??????

kaprolli

Primus registratum
??????

Jam LiPS
Para ca ditesh tentoj te logoj ne forum dhe shoh qe me kishin vene ban deri ne 15 dhjetor te 2007.Arsyeja ishte : chit-chat.Jam shume kurjoze te di ku e kam bere kte chit-chatin kur kam mese tre -kater muaj qe nuk futem ne kete forum dhe dy heret e fundit qe jam futur kam shkruar nje fjali per Blendin tek Percartje per te cilin me kishte mar malli te shkembeja dy fjale me te ( ndjesi nostalgjie,se dija qe ndalohej te diapazoni aq me teper tek percartje) dhe nje fjali tjeter ku shkruaja se ndihesha bosh qe mu pasua me komente te Shea-s edhe te disa userave te tjere.Mandi dhe te gjithe administratoret te me kthejne pergjigje dhe te me japin shpjegim.Kerkoj te me hiqet bani urgjentisht dhe te me kerkohet falje edhe per postimet qe kam bere te Diapazoni edhe me jane fshire.Nese nuk deshironi te shkruajme me tek Diapaleshi ,atehere vendoseni vetem per disa anetare qe preferoni si te dukshme dhe per te tjeret jo.Nese jemi ne forum publik une shkruaj cdo gje brenda rregullores.Pres pergjigje sa me shpejt.

LiPS.

abs

nuk e di...
Re: ??????

<span style="color: #FF0000"><span style='font-family: Arial Black'>Uroj te jete nje BAN (nga nje klick i pa qellimshem per ban) perndryshe eshte me te vertete nje Referenc <u>jo e mire </u>per ket'forum me banet qe ju bahen Antareve!!!</span></span>

mozaiku

Primus registratum

E nga ta di une qe je Lipsi me tere mend ti iher?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

E di ti, vetekenaqja eshte vesi me i keq qe mund te kete nje njeri ose shoqeri. Edhe ky forumi Jone ka perfundu ne duar dhe tru te robve pa ambicje dhe kuriozitet.

Mire ta bone qe ta vune banin, ishalla po ma vejne edhe mua :D.

Hajt naten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E çar se. Na bojn mar me i bo meneren e me u mor me pun të tjera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Lips, mos u mërzit rrusho. Po deshe t'jap e-mailin e ti çoj privatisht kto /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

<span style="color: #000000">Propozoj te mos shkruajme ne forum deri sa te hiqet bani dhe ai qe e ka vene te kerkoje falje publikisht.
Rregullat e ketij forumi shkelen me te dyja kembet nga ata qe duhet te jene shembull per userat dhe keta te fundit ne vend qe te tutelohen (gjithmone ne te mire te forumit) u vendosen bane thjesht sepse disa nga "shoket" apo "shoqet" e anetareve te stafit (por edhe keta te fundit vete) nuk dijne se c'eshte debati apo shkembimi i opinioneve. Fatkeqsi...</span>

kaprolli

Primus registratum

Mos me prishni temen se do hani ndonje ban kot edhe po e ha edhe une se me zor e hapa kte accountin tjeter.Me vjen keq qe skam asnje pergjigje nga asnje nga administratoret dhe vecanerisht nga Mandi ( me merr mendja e meritoj pak vemendjen e tij kto kohe).Persa i perket ju te tjereve.
Mozzzzzzzzz meqe te percartja smu pergjigj njeri,ma ke pa gje Blendin mojjjjj,po noto nga behet????Damn,keni par ju qe me ka mare malli me shkrujt si para ca kohesh ktu.Kta te vene ban per chit chat dhe me e bukra e vene tani qe skam kohe as per tju pershendetur e jo mo per te ber chit chat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-argh.gif.Moz e do me puthje te njofmen mii?Tju jap nje puthje treshe,ty Kondres edhe Pallinos se mka mar malli keq fare. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

hajt per hajer ishalla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Qerratai

Primus registratum

Lips, te siguroj une qe ban-i te eshte hequr. Mund te rifutesh serish me accountin tend!

Al-Punk

Still here

Lips Banin ta kam bere une! Te pata kerkuar disa here te shmangeshe chit chat. Para ca kohesh degjova qe ishin prishur ca tema tek Diapazoni nga chit chat i yt dhe prandaj u nderhy! Ishin moderatore qe po ankoheshin!

Nuk ka asgje qe demton me shume forumin se Chit Chat ne cdo teme!

Qerratai

Primus registratum

Degjove ? Nga kush ? Moderatore ne AF une s'kam pare fare... admin jo e jo. Apo te ka ciceruar ne vesh imagjinata ?

Mand, forumi ka vdekur tashme. Anetare te rinj s'ka, por edhe ne paste, vijne ketu per te treguar sa dashnore kane apo sa para kane (genjeshtra te gjitha, per me teper). I ke bere ban zog-ut sepse gjasme ai shkaktonte trazira ketu... por nje njeri qe nuk behet pjesetar grupimesh, klanesh apo ku ta di une, nuk ka asnje "fuqi efektive" per te qene perçares ne nje komunitet me shume anetare siç eshte AF. Ti qe je admin-pronar shkruan vetem per kalendat greke dhe ky eshte fakt, domethenes ne lidhje me "politiken tende forumore" per me teper.
Problemi eshte qe ti ke lene totalisht pas dore, pra nuk ke vleresuar denjesisht, anetaret e vjeter te forumit, qe njekohesisht jane edhe me cilesoret. Pak rendesi ka nqs une apo ndonje anetar tjeter ka bere sherre, debate, zenka me keta "te vjetrit", sepse ne teresi, pavarsisht sherreve dhe sharjeve, AF ishte nje vend qe ia VLENTE te frekuentohej dhe ishte stimuluese te merrje pjese ne te. Tashme nuk ekziston me ajo atmosfera e "tensionuar" qe bente cilindo nga ne te ishte produktiv, ne terma forumore. Tani ka vetem qetesi... qe vret.

Hiq shout-box, ose beje me limit kohor postimi: 1 mesazh nga cdo anetar cdo 10 min. Fillo tu japesh pushtet moderatoreve, hiq ata qe kane vite qe s'futen (Beba, Mirror, Shiraz, Hotgirl e plot te tjere qe s'me vine ndermend tani). Mos i mbeshtet shpresat e tua tek anetaret e rinj potenciale, njerezit e vlefshem e kane njohur me kohe internetin, te "rinjte" qe dalin se fundmi ne pah jane thjeshte te babezitur per gjuajte femrash, per fame virtuale dhe per llogje.

Keto gjera po ti them ne menyre konstruktive dhe ti do te beje mire qe te pranoje opinionet ndryshe, do beje mire te zgjoheshe nga ajo letargji vetekenaqjeje te ushqyer me shpresa peshkunedettiganinezjarrase. Kaq, shpresoj vertete qe ta kuptosh drejte kete qe te shkrova... se jo per gje, por mund te me vesh ban ti...

Qerratai

Primus registratum

PS: zog-u ne mos me cilesori ne absolut, eshte nje nga anetaret dhe njerezit me te vlefshem qe mund te njohesh ne boten virtuale, pse jo dhe ne ate reale (sa mire do ishte). Po ta thote dikush qe eshte GRIRE me te, dhe besome, kete opinion e kane SHUME E SHUME anetare ne AF.

D-J

Forumium maestatis

AF po shuhet... por per ket nuk duhet te shqetesohemi. eshte natyrale. kjo do te thote se po ec me kohen. eshte nje rrjedhje normale e gjerave. bile i ka tejklalu parashikimet e mia.

antip

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body"> Ishin moderatore qe po ankoheshin! </div></div>

Percakto kush! Une e kam inat taktiken "te gjithe ne nje thes". Duart si Pilati nuk lahen ketu. Kush ben nje veprim le te marri pergjegjesine dhe jo ta shperndaje "fajin" midis moderatoreve imagjinare. Me sa di une ne moderatoret nuk kemi kurrfare fuqie per "ban" ndaj dhe fjalia e mesiperme me duket absurde.

Lips ti lale mos u merzit se je viktime e rrethanave. Me sa duket e vetmja menyre qe dikush te shkruaje dicka ne forum keto kohet e fundit eshte "banizimi" i anetareve. Komentet rreth te perjashtuarve kane mbetur i vetmi atraksion forumor. Madje, madje ne nje fare menyre duhet te ndihesh krenare se ia ke shtuar gjallerine forumit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/booki.gif

kaprolli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body">Lips Banin ta kam bere une! Te pata kerkuar disa here te shmangeshe chit chat. Para ca kohesh degjova qe ishin prishur ca tema tek Diapazoni nga chit chat i yt dhe prandaj u nderhy! Ishin moderatore qe po ankoheshin!

Nuk ka asgje qe demton me shume forumin se Chit Chat ne cdo teme!
</div></div>

Shiko,edhe une mund te kem pasur ankesa per shume qe shkruajne tek Diapazoni jo vetem tani por dhe kur me sulmonin para shume kohesh.Nuk pashe ti vendosej ndonjerit/ndonjeres ban.Kane problem shkrimet e mia prej nje fjalie? Kete quajne moderatoret e tu chit-chat? Mos duhet domosdoshmerisht te shkruaj romane ne anglisht qe te pranohem ne diapazon? Mos duhet te shpalos ketu dijen time? Mua keto me duken absolutisht te pajustifikueshme sa te me vendosin ban.Meqe moderatoret e tu kerkojne te mbyllim gojen,atehere po zgjedh me mire te mos shkruaj me ne kete forum sesa te me mbyllet porta prej jush.Jam e revoltuar dhe kete smund ta lejoj.

P.S.Me gjej pak temat qe kam bere une chit -chat dhe i kam prishur.Ke gabuar person Mandi.

kaprolli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lubardhi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body"> Ishin moderatore qe po ankoheshin! </div></div>

Lips ti lale mos u merzit se je viktime e rrethanave. Me sa duket e vetmja menyre qe dikush te shkruaje dicka ne forum keto kohet e fundit eshte "banizimi" i anetareve. Komentet rreth te perjashtuarve kane mbetur i vetmi atraksion forumor. Madje, madje ne nje fare menyre duhet te ndihesh krenare se ia ke shtuar gjallerine forumit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/booki.gif </div></div>

S'merzitem,jam thjesht e zhgenjyer.Nuk e kam pretenduar veten per shkrimtare por kam shkruar ne kte forum gjithcka kam ndjere dhe te shperblehem keshtu eshte shume e rende.Me vjen keq qe rrethanat ne kte forum kane larguar anetaret.Mesa duket ka nevoje per nje manaxhim te ri dhe pranim te opsioneve qe japin anetaret aktual te forumit.Ndonjehere duhet te pranojme qe kemi deshtuar.

TheWanderer

Primus registratum

Si i ri qe jam po jap dhe une nje mendim ketu, por edhe mund te gabohem, prandaj ma beni hallall.

Nese dikush ankohet per nje person tjeter dhe nuk ka kurajo te dale e te shprehe mendimin e tij, atehere ky person quhet frikacak;
Nese dikush perdor autoritetin e moderatorit per te goditur dike qe nuk e pelqen atehere ky percon quhet legen;
Nese dikush per shkak se nuk ka fuqine intelektuale te debatoje me dike dhe per ta eliminuar perdor goditjen nga pas, ky person quhet burracak;

Per te mos vazhduar te gjithe keto, ai person qe eshte ankuar se dikush paska bere chit-chat ne forum apo se qenka zene me nje moderator ne shout-box eshte PLEHRE. Dhe plehrat per mendimin tim e kane vendin ne koshin e plehrave.

Qofsha i gabuar, pasi si antar i ri nuk i njoh mire prapaskenat qe duken se funksionokan ketu, por perfitoj nga rasti te hedh dhe une nje paqete cigare: I paharruar qofte kujtimi.

Perderisa shume veta po e mbeshtesin, Pallino me duket se paska patur te drejte.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me hoqen banin,por po ju pyes ju admineve...VERTET MENDONI SE U ZGJIDH GJITHCKA ME KAQ?
Nje profesor ne universtitet na thosh nje here "Po humbe besimin e punonjesve jeni totalisht te deshtuar".Mandi ben mire ta kapesh situaten ne dore nese te intereson ky forum sadopak,perndryshe gjaku i ri do jete aq i ri sa sdo kesh kohe kujt ti vesh me pare ban.

Al-Punk

Still here

Lips, Bani tu hoq, po diskutimi eshte shume i thjeshte. Disa here te kam paralajmeruar une vete per Chit Chat dhe sidomos ne kete teme! Je e rrespektuar si anetare persa kohe rrespekton kete forum dhe temat e tij duke mos kaluar ne Chit Chat.

Al-Punk

Still here

Lubo, ti je Moderator dhe ne vend te shfaqjes ketu, shih tek temat e Moderatoreve se do e gjesh kush u ankua! Mund te vazhdosh aty diskutimin si Moderator qe je!

mozaiku

Primus registratum

Lubi mund te jete moderator, por ne radhe te pare eshte anetar dhe si anetar ben mire qe shkruan dhe lexon aty ku mund te shkruajne dhe lexojne te tere. Meqe objekti ishte Lipsi, aq me mire qe shkruan ketu sepse eshte dicka qe na intereson te gjitheve, jo vetem moderatoreve.
Faktikisht, ti i sheh gjerat me syun tend njeanes dhe s'ke faj, por po ta lexosh me kujdes diapazonin, ai nuk eshte gje tjeter vecse chit-chat mes atyre qe shkruajne aty me vite. Ka dhe perjashtime, s'po them... Ne fakt, Lipsi eshte nga te paktat qe shkruan aty gjera konkrete, se shumica merren me ca abstraktizma qe .... " o nene , o nene , na ruaj mend e kokes".... E prape s'ka ndonje gje, secili shkruan ate qe do. Po s'eshte e thene te shkruajme te gjithe ne te njejtin stil per te mos bere chit-chat. Nese dikujt i duket menyra e shkrimit te nje anetari si chit-chat, mua me duket realist, terheqes, pozitiv. Pra , s'mund te themi ben chit-chat se mua ashtu me tingellon te veshi,sepse veshi jot, mundet edhe te mos jete "vesh muzike".... Me kupton?!
Prandaj dhe trasparenca midis anetareve dhe moderatoreve/administratoreve duhet te jete maksimale e s'duhet te fshihen argumentat e asnjeres pale. Urdhero, ja ku jemi....