$1,000.000 per nje nate!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: $1,000.000 per nje nate!!!!!

he mi Najso fol ti se ti je goc realiste /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Sepse:

,... karakterin lene n pune t vet (eshte pjese e natyres per cdo njeri).
,...e dyta dhe e treta(ngjan jasht mode, e pranoj, ashtu jam)...mendoj (dhe jam e bindur) se do me `ngurtesoheshin`te gjitha burimet ku shpirti im merr e jep dashuri...si dhe po te merrja guximin PER KTE 1.(sa zero pat se harrova)s do zhdukja varferine!

,...!te gjitha kto s do te thone, se nuk marr GUXIMIN ti propozoj nje çuni qe me pelqen...! :devil:

ps: se desh harrova: si timoni i jetes time ne cdo drejtim jam e bindur se jo te GJITHE, ....(s po e numeroj ate listen tende), per PARE.

Kur u ndame kto na rane...dikush kte e dikush ate i dashur zog :wink:

-----------------------
Te flisja gjuhet e gjithe botes
E te mos ndieja dashuri

...................
Te gjithe pasurine e ndaja
Te mos shifja varferi…

...................

ndaj dua a njeri
ti falma dashurinen
pa te cfare eshte kjo bote
a e kupton...

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Mendimi im:asnji femer nuk do ti rezistonte kesaj oferte sidomos po te realizohej ne menyre diskrete. [/qb]
I mshoj fort te njejtit mendim.

Ndersa per vete do shkoja pa hezituar fare.Fiufiuuuuuuu 1 000 000 $ ore e di çi thone apo jo plus qe siper atij dyshekut te mbushur me dollare te pret dhe nji femer qe te thote:rruga per tek keta dollaret kalon nga une.
E po qe kjo rruga
per tek 1 miljon dollaret
ashtu si Vagabondi
edhe une do them:
hajt mo "vari k*ret".

Ça mund te them une perballe kesaj oferte?-hiç asgje,"me nji gur vras dy zogj" sidomos "dyshekun".

sweet eda

Primus registratum

po he pra, kshu ne teori asnji se ben:
arsyet ne teori:
1- kam karakter
2- jam shqiptar/e
3- do me lere i/e dashura, ene ngelem pa martu se me ka dale njehere nami
4-s'e tradhetoj asnjhere te dashurin
5-s'jam tip i/e tille, kam cipe
etj etj, se s'me vijne ne mendje tashi

ndersa ne realitet eshte ashtu sic e thashe une, qe shkojne edhe pa chekun fare, i bie falas dmth.

p.s. no ofences kundrejt asnjerit, thashe mendimin tim asgje me teper.

abs

nuk e di...

se kuptoj pse flitet per te dashurin/dashuren dhe jo per VEHTE? :confused:

-------------------------------

E te mos ndieja dashuri
................
Te mos shifja varferi…
................

ndaj dua a njeri
ti falma dashurinen
a e kupton

-------------------

Brishtesi/tejdukshmeri/pafundesi

abs

nuk e di...

Dhe dicka…

Kjo bota/jeta moderne…na i blen te „gjitha“ keshtuqe njeriu bahet plaçk, ja lejon vehtes te behet e tille i` fal` te gjitha per kte jete moderne!
…sic e lexove dhe mesiper i dashur zog, me pelqen te ruaj dicka nga moda e vjeter …te mos e materializoj ndienjen time…ta ruaj per vehte( jam egoiste)! Dua te jem mire me absin, t`ja mbeshtes fort vendimet/deshirat qe merr/ka. Ajo me jep ma shume `pasuri`

Cudi me sa pak shkalle i shkallzojme karakteret…i forte i dobet…
Nuk eshte fjala per te fort apo te dobet, per te mire apo te keqe….per mu ka te NDRYSHME,
eshte ktu nje hapsire me e madhe se skajet mire/keqe?
Pra dhe per ato qe duan ta bejne ate per 1. (0…….) si ato qe jane te detyruar…gjithashtu per ato qe as qe e kalojne neper mend…te gjithe kane argumentet e tyre….! Dhe se per to, ashtu eshte me e mira!
Me kte dua te them se s me pelqen te grupohem . Megjithate, jam ashtu sic shoqeria mendon per mu.

Kafja me mbaroi /pf/images/graemlins/laugh.gif .
dhame lajmet e mengjesit. :devil:
Diten e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

-------------------------------

E te mos ndieja dashuri
................
Te mos shifja varferi…
................

ndaj dua a njeri
ti falma dashurinen
a e kupton

-------------------

Brishtesi/tejdukshmeri/pafundesi/dashuri!

Fillimisht postuar nga XXL:
[qb] Varet nga personi qe te propozon:
Po te ishte ndonje shemtire si puna e Ben Ladenit apo Kuazimodos, JOOOOOOOOOOO

Po te ishte ndonje si puna e Ricky martin apo Ben Aflec: QE ç'ke me te, pa hezituar :cool: :devil: :lol: :lol: :lol: [/qb]
Po te ishte ricki martin nuk vinte tek ty ai jo,se ka 100 here me te mira por biseda zhvillohet ne rrethana te tjera,merr p.sh Berlusconin!

Goca

Primus registratum

Po pse do me kerkonte mu Berlusconi iher? Cila do ishte arsyeja qe dicka do ta terhiqte kaq shume tek une?
Une ketu jam tu e vra menjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Te drejte ke, asnje arsye s'do te kishte: thuhet se i humbasin gustot pas "esportazione della prostata"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Ironia jote eshte shume pikante, shpresoj te mos kete qene ajo arsyeja e Berluskonit.. :devil:

Penele ne marrim shembullin ne cilen flasim se do te ishe nje goce e bukur(jo se nuk je,nuk te njof);dhe diku ne ndonje vizite qe mund te zhvillonte Berlusconi ne fakultetin tuaj,ti lindte nje tip simpatie ne drejtimin tend,gje te cilen nuk do te ta perfundoje me kaq,dhe dergon tek ty ne nje menyre ose nje tjeter servilat e vet per te te bere oferten,1.000.000$ ne kembim te nje nate me te.
Ti si do te veproje???
Po ju gocat e tjera qe po e lexoni????

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Sepse:

...e..dhe po te merrja guximin PER KTE 1.(sa zero pat se harrova)s do zhdukja varferine!

,. [/qb]
do te desha pak ta rregulloj; " s'do zhdukja varferine", ne; s'do shtoja pasurine.

e me te vertet nje milion, bile dhe nje bilion, s'i shton asgje nje shpirti te pasur. do te isha kurioz ta dija, po per nje dashuri deri sa poshte mund te bije. mos me thuaj qe s'je e afte te dashurosh.

nje kengetar francez ne nje moment leshimi, i kendonte te dashures qe po e linte: lerme te behem; hija e hijes tende; hija e dores tende; hija e qenit tend.
po ti? cila eshte kenga tende?

ps; e pranoj, pergjigja tende me siper ishte e hatashme, ti me tejkalove.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Penele ne marrim shembullin ne cilen flasim se do te ishe nje goce e bukur(jo se nuk je,nuk te njof);dhe diku ne ndonje vizite qe mund te zhvillonte Berlusconi ne fakultetin tuaj,ti lindte nje tip simpatie ne drejtimin tend,gje te cilen nuk do te ta perfundoje me kaq,dhe dergon tek ty ne nje menyre ose nje tjeter servilat e vet per te te bere oferten,1.000.000$ ne kembim te nje nate me te.
Ti si do te veproje???
Po ju gocat e tjera qe po e lexoni???? [/qb]
Do e bosha me serivilin e do lejsha Berlusconin thate. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ose do i kerkosha te ndryshonte ligjin Bossi-Fini... /pf/images/graemlins/tongue.gif
O X.. amaon e lal, sot robt ta japin falas , ku ka mo njeri qe pagun 1.000.000 per nje nate re.. a thu se osht tu e bo me naj hyjni...

zog

Primus registratum

una ti jap mi goce, po ma pare ma ço nje foto. :tipsy:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] una ti jap mi goce, po ma pare ma ço nje foto. :tipsy: [/qb]
Zogu me jepka 1.000.000 vetem po ti coj nji foto... ypppppp ..... hajde pazar hajde....

Zogo, do na editojne te dyve. /pf/images/graemlins/tongue.gif

zog

Primus registratum

s'kane pse na editojne sepse jemi mrena temes, meqenese ti ishe qe the" te gjithe pranojme bile falas e jo me leke", atehere pse s'pranon. per nje foto (po te zhveshur ama) nuk ti jap nje milion po 100$, po vallaj.

TEA

Forumium maestatis

hahha penele shoh qe pazari jote eci ... :devil:

ateher shuma e 1,ooo,ooo per nje nat qeka e sukseshme ... :rockband:

Goca

Primus registratum

Zogu lexoje edhe iher pergjigjen time... thashe qe askush nuk arrin ta coje pazarin deri ne 1.000.000 se i del tjetra falas, p.sh thjesht ngaqe i pelqen Berluskoni... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] hahha penele shoh qe pazari jote eci ... :devil:

ateher shuma e 1,ooo,ooo per nje nat qeka e sukseshme ... :rockband: [/qb]
E di kujt i them pazar une , kur te shkembehet malli /pf/images/graemlins/laugh.gif ... nejse se po na e merr Zogu seriozisht tani e po kerkon edhe takimin...rri aman se s`kam as komercalist te me sistemoje parate... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif