çiftet e AF

beshbossi

Primus registratum
Re: çiftet e AF

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] :lol: fatkeqsin thot kjo tani...mos e egzagjero :kiss: thjesht nuk e ke kapur situaten po mos u merzit se prandaj je ketu, per te marr eksperiencat e para /pf/images/graemlins/smile.gif :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa per :book: jam dakort!
sa per eksp te tjera,kam nja 6 muaj ketu e hic,imagjinoje vete ti me tutje!! :cry:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] kush me permendi ketu mua pa lejen time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
UNa . Do e bejme dhe ne NJe cift t Mire dhe t bukur . Un Burri ti Gruja Me ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
Si ben ti sikur ske pas munci te besh kopjen me te bukur te forumit... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jam mundu po s'ka dal gja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aha ashu si e do ti ka vetem nje zgjidhje :idea: duhet me thirr ate C.Farrell te AF :thumbsup:

I

insane

Guest

kush jan ciftet tani? mund ti listoj njeri? /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] kush jan ciftet tani? mund ti listoj njeri? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
burri i huj me grun e huj
gruja e huj me burrin e huj
gruja e huj me burrin e vet
burri i huj me grun e vet
dhe zeqoja me veten e tij se s'i rri llapa rehat!

Princesha

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]aha ashu si e do ti ka vetem nje zgjidhje :idea: duhet me thirr ate C.Farrell te AF :thumbsup: [/QB][/QUOTE]

Kush asht ai se tan jeten e kam prit kyt dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

[qb]

Kush asht ai se tan jeten e kam prit kyt dit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AI ekziston vetem ne imagjinaten tende, mos e prit ta takosh ndonjehere :shrug:

Princesha

Primus registratum

[qb]
[qb]

Kush asht ai se tan jeten e kam prit kyt dit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AI ekziston vetem ne imagjinaten tende, mos e prit ta takosh ndonjehere :shrug: [/qb]
:smash: rrencak se me le mram pa vu gjum ne sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] rozxallina te kam then mi mos imagjino njeres me te mir se mua se ska /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
He foton ku ma ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] UNICORN eshte ruajtur ai eshte ber si pellumbe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po mire ai ehste mbrojtur por i shkreti ti ...me duket se ste le njeri rehat te kane zene pak inat apo jo? :tipsy: