Mer amon ideja ishte krejt ndryshe te me dilte nami per don zhuan jo si babai i kombit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ^xox^:
[qb] Per njoftim te siperpostuesit ato qe jane tek vine ketu me shpresen me u bo cift, po ju heci bahen si unicorni qe fillojne e mendojne per emrat e kaculave... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E KU KA BURRE QE ME PERBALLON DOT MUA MOJ XHAN /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Shega:
[qb] Qyqe se dije mi baby ti mi je martu me ate qe s'ja di emrin /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E mos u be merak se dhe keta te tjeret s'kane gjet noi gje, kot sa lodhen se robt u cane tu flirtu ke temat e tjera. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jona84:
[qb] pse u mbaruan vendet mi qyqa ngela une :lol: :lol: apo dhe une"new entry"ketu ishalla po del dhe ndonje vend i lire :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Qyqa qyqa qyqa une bohet ktu....??????????????????Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po re,komshinj jemi,ne moshe jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif ,una tuj u rrit ala /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse jo re!! shkojm si nuk shkojm!!
sander qelpsine mke dal edhe ne onderr,mos mpyt hic si tkam pa![]()
[/qb]
Se mos vetem mu... :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aha po ta lujti ty qafsha temen po se lashe n'mes t'forumit :devil: :lol: [/qb]