10 gusht... la stella cadente!

KoDoShi

Primus registratum
Re: 10 gusht... la stella cadente!

jimmy po s'e provove , s'ja din shijen as humbjes , e as fitores /pf/images/graemlins/smile.gif

Most ..shkruhet Çfare , shkurt Ç'a /pf/images/graemlins/smile.gif Per popullin Ça ...u kuptuam! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

jimmy84

Primus registratum

"Ça" eshte shkurtim i "Çfare" dhe eshte informal si zona e Babrruse /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si rrjedhim shkruhet si ta kesh qejf /pf/images/graemlins/wink.gif

jimmy84

Primus registratum

Avashni more djem avashni. Me rradhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk jemi tek Pazari i Vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Speed_11

Primus registratum

alb_girl ndersa ti e kalova shum kendshem ate nate ne itali perkundrazi per ne ne shqiperi ne tirane mot i keq me ree, nuk dukej as nje gje si gjithmon fat i keq ne token tone!

alb_girl82

Primus registratum

ah... me vjen keq! do ndonje ftese qe vitin tjeter te vish te une ta shohim?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Mos je gje fallxhore ti qe e di per vitin tjeter qe nuk do ket re ne Itali /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

hihihihi... dora jote thote qe do besh tre kalamaj dhe do martohesh tre here /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Te lumte goja ty /pf/images/graemlins/laugh.gif sa leka ben? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tani e gjete ti qe iku vera /pf/images/graemlins/tipsy.gif nuk gjete vend tjeter perveç natyres se po na plevitos goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

ahahahaha... jo re cuni jo! me fal se su shpreha mire... paguaj kshu me te putha... me puthe... te preka... me preke...! /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kuptove tani!

MLK

Primus registratum

Une e kisha kuptuar çupe /pf/images/graemlins/laugh.gif po ti meduket se se kuptove /pf/images/graemlins/tipsy.gif Kujdes me te prekmet se une i kam duart e gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

hapi iher duret kshu... ti shof! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

p.s. ah se harrova ta them qe nji nga ato tre grat do jem une /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Shif i here aty e sata je ne rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

ahahaha... e para dhe e funit! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam dy here!

ajo e mesit se shoh mire kush eshte! hmmmm

p.s.ika ihere /pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Mos jeni gje binjake ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ik, ik se po te therrasin /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Speed_11

Primus registratum

alb_girl e pranoj ftesen tende me gjithe kenaqesi /pf/images/graemlins/smile.gif te ta puth pak doren si aristokratet dhe duke u ulur ne gjunje /pf/images/graemlins/tonguee.gif