çiftet e AF

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: çiftet e AF

Hhahahahhahahahhahahah zemer ene keshtu s'kisha degju /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Eja te ngrohemi ke Fuego se ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif s'em pelqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mor c'na kujtove dasmen ti!!se u be ca kohe pa defryer alla Shqiptarshe!!
Ta fusim ndonjerin ne thes dhe ta martojme,me kete rast ja hedhim me spond &lt;&lt;ta hongsha dasmen&gt;&gt; [/qb]
martojm kallaren me helenen?! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] xox flm per info atehere po rri ketu une se qenka lezet po me jep ndonje keshille se si behen keto "gjuajtjet"virtuale se nuk ia kam shume idene!!!!!!!!jam si tip new entry :angel: :angel: :devil: :devil: [/qb]
vallahi nuk e kam idene as vete si i bahet po ti rri knej pari se kamne me te gjujte vete kto te vjetrit e AF...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ma mire me var veten, qyq!
Me u bo qepaze, me t'rraf ne gruja, kur t'plakem kuptohet. [/qb]
qyq..larg! kush gru me (?) qe t'shplaft boti m*tit ty jarebi :lol: :lol:

hot

Hotgirl

ishalla..! :wub:
e du nej rrubinet jo shum tperdorme,po ne aguridhe fare skam ce du :lol: :lol:

hot

Hotgirl

po ske cer i do pastrusa ndryshku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mor c'na kujtove dasmen ti!!se u be ca kohe pa defryer alla Shqiptarshe!!
Ta fusim ndonjerin ne thes dhe ta martojme,me kete rast ja hedhim me spond &lt;&lt;ta hongsha dasmen&gt;&gt; [/qb]
martojm kallaren me helenen?! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO une e kam Menelaun si rrush mi ti :wub:
rri urte se per ideal te partise te martova me Zeqon edhe s'ka per te te lon me i tund ato byfet me /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

ufff mi none c'qeka bo ket, jane letu dynjoja, 4 faqe , pa gjo n'selamet...une per vete jom rehat, e kom gjet, si yll e kom, cun te vetem, ene me pasuni..pa ju tjeret ca po boni??!!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] U matarune te gjithe,vetem une ngela pa gjo me duket se ajo shejtanka me iku [/qb]
o Robo 50-50 jane shancet e tua me Doten ket rradhe.
Ose ajo vje ka plazhi dhe thote "O njerez, Robo, helena, Shote etc, me mori malli per juve dhe vecanerisht per :wub: " ose do duket sa me na lajmeru qe ka zene te dashur :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ne pastaj t'i hame llokumet

Guest

Fillimisht postuar nga Shega:
[qb]
Fillimisht postuar nga Prototipja:
[/qb]
MOJ PO SE STE KAM PYTUR PO TI KE BURRE KTU KE AF ? [/QB]
jo mi ku me do njeri mu :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
une pershembull /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
amon mi si nuk te do njeri ty ti je si yll si shpirt dhe si zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif
mua po qe sme do njeri pervec menagerit tim :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
martojm kallaren me helenen?! [/qb]
PO une e kam Menelaun si rrush mi ti :wub:
rri urte se per ideal te partise te martova me Zeqon edhe s'ka per te te lon me i tund ato byfet me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
zeqon ja jap komshijes un /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif