$1,000.000 per nje nate!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: $1,000.000 per nje nate!!!!!

o njerez a i keni pare ndonjehere gjithe ato leke bashke??????
scary beautiful no????? the choice is yours.
MAGARI!!!!!!!!!!!!

Ardi

Primus registratum

Vallaj ene ti robo teme te bukur paske gjet.Pa ta menojme nje here......
:confused: Pa nji e pa dy jam dakort.Cere thoni ju me, per 1.000.000$ me vrap. :tipsy:
Kshu e menoj una te pakten, ene ma do mendja qe te gjithe do pranonin po ti jepej mundesia lene se na hiqen si moralista,sentimentalista e te dashurrrrruar.
Tregohuni te sinqerte o robo se sju vret njeri jo.
Hajt bofshit qef. :smash: :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ardi:
[qb]Vallaj ene ti robo teme te bukur paske gjet.Pa ta menojme nje here......
:confused: Pa nji e pa dy jam dakort.Cere thoni ju me, per 1.000.000$ me vrap. :tipsy:
Kshu e menoj una te pakten, ene ma do mendja qe te gjithe do pranonin po ti jepej mundesia lene se na hiqen si moralista,sentimentalista e te dashurrrrruar.
Tregohuni te sinqerte o robo se sju vret njeri jo.
Hajt bofshit qef. :smash: :thumbsup: [/qb]
Ket po i them edhe une te tregohen te sinqerte, tha. Jane shume leke o vlla............. Njerezit po shkojne e po tradhetojne kot, pa ndonje arsye madhore, keshtu qe t'a diskutosh me partnerin e te biesh dakort nuk them se ka ndonje gje te tmerrshme. Por edhe nqs te dy ose njeri nuk do prape it's fine, por te pakten bisedoni, hapuni, dikskutoni.............

Katja

Primus registratum

O Lolita mi nigjo mu iher . Une se kisha pyt partnerin a do me shku ti , po i kisha dhone ultimatum "o shko o te lashe" . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif E di ti ci thone 1.000.000 $ apo jo goce??? e kisha lene dhe nje nate falas biles se nuk i harxhohet /pf/images/graemlins/tongue.gif , edhe as qe kisha per t'ja permen noiher. Tani une do ta pyesja si u bo e ca u bo se jam cik kurioze po kot per kuriozitet jo per gje tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

emri qe merr mbi supe nuk ka lidhje me shumen qe te japin.ide e peshtire.

Ardi

Primus registratum

Pa sa interesant qeka ky popull mer...
Cere s'nigjon.Kjo Danae tani na nxirrka punen e emrit.Emrin goce le ta gzojne ato qe e kon zanot kete pune,e dalin tu mat trotuaret e botes pllome per pllome.
Tani se shkove per nje note me nje person/e per 1.000.000$ qeka e thone se na merrke emrin.Ore te me thone mu nje here se s'me bi ne men jo per emrin po per asigjo.
E di si eshte puna se uzgjata icik.Bota e sotme eshte aq materialiste saqe si lene shume vend setimenteve.
Nejse kaq kisha une o popull hajt bofshit qef.

Hysen Cela

Primus registratum

Shqiptaret i kane shitur grate 10 vitet e fundit per shume me pak.

Une e kam cmimin e gruas $100 000

DARIO

Primus registratum

DOLI NGA BINARET DHE SHQIPRIA TE GJITH GOCAT TE LIKAN PER 1.000.000$ PO SI SHUME E KENI PAZARIN JU NGA SHQIPRIA .SI THONI JA VLEN NUK MA DO MENJA QE TE JENI AQ TE SHTREJTA PER 1.000.000$

DARIO

Primus registratum

KUR TE VI NE SHQIPRA DUHET ME I MARR MAST PERPARA SE NE SHQIPERI PO NUK I PATE 1.000.000$ NUK TE DEL GJO

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Danae:
[qb]emri qe merr mbi supe nuk ka lidhje me shumen qe te japin.ide e peshtire.[/qb]
common ...[/qb]
me ty po,s'me interesojne leket,je me interesant se nje milion dollare /pf/images/graemlins/laugh.gif
te pakten shpresoj,lol.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]O Lolita mi nigjo mu iher . Une se kisha pyt partnerin a do me shku ti , po i kisha dhone ultimatum "o shko o te lashe" . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif E di ti ci thone 1.000.000 $ apo jo goce??? e kisha lene dhe nje nate falas biles se nuk i harxhohet /pf/images/graemlins/tongue.gif , edhe as qe kisha per t'ja permen noiher. Tani une do ta pyesja si u bo e ca u bo se jam cik kurioze po kot per kuriozitet jo per gje tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'kam c'te te them, je vajze open minded

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ardi:
[qb]Pa sa interesant qeka ky popull mer...
Cere s'nigjon.Kjo Danae tani na nxirrka punen e emrit.Emrin goce le ta gzojne ato qe e kon zanot kete pune,e dalin tu mat trotuaret e botes pllome per pllome.
Tani se shkove per nje note me nje person/e per 1.000.000$ qeka e thone se na merrke emrin.Ore te me thone mu nje here se s'me bi ne men jo per emrin po per asigjo.
E di si eshte puna se uzgjata icik.Bota e sotme eshte aq materialiste saqe si lene shume vend setimenteve.
Nejse kaq kisha une o popull hajt bofshit qef.[/qb]
Po he pra Ardi fol i cike /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

ca te duash pervec jetes dhe b*thes!!!

oktapodi

Primus registratum

E shikoni,
djemte dhe vajzat ne pergjithesi per hire te parase japin gjithcka,edhe b****,
e ju kerkoni gjera te tjera,
te na rrojne ata qe nuk kane para,
se u kenaqeshin keta me para dhe mercedeze.
Kur ka ze nuk eshte pa gje,-populli e thote

oktapodi

Primus registratum

E shikoni,
djemte dhe vajzat ne pergjithesi per hire te parase japin gjithcka,edhe b****,
e ju kerkoni gjera te tjera,
te na rrojne ata qe nuk kane para,
se u kenaqeshin keta me para dhe mercedeze.
Kur ka ze nuk eshte pa gje,-populli e thote.

DriniS

Ecejak

Mendohuni njehere(aplikohet per te dyja sekset ketu) sikur somehow, somewhere s'ka rendesi se si, partnerja/partneri juaj te merrte nje oferte te tille. $1,000.000 vetem per te kaluar nje nate me nje milioner ose milionere sigurisht.
Ai/ajo qe ofron nje shume te tille, s'do mend qe s'ka ndjenja por thjesht egoizem i fryre nga mendimi se cdogje mund te blihet me para ne kete bote.

Nese do me ofronin nje shifer te tille qe te lejoja partneren time te kryente marredhenie seksuale, mendoj se pergjigja e vetme do ishte nje grusht fytyres.

Per te tjeret: Paraja e fituar lehte, harxhohet lehte. Nga ana tjeter, njeriu rron edhe pa ate milion dollari, perndryshe ju o njerez te varfer nuk do futeshit ne internet.

ReA

Primus registratum

keni fillu me mor tema dhe nga filmat eee /pf/images/graemlins/wink.gif

ate 1,000,000 $ ne nat ne ven me /pf/images/graemlins/wink.gif vetem me gjeni tutkunin qe i offron /pf/images/graemlins/laugh.gif

seriozisht tani eshte diçka SPREGEVOLE