çiftet e AF

alinos

Forumium maestatis
Re: çiftet e AF

Un t'pakten i fus i tralala, jo si ca qe thone llafe qe s'duhet t'i thone, ne vende ku s'duhet te jene /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Naten :wave:

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] Un t'pakten i fus i tralala, jo si ca qe thone llafe qe s'duhet t'i thone, ne vende ku s'duhet te jene /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Naten :wave: [/qb]
Yllo si ishte ky muhabeti i fundit se nuk e mora vesh fare...
:cry:

I love new york

Primus registratum

Yukiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shife mi shife sa te ka shku tema :rockband: :rockband: :rockband:
Ka per t'u cmen dhe vete kur t'a shofi..
Paskan qen keq rrobt me u ciftezu ke AF more :devil: :devil: :devil: :wave:

I love new york

Primus registratum

po ku e di une o Jona tema s'ka nje jave qe eshte hap ene ka shko 500 postime, kjo tregon qe po vdesin per icik ciftezim, tani se sa ciftezohen for real ate nuk e di une, po mjafton deshira /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Edhe une u çiftezova me Dott. po me la pleshtat e iku /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Edhe une u çiftezova me Dott. po me la pleshtat e iku /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: [/qb]
Te paska len ne shoqeri te pakten /pf/images/graemlins/smile.gif Ca don me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

sic eshte ajo shprehja ti te pakten e pate nje here nje,po une qe e vetmja gje qe me bejne eshte te me transferojne teme me teme!!!!!!!

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] sic eshte ajo shprehja ti te pakten e pate nje here nje,po une qe e vetmja gje qe me bejne eshte te me transferojne teme me teme!!!!!!! [/qb]
Kush te internon ty rrushi ta rrah una

beshbossi

Primus registratum

na mor ti mos me bej te coj ndonje PM andej nga dott.ssa se bej kerdine une!!!nuk merrem em mall te huaj una!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Eh bela keq me i puç e keq mos me i puç [/qb]
edhe une kshu them Robo, s'ke faj hic
keq t'i shash keq t'i puthesh keto te rejat e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif