13 Zakonet E Meshkujve Që I Acarojnë Më Shumë Femrat

keca

Forumium praecox
nuk di qysh me than ma thjesht.neve burrav na vjen inati mashum kur grate e tona jane ma te afta se na.dhe neve na vjen inati pse gruja po del ma e meqme se une.dhe qaty kris potera.normal burri ashte burr .gruja ashte grue.por mos te vharrojm se drejtat ikem te barabarta.se kur po shkojm te ofiqari muba kuror aty po thojm dhe po nenshkrujm se kena me rrespektu njani-tjetrin dhe qe drejtat ikem te barabarta.por kur pi bim grate te shpija .grave poju del e kunderta.nashta pak e teprova po mue mamerr menja qe ashte qashtu.

dr love

Locus omnem
Me acarojne ca burra qe edhe pse jane me femren e tyre ne tavoline..nuk ti ndajne syte ..te jen vetem ka lezet..po te shoqeruar!! ?vesi me i keq!

dr love

Locus omnem
E di si ja kam bo njonit...ai shif..un shif deri sa e pa gruja vet e fillun sherr ne tavoline...ja bona me dore e u cova nga tavolina e ika...kshu e dun..

scadarsko

Locus omnem
E di si ja kam bo njonit...ai shif..un shif deri sa e pa gruja vet e fillun sherr ne tavoline...ja bona me dore e u cova nga tavolina e ika...kshu e dun..

hahahahahaha ku te shikjoj femer ta po ja nguli syt edhe t behet luft ne cafe bar.....ja ktu ka stil tjeter une vej rreth martese kur shkoj n disco e femrat te kapin vete se thon ky qenka serioz familjar hahahaha ka lek ......e ne shtrat ju dal beqar hahahahaha e hajn kollaj

dr love

Locus omnem
Nga njera ane nuk kan faj se zgjidhet familja..rrethi shoqeror...kurse me dashuri njoni nga jugu tjetri nga veriu nuk din pemen e familjes...po sikur te ken semundje te trashegushme...hahahaaaaaa...i menojn gjat njerezit kto pune

scadarsko

Locus omnem
Nga njera ane nuk kan faj se zgjidhet familja..rrethi shoqeror...kurse me dashuri njoni nga jugu tjetri nga veriu nuk din pemen e familjes...po sikur te ken semundje te trashegushme...hahahaaaaaa...i menojn gjat njerezit kto pune

hhahahahah semundje lepuri prsh .......