshte i deshtuar!
Jo e kisha per moralin e asaj qe the per bariun ... femijet jane kuptimi pse jetojme jo burgu jon ..Eh!kur mesuesi i histoire na shpjegonte dikur se ne kapitalizem ska gje hajrit, ne nuk donnim tua besonim....... e kemi vite rrugeve e keshtu nuk duhet pranu se jemi me mire... jemi. Me mire. Materialisht, pour outre me. Moral.... morali eshte zevencu. Me stresin.....
Po qengji nuk eshte voglush aaaaa?ti mos e shikjo qengjin kurban....Dhe ku eshte morali i fabules ne kete rast, femija eshte i shenjte kur kelyshi respektohet dhe ruhet .... cmund te thuash per femijet
Nuk lejohet qengji me u bo kurban pa be vitin leje ca bejme ne por pa qene motak si i thone nuk lejohet me u be kurban ...Po qengji nuk eshte voglush aaaaa?ti mos e shikjo qengjin kurban....
Une as nuk e ha.....as lepurin,qengjin CDO gje te imet pervec mish demi e poule !Nuk lejohet qengji me u bo kurban pa be vitin leje ca bejme ne por pa qene motak si i thone nuk lejohet me u be kurban ...
Barkun sta HAP kush..... indinjata me shtyu!