çiftet e AF

b.k.

Primus registratum
Re: çiftet e AF

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Trinity :wub: [/qb]

Ah Neo, Neo, thua te tjeret do te arrine te jene kaq me fat sa ne te dy (spo shprehem me shume-se ska lezet)

NEO :kiss: :wub:

gezim lame

Primus registratum

neo te erdhi pergjigja me 8 plumba........ /pf/images/graemlins/laugh.gif
lene me kaq me mire... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

trini... :wub: :kiss:

hot

Hotgirl

ximo kqyr ke burra e gra /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sa me pa pak avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif S'du cifte..qe te dal per gjah /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Sa besnik qe jom amon....edhe gripi ne mes te veres me zuni... i wonder kush ma ngjiti :mad: :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Sa me pa pak avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif S'du cifte..qe te dal per gjah /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po teke do /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Sa besnik qe jom amon....edhe gripi ne mes te veres me zuni... i wonder kush ma ngjiti :mad: :wub: [/qb]
vallahi nuk thone kot qe dashnia ta heq trunin, po kete te rene nuk e dija,
te njiska ene gripin .... LOOOL

Te shkume uni ne mo ju ndaj se te paska njit me gjithe mend me duket... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

jane bo plot 26 faqe ketu dhe hic nuk po ja degjojme daullen naj dasme /pf/images/graemlins/laugh.gif
ene Shota me Xandrin si shume kadale e kane nis :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

gezim lame

Primus registratum

Helene ato qe jane per dasem jane mledh ne nje teme tjeter, plus qe kam degju edhe per propo zime serioze.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten i her forumit..
:sleep:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Sa besnik qe jom amon....edhe gripi ne mes te veres me zuni... i wonder kush ma ngjiti :mad: :wub: [/qb]
vallahi nuk thone kot qe dashnia ta heq trunin, po kete te rene nuk e dija,
te njiska ene gripin .... LOOOL

Te shkume uni ne mo ju ndaj se te paska njit me gjithe mend me duket... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kush flet ky qe e ka titullinpa breke...gripit mire se me ca ilace i hedh matane po ca do besh kur te le pa breke mer i shkrete /pf/images/graemlins/laugh.gif

helene daulles i bi un ti kendo per te martu shofim e bejm ka kohe me gjet ciftin :lol:

miyuki

Primus registratum

:sleep: :sleep: :sleep:
ç'na keni vene ne gjume o njerez,
me ngadale se breshka ecni,
ka ca kohe qe s'jam dukur une ne fakt,
po me sa shoh, asnje gje te re s'po ndodh ktu, :shrug:

per t'ju shpjeguar tamam temen e temes /pf/images/graemlins/wink.gif
ket teme e hapa me teper per çiftet REALE qe mund te dalin nga AF sipas jush e jo per:
o goce a martohena bashke, e o çuni a martohena bashke etj, se per ket gje ka tema te tjera :shrug:
kaptuat tani

he pra, si thoni juve ,
ça mendimi keni,
une timin e kam dhene qe ne fillim,
meqe ra fjala , ku jeni me planet e marteses Xander e Hoti??? :kiss:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] jane bo plot 26 faqe ketu dhe hic nuk po ja degjojme daullen naj dasme /pf/images/graemlins/laugh.gif
ene Shota me Xandrin si shume kadale e kane nis :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Un' me Trinitin pra; nuk po e merrni vesh?!

E kemi lene per ne dhjetor dasmen, por qe te jemi brenda temes cift jemi :wub:

Ja nje cift! Nuk ju mjafton?!

:rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif