çiftet e AF

doktoresha

Primus registratum
Re: çiftet e AF

se vras mendjen per ate pune se i kam ca shoke...kolege andej kendej...gjej derman me i llaf /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] kristina13 ja moj e bukura mua me ke akoma beqar te pres ty /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po po ty nuk zehesh jo ti je biskotë...
pastaj sa ke ti ohu...nejse..ndonje i ri kendeja? [/qb]
Pse neve te vjetrit nuk na preferon me ti. ah goce goce :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

He shote ckemi...
T'paska ra n'kok per muve kshu?
Prandaj te pash ne enderr un ty... qeka gjo serioze. Na e thirr i cik helenen t'na japi noi shpres qe mos ta humbim dhe ate bashk me arsyen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helenaaaaaaaaaa :wave: kom iher hir kom

hot

Hotgirl

mu perher mka ra menja per tyna :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

a je si je bre burr?! :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Erison700

Forumium maestatis

Un ta kam then. I :wub: u. ene sikur t'martohem me noi tjeter fotografin tate do ta mbaj ne kasafort. Mi ke shkundur ndjenjat po ti sbeson.

Sa e poshter eshte kjo dashuria ne distance /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

XANDRI :smash: mos ma ngit gocen
po pate mendere, shko aty ku eshte ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif
dashuri sakrifikon kur do :devil:
dhe na jepni lajmet per cfare do ndodhi :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Mohican:
[qb] Un ta kam then. I :wub: u. ene sikur t'martohem me noi tjeter fotografin tate do ta mbaj ne kasafort. Mi ke shkundur ndjenjat po ti sbeson.

Sa e poshter eshte kjo dashuria ne distance /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
u tu martofshin turinjt ty ishalla :smash:
qyqa..e kan feju ket mduket :eek:

iiiiiiiiii :cry:

kaq e pati ne ky..do bohem murgesh un nashti :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

A vij edhe un shote bahemi bashke murgesha, vec kur te bahen tan lagja besimtare, vijn ne kishe per dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Sa e bukur do te ishte sikur burrat te kishin nga nje dashnore ne cdo vend qe do te frekuentonin: ne barin ku merr cdo mengjes kafen, ne sallen e bodybillding, ne pizerin e preferuar, te doktoresha personale, e fuqishmja do te ishte sikur te kishe dhe nje murgesh per cdo te diele qe do te shkoje ne kish. :lol: :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

Ne fakt se ka keq Mohicani, cdo vend qe te shkojm te kemi dashnor un e hotja,
nje per secilen kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kur te vini ne Tirane me keni mu...Vec mos ecni te dyja per i here :wave:
Edhe po erdhet te dyja perihere per mu s'ka problem,po mqs doni nga nje per secilen...
E di qe sduhet ta them vete,por s'ka kush e thiote tjeter jam sa per tre /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

po ishte nje njeri single,edhe nje single behen dy single,dmth jane dy,pra dmth quhen cift!
Apo jo?

assassino26

Primus registratum

Mvaret angelo si e do singel-in tjeter ti...Zakonisht singeli tjeter kerkohet sex i kundert qe te quhet cift.Ne rastin tend.... :eek: Duhet pare puna jote :idea:

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Peshkatari

Qe je sa per 3, kjo nuk vihet ne dyshim, po ku e din ti qe nuk jam un (e hotja) sa per tre (dmth per 6) :lol:

assassino26

Primus registratum

Trimi mire me shoke shume thone nga anet tona /pf/images/graemlins/laugh.gif
VEtem taksirati juaj qe duhet te zgjidhni me te mirin mes trimave :angel:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mvaret angelo si e do singel-in tjeter ti...Zakonisht singeli tjeter kerkohet sex i kundert qe te quhet cift.Ne rastin tend.... :eek: Duhet pare puna jote :idea: [/qb]
po do e shihni pak shpejt se u lodha une!!!!!

assassino26

Primus registratum

duhet durim e dashur.Puna ketu eshte me 3 turne dhe ne punojme dhe nuk rrijme.Pa rralle nuk te fusim dot se se lejon p-rocedura...VEtem nqs ti :angel: ...mendon...me siguri po sqe kundraa...sbesoj se ka ndonje problem per ty nqs...
E vetem keshtu zgjidhet kjo pune pa prtur shume gjate :book: