10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

Renea88

Primus registratum
10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

Loro Borici Futboll
Kreshnik Tartari Volejboll
Vaso Shaka Basketboll
Qemal Shalsi Basketboll
Petrit Qendro Atletike
Pirro Kasati Atletike
Ferid Berberi Peshengritje
Vladimir Limaj Gjimnastike
Belul Hatibi Atletike
Stefan Gjenerali Mundje
 

Renea88

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

si nuk doli ndonjeri qe te njohe me teper sportin
 

DFV

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

Myslim Alla = futboll
Kreshnik Tartari = volejboll
Petrit Sefa =basketboll
Pirro Kasati = atletik
Shaqiri = peshngritje
Qemal Shalsi = basketboll
Belul Hatibi = atletik
Ali Kastrati - boks
Vangjel Koja = volejboll
Skender Jareci = futboll
 

Renea88

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

DFV me i miri trajner en atletiken e lehte eshte Petrit Qendro, traineri i te gjithe rekordmeneve kombetare ne kercimin me shkop
 

DFV

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

Renea 88, mund te jete edhe ashtu, por une mendova te ve Pirron sepse edhe ai ka qene i sukseshem ne trainimin e distancave te mesme.
Persa i perket gjimnastikes une nuk mund te kujtoj
emrat e dy gjimnastikantve te talentuar(burre e grua) te Dinamos qe me vone u bene trainere shume te mire.Per dreq nuk mund ti kujtoj dot emrat e tyre.
Po keshtu nuk mbaj mend edhe emrin e trainerit te
talentuar te rinjve te Tiranes ne futboll ne vitet 55-65.

Nuk e di ne se mund te me ndimosh?
 

Renea88

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

Trajneret e gjimnastikes Ishin Engjell Gorishti dhe e shoqja (nuk ja mmbaj mend emrin) trajneret e Partizanit jo te Dinamos.....per Pirro Kasatin ke te drejte rahmet paste i shkreti se ka 3 vjet qe ka vdekur
 

DFV

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

Renea 88 te falenderoj per pergjigjen, eshte e vertet qe Engjell Gorishti dhe e shoqja kane qene trainer te Partizanit, por Engjelli ka qene gjimnastikant i Dinamos!
Ndersa per trainere futbolli, eshte e vertet qe Loro Borici ka qene lojtare dhe trainer i madh,
por rezultatet me te mira me ekipin kombetar i ka
traineri Shyqyri Rreli.
 

Renea88

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

shyqyri rreli nuk ka pas vec rezultatet me etmira ne futboll po dhe gocen me te bukur....Bruna *buzeqesh*
 

Renea88

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

njetash me kujtohet emri i gruas se Engjellit, e ka pasur Polikseni Gorishti.
 

DFV

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

Renea 88, Shyqin e njof, por per dreq gocen nuk ja kam njof!!!!
 

Renea88

Primus registratum
Re: 10 Trajneret me te mire te sporteve shqiptare

DVF rreli gocen e kichte derr P****, ish e fejumja Mirel joses
 
Top