10 Figurat me te ndritura te AF-se!

nela_kristi

Primus registratum
Re: 10 Figurat me te ndritura te AF-se!

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] he se vajzes tende po i bejme cunin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
deal..se mos ndryshon qe mendjen pastaj ti moj dhe me ngelet dhe goca beqo..

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] he se vajzes tende po i bejme cunin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
deal..se mos ndryshon qe mendjen pastaj ti moj dhe me ngelet dhe goca beqo.. [/qb]
nejse dhe shum faj ske ti me sa pash uen heren e fundit qe folem te dy se di ne e meriton ti djalin ton :confused:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
deal..se mos ndryshon qe mendjen pastaj ti moj dhe me ngelet dhe goca beqo.. [/qb]
nejse dhe shum faj ske ti me sa pash uen heren e fundit qe folem te dy se di ne e meriton ti djalin ton :confused: [/qb]
te hengert derri...more dreq gocen time e lutin alamet cunash po une thashe te te beja nder... :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] ceshtje ne diskutim /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o nuse kjo kristina13 sja vlen te behet miqsi me ne mi eshte mashtruse ku i dihet na dle dhe vajza si kjo na mer me qaf çunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

tropikali a

Primus registratum

zeqo e shof te kane vene dy femra para po futem dhe une po barazohemi apo jo KRISTINA 13 çfare mendim ke?sepse dolçe vita me jep jete me nick e saj. /pf/images/graemlins/smile.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] zeqo e shof te kane vene dy femra para po futem dhe une po barazohemi apo jo KRISTINA 13 çfare mendim ke?sepse dolçe vita me jep jete me nick e saj. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ok :thumbsup: por ama sduhet te mbash me hater asnjeren pale...dhe sidomos zeqon :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] tropikal ike re se ste hap rug po qe muhabet femre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk e pyet njeri zeqon kur bie bajrami

helibak mucogllava

Primus registratum

kristina ai me ka pyet mau dhe une ju pergjigja se ça ka me ty ai nuk ve doren ne plag une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

[qb]
:lol: :lol: [/qb]
Lejini more ju femijet, ju martoheni per vedi njeher pastaj hajde bani krushqina per fmit, po per cilet fmi e kishit fjalen njeher per ata te kojshis a?

Allah Allah /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] po kopilat ku ti çojme? [/qb]
ne luft kollareeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
princesha te martuar jemi ne moj /pf/images/graemlins/wink.gif