$1,000.000 per nje nate!!!!!

edda

Primus registratum
Re: $1,000.000 per nje nate!!!!!

jane 1.000.000. me ato mbyll gjithe ato brima: blej nje shtepi me oborr dhe pishine, vazhdoj shkollen e magari bej dhe 1 kalama..siç e tha dhe tr@l@l@ nuk i harxhohet do e laj me ACE kur te vij dhe ja mori fun kjo pune /pf/images/graemlins/wink.gif

Eddi

Primus registratum

Sa per mua them se everyone nga do te shkonte per aq lek dhe madje do te jipte dhe te dashuren madje dhe gruan.
Vetem mendoni dicka eshte nje nate dhe ju do te keni ne dore 1-000-000-$ jane shume jane aq sa ti sduhet te punosh me per jeten tende kshu qe skemi se si ti themi jo.
Pra une do te shkoja pa nje pa dy.
Paraja eshte mbreti i cdogjeje. Mos e harroni kete. :thumbsup:

enderr e njomet

Primus registratum

Nese e dashura ime do e bente, nuk do me pelqente.
Nese gruaja ime do e bente, do e pranoja.

Nese me ofrohej mua, mashkull ose femer te ishte... do e beja. Por, 100.000 dollare do i shpenzoja per vrasjen e atij mashkulli /pf/images/graemlins/smile.gif

Eddi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]Nese e dashura ime do e bente, nuk do me pelqente.

Nese me ofrohej mua, mashkull ose femer te ishte... do e beja. Por, 100.000 dollare do i shpenzoja per vrasjen e atij mashkulli /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po si do ta vrasesh ate mor **** se di ti qe kur te mbarosh ato leke ai te duhet pra te cosh gruan ose te shkosh vete njesoj eshte ajo pune kshu qe do te duhen leke prape mos e vrit me degjo mua. /pf/images/graemlins/tongue.gif

cuna mundohuni te mos nryshoni drejtimin e temes duke folur ne vete te dyte...

jula

Primus registratum

Po sikur nuk peshtyhet aty ku ke ngrene...ne rastin konkret mund te peshtysh vetem mbi ate qe mori vendimin, mbi veten pra.

Nejse, mbase dhe ia futa kot fare. Nqs gjithcka eshte kthyer ne mall, tregetia duhet te jete e lire. /pf/images/graemlins/frown.gif

Bcenka

Primus registratum

HIRE WE GO !!!

PER $1.000.000

RIGHT HERE... RIGHT NOW... NO COMENT ABOUT IT!!!
TEN ONLY 10% TO MY BOYFRIEND.

I love new york

Primus registratum

[/QUOTE]Ai/ajo qe ofron nje shume te tille, s'do mend qe s'ka ndjenja por thjesht egoizem i fryre nga mendimi se cdogje mund te blihet me para ne kete bote.

Nese do me ofronin nje shifer te tille qe te lejoja partneren time te kryente marredhenie seksuale, mendoj se pergjigja e vetme do ishte nje grusht fytyres.[/QB][/QUOTE]

pse gjithe ky agresivitet????? avash se nuk ia jep njeri partneres tende ose ty ato leket, take it easy. Nje "JO" do mjaftonte per pergjigje. Aman se na kane ardhur grushtat tuaja ne maje te hundes..............

ah.....unfortunately at some point in life pothuaj cdo gje blihet me para. lutu www.hollywood.com/celebs/detail/celeb/1177121 - 30k ai person.

I love new york

Primus registratum

Nese me ofrohej mua, mashkull ose femer te ishte... do e beja. Por, 100.000 dollare do i shpenzoja per vrasjen e atij mashkulli /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:eek: :confused: :smash: confuze ne pjesen e pare.
dobsi ne pjesen e dyte............ :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]ore un si me dy mendje e kam, por prap edhe po vajta jam e ndershme une eeeee!!!!
-B[/qb]
moj vajze!!!!!!!!!!!! be smart and make up you mind /pf/images/graemlins/wink.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

me trego paret live ti mu njeher /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj..
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

haaaaaaaaaaaaaaaaa sa te dika ajo e mbrapke!!!
sikur te mi tregonin dhe mua live kishim ik te dyja vallaj, jam e bindur qe ai njeriu do ishte me happy!!!!!!!!!!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

po afermenc moj qe me di ....ckujtove ti eeee??
lol...
aman moj po plaku i ziu s'shef edhe nga syte....
nga mendja ka thartuar "zere se se ke ber hic dmth"
un per vete do i fusja nja ca shots perpara qe mos mbaja mend gje
Pastaj "kur smban mend gje" zere sikur ska ndodhur thot dynjaja!!!

I love new york

Primus registratum

moj vajze kush that qe eshte plak moj.............
mund te jete any age range....... that's the challange.
po qe plak e kemi kollaj mi (ta them ne vesh se si /pf/images/graemlins/smile.gif
po qe cun i ri, c'te te bej une ty, duhet ta diskutojme pastaj.
hahahahaha
apo ke hall se do marresh vetem &1/2 milioni prandaj s'do me mu ti????? Hey po qeme te dyja ne ja ngrejme pazarin 2 miljon atij neve. :smash: :smash: :smash:

enderr e njomet

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet Lolita:
[qb]

:eek: :confused: :smash: confuze ne pjesen e pare.
dobsi ne pjesen e dyte............ :thumbsup: [/qb]
Pjesa e pare i referohet lidhjes qe ke me partnerin.
Ndaj te dashures nuk kam kurrfare detyrimi pervec qe te kalojme nje kohe te kendeshme bashke. Nese do te shkoje me tjeter, cfaredoqofte arsyeja, nuk do me pelqeje dhe pike.
Ndaj bashkeshortes kam detyrime familiare dhe kryesisht ekonomike. Cdo martese eshte lidhje ekonomike ne thelb... dhe per mendimin tim, me mire te shkoje te hape kembet nje nate ne krevatin e dikujt tjeter sesa ti lodhe ato kembe dite per dite ne nje pune ku nuk eshte e vleresuar dhe eshte e nenpaguar.

Sa per pjesen e dyte... hmmm qe kur moralitet i dikujt lidhet me seksin? Dobesi eshte kjo? Nje prostitute mos po ben nje pune te ndyre? Per mendimin tim, ti japesh dikujt nje orgazem nuk eshte aspak gje e peshtire, e shpifur ose imorale. Cdo gje shperblehet apo jo? pse jo me para...

I love new york

Primus registratum

pjesen e pare e kuptova tani, c'te besh nuk jemi te gjithe shume sharp ose nuk te njoh qe te te kuptoj me dy rreshta,na duhen shpjegimet ndonjehere.
per pjesen e dyte jam dakort me ato qe thua,(nuk jam shprehur ndonjehere kundra atyre koncepteve)por le te themi qe pergjigjet jane shume fleksibel dhe te larmishme.

I love new york

Primus registratum

thjesht nuk me pelqen ajo pjesa e vrasjes ose mendimit te vrasjes. me duket shume e ulet dhe moemnt dobesie. that's it.