+2 radio, turpi i rradhes

+2 radio, turpi i rradhes

e dini qe, radio +2 organizon mikrofonin e arte, dhe kjo radio eshte ne pronesi te nje personi te njohur, qe nuk po ia permend emrin kesaj rradhe, dhe e dini qe, kjo radio ben pjese ne te njejten grup biznesi me gazeten shekulli, biznesin, abbissnet, A1 televizion, spekter, dheeeee
doja te dilja, qe ky grup biznesi, meqe biletat e spektaklit nuk iu shiten per te nxjerre leke, te gjitheve stafeve te ketyre sipermarrjeve, u jep me DETYRIM nga 2 bileta=1.000 te rinj. qe te shkojne ne koncert, si thoni, a eshte me te vertete nje turp per kete radio kaq famoze.

turp turp turp.

ps. nqs tema do levizet, mund te me thoni se ku, se nuk dija nese mundet te postohet ketu apo jo.

personazh

Valoris scriptorum
Re: +2 radio, turpi i rradhes

tema nuk ka ngjyrim socjologjik, ose te pakten nuk trajtohet si fenomen i tille dhe perplasjen qe ky fenomen sjell ne shoqeri; me teper trajtohet +2 si organizim e si menyre pune. tema do te zhvendoset tek seksjoni i Medias (Komentet mbi median dhe shtypin e lire).

Nobis

Primus registratum

ehhh Koço Kokëdhima te hengsha shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif
bere lesh e li qeverine, tani dhe AlbForumin po na e trazon /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: meqe ra fjala ka te bijen konkurente ne festival ky miku /pf/images/graemlins/laugh.gif

kajo_karafili

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tema nuk ka ngjyrim socjologjik, ose te pakten nuk trajtohet si fenomen i tille dhe perplasjen qe ky fenomen sjell ne shoqeri; me teper trajtohet +2 si organizim e si menyre pune. tema do te zhvendoset tek seksjoni i Medias (Komentet mbi median dhe shtypin e lire).

[/ QUOTE ]

daku, mund edhe te shprehesh me thjeshte

kajo_karafili

Primus registratum

ehhh Koço Kokëdhima te hengsha shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif
bere lesh e li qeverine, tani dhe AlbForumin po na e trazon /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: meqe ra fjala ka te bijen konkurente ne festival ky miku /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ka e ka /pf/images/graemlins/booki.gif

olololol

Primus registratum

KOCO KOKDHIMA eshte pronari i te gjitha ktyre op me siguri mbas ketij fshihet dikush tjeter se shume tendera e gjona ka marre persiper kompania KTI petlles

MLK

Primus registratum

Para nja 4 vitesh, isha ne Tirane e kisha takim me presidentin e nje prej bankave private te huaja ne kuadrin e nje projekti. Duke pritur ne zyren e asistentes se tij te mbaronte nje takim, shoh te hapet dera, dalin tre vet, e ndermjet tyre dhe Koço Kokedhima. Pasi iken ata, pershendes presidentin e bankes e duke e pyetur si po i shkonin punet, shof qe rrodhi buezt e ma kthen; Nuk e kuptoj se si duan te bejne biznes disa ne kete vend! Personat qe dolen me tha erdhen te me bejne disa propozime te cilat po tju a thoja do vinit duart ne koke, e me pas nderroi temee kaluam ne problemet e takimit tone...
Qe atehere me eshte fiksuar emri i bandillit ne fjale.
Po kot nuk thone, sipas vendit behet dhe kuvendi, keshtu qe kur gjen shesh, ben dhe pershesh.

Santiago

Primus registratum

me qe ra fjala une jam nje ish punonjes i kesaj kompanie dhe kam nderprere marredheniet vetem nje jave me pare me ta. piksepari jam i lumtur qe e kam bere nje gje te tille pasi kompania me jokorrekte ne shqiperi quhet 2K GROUP, une nuk kam marre ende rrogen e shtatorit, sot jemi 26 tetor. Pervec te tjerash, cdo personi qe paguhet mbi 500 mije lek i mbajne 50 mije lek cdo muaj ne forme garancie + gazeten shekulli perdite, nderkohe qe kete muaj mora vesht se do na mbajne dhe biletat e spektaklit te madh mikrofoni i arte...

[/ QUOTE ]

Turp plako, per ata qe nuk jane te afte te paguajne ne kohe stafin dhe pak edhe per ty qe sa nxjerr kemben nga nje kompani fillon te hedhesh balte (nuk me dhimset shume +2 por e kam me metoden) .
Me ngjan shume me njerin qe sa punonte tek Shekulli ishte spiuni nr. 1 pastaj sa u largua filloi te shkruante kunder atyre qe u kishte sherbyer me spiunlliqe. /pf/images/graemlins/smash.gif

olololol

Primus registratum

Pse nuk shkove ke PD mer SATANA se DOKTORRI e ka fiksim Koco mjekercjapin.
Te shifje miting perdite te jepnin 5-fish rroge 2 jave pushime ne Turqi vec mos u anko me

maxper

Primus registratum

degjova se kishte probleme dhe me A1shin. i prene sinjalin nga antena me duket. Po ky paska qene dallaverexhi i madh!!