$1,000.000 per nje nate!!!!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: $1,000.000 per nje nate!!!!!

ishte thon me para ideja qe desha me thon une. e dhimja eshte te thush "jo" e te ta dredhi me nai qyrrs ne mos kapesh asi kokerr leku.

tamom tamom kjo eshte pytje me ja bo robve ne pik te hallit. se robi me jete normale e me dy pare men ne koke, mgjth tundimin e madh, e kupto qe s'zgjidh gjo me ato lek.

LUANESHA

Primus registratum

me 1oooooo dollar spo zgjidhke gja?
lutju zotit se nuk ta bajne ty kete kerkese,se po te shoh se a
apo te ngelen edhe ato dy pare ne koke, pse mor vec ato qe kan halle ju bahet kjo pytje???
po dalin te tan sikur skan nevoj hajde bela hajde...

personazh

Valoris scriptorum

luaneshe kot me te pyt, te ka ik per duresh nai rob qe e doje pa kufi? sa do paguje per ta pat prap afer?

LUANESHA

Primus registratum

jo mor personazh ,luanesha ska nevoje me pagu asnji,se nuk kam nevoje,ne rradhe te pare nuk eshte rasti im,masnej dashni me lek?prit e zot ...

Tiranas

Primus registratum

Jane bere vajzat shqiptare materialiste. Kane qene ne fakt, por po behen edhe me shume.

antip

Primus registratum

Pash i dite i goc me i bluze ku shkrunte "i love rich boys"...

A thu e kishte me dy kuptime?

aristokratja

Forumium praecox

Jam e sigurt qe e kishte per shpirtin dhe mendjen e pasur. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

abs

nuk e di...

...Kur lexova titullin e kesaj teme m'u kujtu nje reklame qe jep televizori: ka gjera qe nuk mund te blihen per te gjitha te tjerat eshte... (emri i nje karte krediti)

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sleep.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mAsTeRmInD</div><div class="ubbcode-body">E paska patur per mua pra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Kush ka lujt mendsh me ti njit ty ato atribute mër? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Qerratai

Primus registratum

Dashuria Kondre, eshte e vetmja ndjenje qe zhduk percaktimin mendor mbi nje njeri: mund ta quash te çmendur... ose shume te mençur. Ajo ka lujt mendsh per mu... pikerisht sepse kam ato atribute (i kam zhvilluar vete madje).

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

olololol

Primus registratum

Tundim me te madh nuk ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Po ti thuj ska kshu burrash te ofrojne 1 milion $ se e shef ti sa shko rradha kanoces.

Oferte e parefuzueshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Sjane te gjithe Robert Redford ata qe bejne ofertat 1 milioneshe....soo it makes a difference nga te shiturit e trupit apo te shiturit e shpirtit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Qerratai

Primus registratum

Tek MATERIALIZMI qendron. Shpirtin mund ta shesesh... por shpirti pa trupin s'ka kuptim. Trupin mund ta shesesh... dhe trupi pa shpirtin ka shume kuptim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj trupi o ai që knoq shpirtin kshuqë ne trupi pa shpirtin sikur nuk shko. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif