17 Shkurt 2008, isha edhe une aty!

17 Shkurt 2008, isha edhe une aty!

Momenti erdhi!
Cdo Shqiptar kudo ne bote kete date do ta mbaj mend perhere si nje dite historike, mbase dita me e madhe e shqiperise(asaj etnike) qe nga 12 nentori, dite ku do te shpallet endrra, shpresa dhe loti i atyre qe u sakrifikuan,PAVARESIA e kosoves, e Kosoves sone, e Kosoves Shqiptare.
Krijmi i Republikes se Kosoves e cila i hap rruge unifikimit, mbase jo te kufijve tane apo te shqiptareve ne nje shtet sic do te donim te gjithe, nje republike shqiptare dhe jo me republika e shqiperise apo e kosoves, por i hap rruge bashkimit te njerezve qe tashme nuk do te ndjejne friken e asnje ushtrie, politikani ekstremist apo nacionalizmit te pushtuesve.

Dhuna, gjaku, largimet, gjenocidi serb dhe lufta moren fund, vdiqen sebashku me Jugosllavine dhe Millosheviqin.
Kjo dite shenon largimin nga erresira dhe afrimin me perendimin, ndryshe bashkimin tone.
JO ME!
09koso10.jpg

Fituam po fituam, te dielen do te jeme atje per te respektuar ata te cilet nuk do te jene aty, ata qe na sollen fitoren, na sollen lirine ne shkembim te gjithckaje, FALEMINDERIT, une do te jeme aty per tju deshmuar te gjithe europes dhe fqinjeve tane se ne fituam, se drejtesia fitoj, do te jeme aty per tju treguar nje dite niperve te mi se isha edhe une aty!

Mbase ato qe po them dikujt mund ti duken si propagande nacionaliste, une jam nje shqiptar dhe merrini si ti doni.
Shpresoj qe cdo shqiptar te shkoj ne Prishtine per te festuar ate dite duke u bere pjese e historise, eshte momenti jone, eshte shekulli jone ne ballkan!

2celjan-fr3

Primus registratum
Re: Get used to newlook Kosovo, Sarkozy tells chil

Sapo erdha edhe une nga kosova, jam pak i lodhur po ja vlente padyshim.U futa ne nje kosove "serbe" , te pakten juridikisht dhe dola nga nje shtet "sovran" , mbase jo plotesishte por padyshim shtet, them vetem juridikisht pasi asgje nuk te kujtonte serbine ne kosove pervec disa produkteve qe ishin te shkruajtura ne gjuhen sllave.
Te gjithe ne kosove kerkonin njezeri bashkim, pavaresia thoshnin ishte vec rruga apo mjeti per realizimin e qellimit dhe ne asnje menyre qellimi, ishte dicka e papare, kudo kishte flamuj si ne restorante, dyqane me rroba, disko, bar-e, hotele kudo ne cdo vend.
Mikpritja ishte madheshtore, nuk e prisja kaq shume ndjenjen e vellazerise, sapo mesonin qe ne ishim nga shqiperia enkas per diten e pavaresise ishin gati te na jepnin cdo gje!

cimg8910.jpg

cimg8911.jpg

iMORTAL

Primus registratum

loading 100% pavaresia, e vertete por akoma eshte frika e destabilitetit te ballkanit pasi armiqt ate duan dhe po mundohen te krijojne tensione

OROSHI

Primus registratum

U krye Bac.Nuk ban me ba bla bla bla ma.

Ergler

Primus registratum

Kosovaret do ta gezojne pavaresine duan apo nuk duan shkate e Serbise dhe KGB-istat ne ikje e siper.Kjo eshte ceshtje muskujsh dhe dihet qe perendimi i ka me te forte se Rusia e Serbia e gjithe greko-sllavet te marre se bashku.Nuk diskutohet qe fillimi do te jete i veshtire per Kosoven,por ne dime nje fjale te urte shqiptare e cila thote:''Ustai qe bene kotruven,di t'i vendose edhe veshin(dorezat).Aleatet e medhenj perendimor kane nje plan te gatshem per berjen e Republikes se Kosoves sa me pare antare te OKB-s.Sic dihet fuqive te medha ju lepihen shumica e vendeve anetare te UN dhe patjeter keto vende do te bejne lobing per Kosoven.Me ka pelqyer nje shprehje e P Majkos i cili tha se ne beme Kinen anetare te OKB-s e jo Kosoven.Une shpresoj qe kjo gje te behet shpejt ,me qellim qe t'ju mbyllet halja Rusise,Serbise ndoshta edhe Gerqise ,e cila ka futur koken si struci ne rere,por duke lene bythen e saj ortodokse antishqiptare zbuluar.Nje fakt interesant e jo koncidence eshte dhurimi i selise se ambasades se Kosoves ne qender te kryeqytetit ne mes te ambasadave Ruse dhe Serbe.Flamuri i Republikes me te re te botes do t'ju beje karshillek dy shtrigave sllave.Per kosoven nuk do te kete ndarje.Serbet jane popull i zgjuar dhe nje dite te afert do te lodhen me lojrat e rusise dhe te politikaneve te tyre ultranacionaliste.Cfare kujtoni ju se Amerika do t'i fale shkijet e Beogradit per djegjen e ambasades?I mberdhihu bytha Frances e Gjermanise e jo me qelbanikeve serb nga USA.(kundershtimi qe i bene USA-s per Irakun).Ne shqiptaret duhet t'ju jemi mirnjohes per jete Amerikes.Ajo po paguan nje kosto per Kosoven,te cilen ajo do te dije ta menaxhoje situaten per mrekulli.Rrofte Republika e Kosoves!Lavdi deshmoreve te cilet kane dhene gjakun e tyre per 86 vjet rresht!Rrofshin USA & GB!

toro_loco

Forumium praecox
Re: Get used to newlook Kosovo, Sarkozy tells children

Kosova nuk e meriton pavaresine sepse eshte pjese e Serbise.

2celjan-fr3

Primus registratum
Re: Get used to newlook Kosovo, Sarkozy tells children

pjese e asaj serbie e cila masakroj, dhunoj, persekutoj dhe vrau jo me dhjetera, jo me qindra, jo me mijera por me miliona qe nga koha e Pasicit vetem sepse ata kishin lindur shqiptar, ishte pjese e asaj serbie ektremiste te kasapit miloshevic, ishte pjese e asaj serbie qe e perfitoj ne menyre korruptive dhe te padrejte, kosova jo vetem per ato qe ka perjetuar por edhe per identitetin e saj meriton te jete nje shtet sovran karshi shume shteteve te tjera te OKB-se te cilat veshtire te thuash se jane shtete te tipit Serbi-Rusi-Koreja e veriut-Kube etj

Integitetin teritorial(te krijuar ne menyre bastarde) serbia(qe vec me dhune ndaj shtetasve te vete e ruante) e humbi jo sot por qe nga krijimi i saj

tushi

Valoris scriptorum
Gezuar Pamvarsine

Urime te gjithe shqiptareve per Pamvarsine e Kosoves, veçanarisht atyne qi vuajten ne ekstrem per rreth nji shekull mungesen e saj

shpresoj qi politikanet kosovare do te dine te japin kontributin e tyne pozitiv ne kete klime po aq pozitive per kombin shqiptar

ps. a mund te na informojne kush mbi vendet qe kane njofte deri ne kto momente Kosoven