e Shof e Shof ...DIl anej Ka Yahoooooooooooooooooooo iher t shof N resme ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aha tedo,tkan harru fare kta ty :tipsy: :wave: [/qb]
Do i Facolete Robo ??????????????Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] spo ma var me njera po qaj[/qb]
:kiss:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
se morra vesh une kete mesazhin tend clidhje ka dolcja me 13enFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] opo mir qe me doin nja dy tre pesmbedhjet femra mua se keta te tjeret ehe hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif
dolce_vita :kiss:![]()
13 ene ti mi vogelushe :kiss: [/qb]
weee sa miiiiiilllllllllll muahhhhhh e un ty :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]:kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
ti te gjitha do ti dish ti?...prit ritu dhe njecik dhe ta them une vitin tjeter... :tipsy:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] si eshte ajo shprehja jote mi[/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ti te gjitha do ti dish ti?...prit ritu dhe njecik dhe ta them une vitin tjeter... :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
:lol: heheheh me verte eee?13?...po mire ti se di qe djali im behet gati per te te kerkuar doren ti e ?kaq mbrapa qenke? :tipsy:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]:lol: :lol:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ti te gjitha do ti dish ti?...prit ritu dhe njecik dhe ta them une vitin tjeter... :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
13--e kam kaluar une....po te pres ty /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:tipsy: po po ti e di ti se si flas une se sidukesh je :goofy: vet 13....Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] kristina13 tama si nje 13 vjeçare lumtur ke folur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gjynaf vajte per lesh dhe ti...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] mu me thon 24 25 me cmenden /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] he se vajzes tende po i bejme cunin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]