çiftet e AF

beshbossi

Primus registratum
Re: çiftet e AF

kush ma ben nje nder?c'behet ketu????????????pse ka edhe cifte ketu e?????????/po ne teket nga te shkojme??????? :eek: :confused: :eek: :confused: :confused:

ameba

Forumium maestatis

Per njoftim te siperpostuesit ato qe jane tek vine ketu me shpresen me u bo cift, po ju heci bahen si unicorni qe fillojne e mendojne per emrat e kaculave... /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga ^xox^:
[qb] Per njoftim te siperpostuesit ato qe jane tek vine ketu me shpresen me u bo cift, po ju heci bahen si unicorni qe fillojne e mendojne per emrat e kaculave... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mer amon ideja ishte krejt ndryshe te me dilte nami per don zhuan jo si babai i kombit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Care te boj un mer qe jom i vogel edhe rrehem kollaj ..me afrohen i afrohem :angel:

Guest

Fillimisht postuar nga Shega:
[qb] Qyqe se dije mi baby ti mi je martu me ate qe s'ja di emrin /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E KU KA BURRE QE ME PERBALLON DOT MUA MOJ XHAN /pf/images/graemlins/laugh.gif
SA PER AF E KAM NEJ KTE KTU MBI MUA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

MOJ PO SE STE KAM PYTUR PO TI KE BURRE KTU KE AF ? :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Qyqa cere teme qeka hap ktuja :eek: Meqense mu duk intresante menova me e hudh ene un menimin tem ktu si ma poshte per ciftet e munshme:

1.Kordelja- Uni 0007
2.Danae - Logos
3.LR - Proto
4.Unicorn - Shega
5.Penelsja - Blendi
6.Jula - :confused:

beshbossi

Primus registratum

xox flm per info atehere po rri ketu une se qenka lezet po me jep ndonje keshille se si behen keto "gjuajtjet"virtuale se nuk ia kam shume idene!!!!!!!!jam si tip new entry :angel: :angel: :devil: :devil:

Anana

Primus registratum

Qyqa, u ciftun robt ktu. Ngela pa gje une :cry: . Me rrofte qe rri ke puna e nuk chatoj.

jonida haka

Primus registratum

pse u mbaruan vendet mi qyqa ngela une :lol: :lol: apo dhe une"new entry"ketu ishalla po del dhe ndonje vend i lire :kiss: :kiss: :kiss:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] pse u mbaruan vendet mi qyqa ngela une :lol: :lol: apo dhe une"new entry"ketu ishalla po del dhe ndonje vend i lire :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
E mos u be merak se dhe keta te tjeret s'kane gjet noi gje, kot sa lodhen se robt u cane tu flirtu ke temat e tjera. /pf/images/graemlins/laugh.gif

(Tani une s'i kam lexu te tera po kshu sikur me duket)

hot

Hotgirl

ku osht ai sander mafishja e?! se hala ska ardh me mkerku doren muve :lol: :lol: :mad:

Anana

Primus registratum

M'duket se po ma lu mua ai Hote ke grimca na jeta... :smash:

Si zihet bese njeriu sot :rockband:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po re,komshinj jemi,ne moshe jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif ,una tuj u rrit ala /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse jo re!! shkojm si nuk shkojm!!
sander qelpsine mke dal edhe ne onderr,mos mpyt hic si tkam pa :eek: :wub: [/qb]
Qyqa qyqa qyqa une bohet ktu....??????????????????

Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hot

Hotgirl

hik ere drruq!! sme do muve e?!
mir mir se do mgjej blendi burr tjeter po he :cry: :cry:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ca bohet ktu doja te thoja. Emocionet m'bon analfabet fare. shote si m'ke pare ti ne onderr muve qe vdeksha una per ty?

Erison700

Forumium maestatis

ej sa harrova mos ja thuj helenes se do na boj lomsh me ndonje sabotim /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

eeeeeee do me vedk tashti e?!
vdis vdis..!! pa me ardh ke dera shpis sta trregoj ondrren :devil: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif