+2 radio, turpi i rradhes

+2 radio, turpi i rradhes

e dini qe, radio +2 organizon mikrofonin e arte, dhe kjo radio eshte ne pronesi te nje personi te njohur, qe nuk po ia permend emrin kesaj rradhe, dhe e dini qe, kjo radio ben pjese ne te njejten grup biznesi me gazeten shekulli, biznesin, abbissnet, A1 televizion, spekter, dheeeee
doja te dilja, qe ky grup biznesi, meqe biletat e spektaklit nuk iu shiten per te nxjerre leke, te gjitheve stafeve te ketyre sipermarrjeve, u jep me DETYRIM nga 2 bileta=1.000 te rinj. qe te shkojne ne koncert, si thoni, a eshte me te vertete nje turp per kete radio kaq famoze.

turp turp turp.

ps. nqs tema do levizet, mund te me thoni se ku, se nuk dija nese mundet te postohet ketu apo jo.

Alanis

Primus registratum
Re: +2 radio, turpi i rradhes

Meqe eshte person i njohur thuaje e mos ki frike /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

Dhe dicka tjeter...prit "terbimin" e Satanait tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

kajo_karafili

Primus registratum

Kajo, shume turp eshte, po ne cfare mund te bejme?

[/ QUOTE ]

mire do ishte ti felliqnim, si thua, ta marre vesh te gjithe qe se si ushtrohet biznesi ne shqiperi, dhe se si organizohet nje koncert. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

kajo_karafili

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Dhe dicka tjeter...prit "terbimin" e Satanait tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ca do me thene, pse sthate se do kishim marre bileta falas nnga vete stafi, sepse kishte nga ata qe ishin ne pune, dhe nuk mundeshin te shkonin ne koncert(kam nje shoqe aty prandaj flas), dhe prap se prapi qe ishin ne pune, u dhane me detyrim nga dy bileta, iiiiiii
po ca behet, trufe me te cuditshme se kjo, s'kisha degju,
eshte per te qeshur. /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

jona20

big bum bam...

po per t'i fulliq, ne rradhe te pare duhet te dihet emri.

kajo_karafili

Primus registratum

po per t'i fulliq, ne rradhe te pare duhet te dihet emri.

[/ QUOTE ]

po me, emrin e kujt do te dish, te radio +2 se ajo e organizon, apo e 2K grup, kryesia e +2 radio, shekullit, spekter, biznesi, a1 televizion, abissnet, e plot te tjerave qe per momentin nuk po ithem se pertoj te shkruaj kaq shume.

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif :rock/pf/images/graemlins/angel.gifrock: /pf/images/graemlins/rockband.gif

jona20

big bum bam...

kajo...te biznesmenve, jane ato qe i bojne gjojnat gershet.

S6T6N6

Forumium maestatis

me qe ra fjala une jam nje ish punonjes i kesaj kompanie dhe kam nderprere marredheniet vetem nje jave me pare me ta. piksepari jam i lumtur qe e kam bere nje gje te tille pasi kompania me jokorrekte ne shqiperi quhet 2K GROUP, une nuk kam marre ende rrogen e shtatorit, sot jemi 26 tetor. Pervec te tjerash, cdo personi qe paguhet mbi 500 mije lek i mbajne 50 mije lek cdo muaj ne forme garancie + gazeten shekulli perdite, nderkohe qe kete muaj mora vesht se do na mbajne dhe biletat e spektaklit te madh mikrofoni i arte...

jona20

big bum bam...

Puna paska shkuar rende fare ne Shqiperi, une nuk e kam idene si funksionon atje, por me kaq sa po kuptoj, se keto kompanite nuk respektojne te drejtat e punetorit, te cilat jane te mbrojtura nga kushtetuta e nga carta e Europes ketu ne Itali.

S6T6N6

Forumium maestatis

ca thu ti mi shpirt, ketu dhe puna e sigurimeve shoqerore funksionon me dy lista, shtetit i paguhet sikur e ke rrogen 100 mije lek nderkohe qe ti merr nje shume komplet tjeter.

regele

Forumium maestatis

me qe ra fjala une jam nje ish punonjes i kesaj kompanie dhe kam nderprere marredheniet vetem nje jave me pare me ta. piksepari jam i lumtur qe e kam bere nje gje te tille pasi kompania me jokorrekte ne shqiperi quhet 2K GROUP, une nuk kam marre ende rrogen e shtatorit, sot jemi 26 tetor. Pervec te tjerash, cdo personi qe paguhet mbi 500 mije lek i mbajne 50 mije lek cdo muaj ne forme garancie + gazeten shekulli perdite, nderkohe qe kete muaj mora vesht se do na mbajne dhe biletat e spektaklit te madh mikrofoni i arte...

[/ QUOTE ]

Rastesisht i njoh mire drejtuesit i 2K dhe e di qe firma ka probleme! Nuk e mbroj aspak kete firme se as ma ndjen fare, kur i thone llafit, por nuk me duket serioze qe te shash nje ish-punedhens ne menyre te vecante pasi ke lene vendin e punes!

Radio +2 eshte me te vertete karagjoze, deri para ca kohesh i degjoja online, por tani u ka humbur nami e nishani! Persa i perket asaj ceshtjes se biletave, me te vertete qesharake sipas stilit shqiptar...s'e imagjinoj dot, drejtorin e 2K-se, me liste ne dore me te shitur biletat! Sa per muhabet, ca ndodhte me ata qe nuk blinin biletat? /pf/images/graemlins/smile.gif Ti Kajo punon gje per 2K apo e ke si shqetsim social qe nuk ta ka prekur xhepin direkt?

OROSHI

Primus registratum

Kajo..Satana...nxirrni emrat e pronareve ketu ne shesh te grave!!!
Krahu i majte(kuqaloshet) ne keto momente jane si arusha e plagosur..po bejne cmos vetem qe te perfitojne edhe ca miliona...por do u dalin nga by....heret a vone!

kajo_karafili

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Rastesisht i njoh mire drejtuesit i 2K dhe e di qe firma ka probleme! Nuk e mbroj aspak kete firme se as ma ndjen fare, kur i thone llafit, por nuk me duket serioze qe te shash nje ish-punedhens ne menyre te vecante pasi ke lene vendin e punes!

Radio +2 eshte me te vertete karagjoze, deri para ca kohesh i degjoja online, por tani u ka humbur nami e nishani! Persa i perket asaj ceshtjes se biletave, me te vertete qesharake sipas stilit shqiptar...s'e imagjinoj dot, drejtorin e 2K-se, me liste ne dore me te shitur biletat! Sa per muhabet, ca ndodhte me ata qe nuk blinin biletat? /pf/images/graemlins/smile.gif Ti Kajo punon gje per 2K apo e ke si shqetsim social qe nuk ta ka prekur xhepin direkt?

[/ QUOTE ]

te lumte qe i njeh, njeh koco kokedhimen ti, apo drejtorin e pergjithshem, leonard gremin, te dy halabake. une kam nje njeriun tim qe punon tek nje prej sipermarrjeve te lartpermendura. ato qe nuk merrnin biletat, pavarsisht, lekt iu mbajten.
plus ketyre. rroga e muajit shtator, dt sot 27, e akoma nuk eshte marre, deri ne dreke flas.
firma 2k grup, qenke ...., por faji i politikaneve, te bashkangjitur me kete firme.

turp i rradhes.

regele

Forumium maestatis

C'ti besh? Kemi te bejme me nje firme me manaxhim karagjoz dhe me duket se ky eshte nje nga difektet kryesore te te gjithe firmave shqiptare: mungesa e nje sistemi te mire manaxherial. Por 2K qenka shembull me te vertete, ne menyre te vecante per ate qe premton se eshte!

S6T6N6

Forumium maestatis

sot eshte dt 28 dhe nuk eshte marre ende rroga e shtatorit TMERR!!!

kajo_karafili

Primus registratum

mos u merzit s6 etjer, rroga e shatorit ishte marre ne dt 28 /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Guest

2k mos eshte ajo firma e Koqo Kokedhimes mo???

Po si mos te falimentoje ai...u prish me tosin /pf/images/graemlins/laugh.gif

kajo_karafili

Primus registratum

2k mos eshte ajo firma e Koqo Kokedhimes mo???

Po si mos te falimentoje ai...u prish me tosin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

u prish ?! /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif , me cfare kuptimi