Re: çiftet e AF
a??? :thumbsup: mire pra!!!!!Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] aspak :devil: [/qb]
a??? :thumbsup: mire pra!!!!!Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] aspak :devil: [/qb]
amoreeeeeee i kam fshir pm mos u ankoh tani /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]ai eshte engjell...... me brire :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Zeqo mos thuj asiher qe je cun i mire ... [/qb]
A se di un per vete skom ... SI i Thone Budallai ska Brina ...Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]ai eshte engjell...... me brire :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Zeqo mos thuj asiher qe je cun i mire ... [/qb]
Ho me PRa ...Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: :lol:
sa i zgjut qe je me amon [/qb]
hej po te shkruajta une kujtohesh ti eFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] vallahi kam harru me shkrujt shqip....ene jam tu pertu :shrug: :kiss: [/qb]
sorry....c`te boj nga stressi i modh e kamFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]hej po te shkruajta une kujtohesh ti eFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] vallahi kam harru me shkrujt shqip....ene jam tu pertu :shrug: :kiss: [/qb]:smash: [/qb]
Me mbyten provimet miFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] dolce nga ke humb ti mi ? /pf/images/graemlins/frown.gif
Shyqyr qe erdhe se na kishte marr malli :kiss: [/qb]
a per kte e qa Hallin ti me qe rri tu qajt . hec mi se t jap una Hemoglobine sa t dush ...Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Ta qaj une hallin ty mi /pf/images/graemlins/smile.gif
Mua provimet ma bejen gjakun H20 :cry: [/qb]
per ke ujk e ka kjoooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb] xhaxhi ujku po mire nuk me thua ku gjendesh ti tani e..se dhe keto nicket i nderron si mbreti grate?te kam bere zile po ti hic...do vish prap kendej ti?/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per ate xhaxhi ujkun qe komentoi ate thenien time tek faqja me pare(sandron me mire se ka ndryshuar dhe nickun tani)Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]per ke ujk e ka kjoooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb] xhaxhi ujku po mire nuk me thua ku gjendesh ti tani e..se dhe keto nicket i nderron si mbreti grate?te kam bere zile po ti hic...do vish prap kendej ti?/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dolce_vitaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: [/qb]
Per ndihme nga shkolla nuk te jap ndonje gje te madhe per gjera te tjera Hap GOjen Fol ca te dush ti .Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]Me mbyten provimet miFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] dolce nga ke humb ti mi ? /pf/images/graemlins/frown.gif
Shyqyr qe erdhe se na kishte marr malli :kiss: [/qb].....asnje nuk ma qan hallin :shrug: [/qb]
sa ia ben qefin vetes ë?heheh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Jo po thash se mos e kishe me mua se une jam MBReTi^^LuaN /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]