$1,000.000 per nje nate!!!!!

Seriozi

Primus registratum
Re: $1,000.000 per nje nate!!!!!

Mendimi im:asnji femer nuk do ti rezistonte kesaj oferte sidomos po te realizohej ne menyre diskrete.

sweet eda

Primus registratum

Helene, prapa me pyetjet me spec ti eeeeee????

pergjigja: 60 % jo, 40 % po
arsyeja pse?: s'ka arsye, midis meje dhe partnerit

loaded

Primus registratum

Nese do isha i martuar:kurre.
Nuk eshte as ndjenje krenarie as egoizmi.Jeta e njeriut eshte ajo qe ndjen perbrenda jo ajo qe prek jashte.S'kemi lindur per tu shitur.

eros111

Primus registratum

do e beja dhe biles do e coja personalisht te ai robi dhe do i jepja edhe doren... lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

XXL

Primus registratum

Varet nga personi qe te propozon:
Po te ishte ndonje shemtire si puna e Ben Ladenit apo Kuazimodos, JOOOOOOOOOOO

Po te ishte ndonje si puna e Ricky martin apo Ben Aflec: QE ç'ke me te, pa hezituar :cool: :devil: :lol: :lol: :lol:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] Helene, prapa me pyetjet me spec ti eeeeee????

pergjigja: 60 % jo, 40 % po
arsyeja pse?: s'ka arsye, midis meje dhe partnerit [/qb]
ca me bo Najso /pf/images/graemlins/wink.gif kjo teme ka nja 100vjet qe eshte hap ne fakt po sikur u riperteri prap :angel:
kam deshire te "testoj" sinqeritetin dhe defenicjonet e anetareve te AF. sa jane me kembe ne toke, sa fluturojne me *****, dhe mbi te gjitha sa te ideologjizuar jane.
Ajo qe me vdes fare jane disa mesazhe qe bejne thirrje per nderin e vjeter te shqipetareve, gjithsesi eshte vertet teme kontroversala dhe kontroversi duhat ne jete per te qene realist dhe per te krijuar zhurme.
zhurme...zhurme.sa zhurme, shume zhurme /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

ladouce2005

Primus registratum

moj lule, po te ishte se pranonim kaq kollaj ne per $1.000.000, ishim martuar me ndonje milioner, kishim bere te pamunduren t'ia arrinim.
so konkluzioni, po te ishim aq shume pas pares, nuk do e vrisnim mendjen. ai vllai qe do me t'pagu $1.000.000 e ka nje arsye t'forte /pf/images/graemlins/wink.gif , pse mos me e provu me e majt per fare :devil:
hajt ti leme pak gallatat tani, une jam per "JO".
pse te shkaterrosh nje lidhje qe mund te vleje shume me teper se 1.000.000? :cool:
nqse je single, duke ec me i shok rruges, dhe te vjen nje propozim i tille, patjeter qe duhet me thene "PO" /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

edhe une keshtu si ty mendoj DOuce vecse une them qe ishalla ndonje propozim i tille mos te ardhte ne dere ndonjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse edhe sikur t'a besh edhe sikur mos t'a besh, per mendimin tim mardhenia do shaket dhe do tundet mire dhe perfundimi asnjehere nuk i dihet. Belive if it comes it should me extremely overwhelming, so keep out of these proposals.
Une jam nis nga filmi qe e bera kete teme dhe per mua filmi eshte shume domethenes dhe tregon qe dashuria eshte shume e fuqishme dhe mundohet te jete mbi gjithshka, mgjth ai e bleu dashurine e saj, per pak ama.
So to be safe, le mos shoqerohemi me milionere se na bejne gjemen pastaj, mos flasim per plakat milionere se jane te poshtra ato dhe sulmojne djemte tane te rinj :lol: :devil:

sweet eda

Primus registratum

qyqa goce, njerezit po shkojne me te tjere pa propozim 1.000.000-shi e jo mo po te vihet nje check para syve me kete shifer!!!!
he si mendon ti?

bebivogel

Forumium maestatis

nuk eshte doemos pyetja per ato qe jane te lidhur me dike tjeter... pse nuk u behet disave qe mund te jene single? :devil:

sweet eda

Primus registratum

po patjeter behet fjale per ata qe jane te lidhur, ketu eshte edhe speci i pyetjes, pse si mendon se po te ishte per single people, nuk do e benin thua????

abs

nuk e di...

[qb] , pse si mendon se po te ishte per single people, nuk do e benin thua???? [/qb]
ncuk!!!

,...pervede, si me qene e martuar si single...
per para s` do e beja!
s me pelqen te m`varsohem nga asgje!!!

-----------------------

I love new york

Primus registratum

[qb] pastaj ketu behet fjale per nje propozim biznesi, ndjenja s'hyn fare. [/qb]
kjo eshte e vertete, jam dakort
mgjth so ishte shume e veshtire ta ndaje se fillon me biznes dhe you never know me cfare mbaron.
ideja eshte kjo aty ku involven kenaqesira ose rreziqe te medha atehere dhe konseguencat jane te asaj magnitude. Varet se sa te fuqishem jane partneret per t'a perballuar kete gje.
Nqs do e merrsha une ate propozim do i thojsha me nje kusht, qe t';a marr dhe burrin me vete :devil: :devil: :lol:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] nuk eshte doemos pyetja per ato qe jane te lidhur me dike tjeter... pse nuk u behet disave qe mund te jene single? :devil: [/qb]
Bebaaaaaaaaaaaa :wave: :wave:
puna eshte kur nuk mendon vetem per veten por edhe per ate me te cilin/cilen ndan jeten, shpirtin dhe gjithshka te rendesishme /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

i bie ta bejme keshtu atehere ... te ndahemi ... marrim paret .. e lidhemi prape .. :devil:
Kidding kidding ...
too too nice e kapa une se ku ishte pyetja ... por ja qe ka qe nuk e bejne per para .. as une nuk do e beja ... jam dakort me absin ketu ... :shrug:

:angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

po po juve shume dakort jeni :tipsy:
kur t'ja u vejn cekun mbu tavoline me 1,000.000 e shifni si ju hik truni :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

(just teasin you) /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

si ka mundesi per nje shume te tille mos pranonit, kur ju, te gjithe ne, e bejme jeten PER LEKE. martohemi per leke, prandaj kerkojme çun me shkolle, ose me benz, ndryshe s'ka kuptim. bejme shkolle, per leke, punojme per leke, emigrojme per leke, e pse mos te qeflojme per leke.

por kryesorja, me duket ja u rre vetja per Madonna, me verte kujtoni se dikush ve ne loje 1000000 xhixha per ju. hehe!

ps; Absi une e di qe ti je femer me karakter, mjafton te lexosh postet e tua dhe e kupton kaq. mendoj se per nje milion ti nuk e humb dot karakterin tat, ngaqe nje milion jane teper pak. atehere pse se ben?
kemi frike te bejme diçka ne kembim te humbjes per JETE se diçkaje (karakterit ne ket rast). kur kjo diçka nuk na cenonet plotesisht, ketu mendoj se duhet te rrezikojme, pra te guxojme.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LuleMosMePrek:
[qb] po po juve shume dakort jeni :tipsy:
kur t'ja u vejn cekun mbu tavoline me 1,000.000 e shifni si ju hik truni :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

(just teasin you) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
he pra kete thashe dhe une, punen e check-ut