1.000.000 ?!

Goca

Primus registratum
Re: 1.000.000 ?!

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Haj ne fillim Penele se me ka mor molli.

Car muhabeti te kom kallxu une ty per Hajdarin mi? Ma thuj edhe i her se nuk e maj e men.

Ose ma mire mos ma thuj se do thon qe jom ne une rrugac si puna Salos masnej, qe bo c'bo i bo gocat ta morin Hajdarin neper goje.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe mu me ka more molli qamet... /pf/images/graemlins/frown.gif m`vjen naj here me e kap ate drejtorin tat e me ja perplas ne fytyre ato çeqet qe me ofroi... /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Aiiii cfare ka thone LR-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif , Hajdarin neper goje... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mizerje , mos na prish ne pike te mjesit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

Mos me te prishme qe me mjes .... kujdes munges longjesh ne gju...

ku je o penele e shof qe te ka maru boja po futi naj rrug shtuf se e mush prap ......
Po deshe ti ta bi ne atje un..... e di vet ti ... DERRIN NE THES

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Penele,me Julen s'ke pune se kthe vete pergjigje.Po deshe per vete 15 euro ke... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeee sa posht paske ra mi ..... po je ne alamet goce per kok tate.......
Njof un njonin qe te jep 1.000.000 tulla pri her

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Penele,me Julen s'ke pune se kthe vete pergjigje.Po deshe per vete 15 euro ke... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeee sa posht paske ra mi ..... po je ne alamet goce per kok tate.......
Njof un njonin qe te jep 1.000.000 tulla pri her [/qb]
Ti mi prezanto muve , se zgjedh vete une masnaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

E di Xingo qe pergjigja ime ncuq do ishte edhe sikur te me jepte 2000000... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Mos me te prishme qe me mjes .... kujdes munges longjesh ne gju...

ku je o penele e shof qe te ka maru boja po futi naj rrug shtuf se e mush prap ......
Po deshe ti ta bi ne atje un..... e di vet ti ... DERRIN NE THES [/qb]
Po qepe ere gojen qepe, tallu me fukareshen ti tallu... /pf/images/graemlins/laugh.gif pak se jam cu ne mjes e turbullosme , apo s`pashe tre ondrra me seks mrome... /pf/images/graemlins/laugh.gif vij ketu e te lexoj ene ty qe thu ksoj gjojnash... /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Daco, c`pate qe u fute n`forum amon.... dil iher e par se s`ka lezet me na nigju shkesi tu bo ksoj muhabetesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mjes thuj lagjes /pf/images/graemlins/smile.gif .

DAC

Primus registratum

c'er e ke bo ti ke pa ondra me xix.... Po kush qe aktorja kryesore ke filmi qe pe mrom .... apo ke hy me naj www.... te kuqe shum ...

Te fala ke ka grupi ... Po dhe i her qe futem un ne forum me thu dil...

Goca

Primus registratum

Rri rri , bojme i dor muhabet /pf/images/graemlins/smile.gif ene mos u zgerdhini thuj atyne anej se ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ishte puna e atij qe jepte 10000000 per mua? :lol:

DAC

Primus registratum

Eshtoj pazarin tashi ... ke dhe i makin me zhavorr..... hahhahaha

Shof qe onglia te ka cu shum perpara... 1 or e dim qe jeni para po keni fillu te dal ne onash...

Goca

Primus registratum

Shi shi...pse thu kshu ti re ... une kshu kom qene gjithmone ne forum... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po kena kohe qe s`kena komuniku kshu virtualisht pranaj... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ene 10 minuta Daco, masnaj me pret dreka, nuk e di pse e haj me shume qef ket dreken ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ncuq... /pf/images/graemlins/laugh.gif ngaqe me bjen me u ul gjithmone perballe Aron... /pf/images/graemlins/laugh.gif S`kom cfare te boj , ashtu me qellon , apo s`kishte lone edhe pizzeto ishte bo ma yll se c`eshte ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ncuq... /pf/images/graemlins/laugh.gif ngaqe me bjen me u ul gjithmone perballe Aron... /pf/images/graemlins/laugh.gif S`kom cfare te boj , ashtu me qellon , apo s`kishte lone edhe pizzeto ishte bo ma yll se c`eshte ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Luj indiferenten, sajo dhe nje bojfrend larg, se pete do bahet Aaroni me te ngushellu :wink:
Mos harro ban ftofet ne darke :devil:

Goca

Primus registratum

Ku boj dot indiferente ndaj atij une mi... m`shkelqen surrati nji ore larg... kom edhe frike se po me kupton dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif ... apo nuk studion edhe fizike ai... ligje knej ligje anej... :lol:

alinos

Forumium maestatis

Mos harro mesin lepurushe, ai u shpeton fizikanteve, te duhet nje llambushke e kuqe (qe kthehet ne jeshile) qe ta kuptoje dajkua, perndryshe ka per ta shpjegu perberjen e bombes atomike, me sy myll :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

ti i trembesh??!! dikujt i ngel pishman.
rri mandej mendo ia vlejti apo jo te humbisje rastin.
une bej tifo per ke te kesh afer,ashtu si ti per ke do me beje te lumtur mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
te fala aronit e dashur,ti shkelesh edhe syrin pale,vetem kij mendjen ti japesh nje gote uje se mos rrezikon te mbytet nga emocionet.lol

Goca

Primus registratum

Atij s`o bon as ngrohte as ftohte qe une jam aty.. /pf/images/graemlins/wink.gif , kurse une e shkreta e lej pjaten pergjys se me hik oreksi... /pf/images/graemlins/frown.gif Kam vendos mos me ja var mo ohuuuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif ka te tjere sa te duash... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Atij s`o bon as ngrohte as ftohte qe une jam aty.. /pf/images/graemlins/wink.gif , kurse une e shkreta e lej pjaten pergjys se me hik oreksi... /pf/images/graemlins/frown.gif Kam vendos mos me ja var mo ohuuuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif ka te tjere sa te duash... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kuj do tia varesh tani ti ?
:lol: :lol: