ka kohe s'me ke therrit me lujt perjashta, pranej ish /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga EDI.:
[qb]Na mi ti na, pse ish mi....ske faj ti jo!!![/qb]Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Me falni ju qe ju kam harru, dhe ne fakt keto listat te vejne ne pozite.
Po kshu eshte kur e hap temen ish-reaksionistja EDI /pf/images/graemlins/laugh.gif j/k
[/qb]
ho mi se kom njel per 10 min tu pa sesi bo fap-fup avatari jot.ke fillu me studju ipresionizmin? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga drops^of^enigma:
]cuno...na e qite bojen!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
just glad u didnt say more... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
KAq shpejt na harrove Eno. Mir mire ske faj ti ... DUku iher ke Klubi se ta rregulloj atje un... /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]Per mendimin tim Serenity po jam icik bias se e kam shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po me vone ishalla njeof dhe te tjere
Serenity pershendetje lal se u beme shekuj. Te puth fort /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]ok ja te fillojme /pf/images/graemlins/laugh.gif
une
ti
ai
ajo
ne
ju
ata
ato ...
Ke Harru Neve ...
kaq per tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eni ku je mi se je bere me keq se une, zhdukesh.Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]Per mendimin tim Serenity po jam icik bias se e kam shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po me vone ishalla njeof dhe te tjere
Serenity pershendetje lal se u beme shekuj. Te puth fort /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
I ktij menim jam edhe une,kur ka thon ti Protoja e ka pas llafin per muFillimisht postuar nga TEDI:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]ok ja te fillojme /pf/images/graemlins/laugh.gif
une
ti
ai
ajo
ne
ju
ata
ato ...
Ke Harru Neve ...
kaq per tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Smack Smack LisussFillimisht postuar nga lissus:
[qb]..nuk keni faj ju joooo....
askush sme don mua eeee nejse nejse
..jua tregoj une juveee[/qb]
Vallahi po e bote me numer antari mu me bi 10 here ne liste me numrin qe kom 100 pranej mos ma boni kaq shume qejfin se m rriten veshet ... Eni ok po te pres ke klubi pra . flasim atje mo mire ...Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]a ka mundesi me e dit sa anetar ka ky forum??? keshtu qe sipas numrit te antarsise, po i bejme disa lista 10-she plot me figura te ndritura! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
uu deksha une per veten teme si mer yahoo kom harru fig nr.1 te forumit una /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]akoma si zgjodhet ee /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]