1 INFO!!

simply_me

Primus registratum
1 INFO!!

prsh!!
U be disa here qe me ndodh kur hyj te albforumi,me del nje dritare e vogel nga microsoft int expl.
dhe thote:1 mess nga pc_007 psh 15:00 dt..etj sot ishte shkruar:"une te kontrolloj",jane dmth tip publicitta' apo cfare..doja te dija nese i ndodh edhe te tjereve kjo gje apo jo?
faleminderit
simply_me

Elian

Primus registratum
Re: 1 INFO!!

Te shpjegova ne chat me duket /pf/images/graemlins/smile.gif
Eshte nje miniscript per mesazhe çastit qe mund te dergohen nepermjet userave qe jane online per ne te nejtin moment ne forum

fiks2003

Primus registratum

FiKs-FaRe edhe mua me beri pershtypje kur u regjistrove kujova se ishte pershendetje e forumit per mirseardhjen.....po ai pc007 na ashtu te gjithve.. :thumbsup: ...

Seriozi

Primus registratum

Edhe mua e njejta gje me ndodhi.
pc_007
une te kontrolloj.
Hotin kontrolloje mire se kushedi se ç'fsheh ajo hëhë.Po te ishte Met Bega do thoshte:ku me e kontrollu kete.

A mund te na e shpjegoni si mund te çojme edhe ne nji mesazh te tille. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

edhe mua sot me erdhi nje mesazh nga pc 007 madje me llafe te ndyra se doemos halabak ka shume. nejse.
per te derguar mç ose mesazh casti shkohet tek balli i AF aty ku eshte Maratonomaku qe vrapon dhe klikohet tek koka e tij. do ju shfaqet pernjehere nje liste e anetareve qe jane ne AF per momentin. mund te klikoni ne te majten e emrit ne nje kuti te vogel perbri dhe e ben "check" dhe ne kutine perkatese shkruani mesazhin. me pas shtypni MC TANI dhe fiuuuuuuuu iku mesazhi.
besoj se isha e qarte.

hot

Hotgirl

tpakten muve ma kishte shkrujt bukur

bye rrusho ene kujdes se una te kontrolloj

nji tja kthy una: ehh??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Helen thnx.per sqarimin.
Vetem nji diçka nuk ma kishe shpjeguar qe "mesaxhi nuk eshte anonim" une kujtova se do dergohej i tille dhe nji t'kliku tek koka atij qe vrapon dhe me doli lista,futa dhe veten tek personat qe do merrnin kete mesazh,dhe hop e dergova. /pf/images/graemlins/laugh.gif kur me del tek kompjuteri mesazhi qe sapo shkruajta dhe ajo qe une se prisja fare:"postuar nga Mistreci" :eek: Ohh ça palle thash e moren vesh te gjithe qe isha une /pf/images/graemlins/laugh.gif më rrofsh Helen mendova,po ket duhej t'me thoje te paren: qe mesazhi mban firmen tende,jo se shkruajta kushedi se çfare jo.
Nejse po ai mesaxhi djeshem"une te kontrolloj"me vlejti te pakten,cërrit kë njifja e nuk njifja dhe ne krye te 2 oreve kompjuteri im u pajis me nji "AntiTrojan" dhe nji "Firewall"(McAfee).Hajde me kontrolloni tashti thash hëhë s'ju le Mistreci jo shkoni tek Hoti dhe i boni kontrolle sa te doni se me siguri qe do gjeni diçka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Sa te rrezikshem qekan keta trojanet.Vetem nji "antitrojan" ju vika hakut.

Guest

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ty tkan mor inot kto gjeneralo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rrezik i kom dal une atij /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo sjom i bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Helen thnx.per sqarimin.
Vetem nji diçka nuk ma kishe shpjeguar qe "mesaxhi nuk eshte anonim" une kujtova se do dergohej i tille dhe nji t'kliku tek koka atij qe vrapon dhe me doli lista,futa dhe veten tek personat qe do merrnin kete mesazh,dhe hop e dergova. /pf/images/graemlins/laugh.gif kur me del tek kompjuteri mesazhi qe sapo shkruajta dhe ajo qe une se prisja fare:"postuar nga Mistreci" :eek: Ohh ça palle thash e moren vesh te gjithe qe isha une /pf/images/graemlins/laugh.gif më rrofsh Helen mendova,po ket duhej t'me thoje te paren: qe mesazhi mban firmen tende,jo se shkruajta kushedi se çfare jo.
Nejse po ai mesaxhi djeshem"une te kontrolloj"me vlejti te pakten,cërrit kë njifja e nuk njifja dhe ne krye te 2 oreve kompjuteri im u pajis me nji "AntiTrojan" dhe nji "Firewall"(McAfee).Hajde me kontrolloni tashti thash hëhë s'ju le Mistreci jo shkoni tek Hoti dhe i boni kontrolle sa te doni se me siguri qe do gjeni diçka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Sa te rrezikshem qekan keta trojanet.Vetem nji "antitrojan" ju vika hakut. [/qb]
eee mistreco ai mcAffe osht i ngordh..osht shum i vjeter ne si kap kto te rinjt..
motra ka vone norton te 2003 po ne ky si rrangall po mduket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ahahahhahahahahhaha
na shkrive /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

GONI

Primus registratum

Per ata qe kan kompiuterin ne italisht di tjua shpjegoj por per ata ne anglisht sja kam idene e di qe behet me ane te "risorse di rete" ==> controlla non tutta la rete ma IP/protocol ne hyrje kjo ka te beje me serverin qe ndodhet siti ...........maah .............il prossimo sara ki entrerà.........

Guest

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e pse u shkrive ti kshu??!! :mad: [/qb]
ca te mos shkrihem une ti me nxorre vampir fare /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

vampir je ti!! kafshon atehere kur sta pret mendja..
Ps: me shaka kjo rrusho /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Me shaka me shaka po ti me zbulove sekretin pa dashje se......une jam Vampir me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kissssssssssssssssssssssssssssssssssss :kiss: :wub: