çfare dhuratash do deshironit t'ju sillnin

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: çfare dhuratash do deshironit t'ju sillnin

Vallai nuk me kishte shku menia naji her qe mund te kerkohej nji psikollog per dhurat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem se duhet te kesh kujdes se jon te rrezikshem psikolloget, po te tha shtrihu ne divan mos i myll te dy syte, maje nji hap per siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe une hyra ketu per te marre ndonje mendje per dhurate te gj.mashkullore....po ehe ...hic...me sa duket djemte jane pa pretendime,kurse ne femrat :devil:
Atehere me duhet te zgjedh (parfum??bokse te kuqe??liber?? :confused: )
Sa per vete e di se c'fare do te marr... /pf/images/graemlins/laugh.gif Nje pale syze per kompiuter ,por te lara me flori ama :tipsy:

babi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Vallai nuk me kishte shku menia naji her qe mund te kerkohej nji psikollog per dhurat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetem se duhet te kesh kujdes se jon te rrezikshem psikolloget, po te tha shtrihu ne divan mos i myll te dy syte, maje nji hap per siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
He mo LR edhe ti mo - e kush e permendi psikollogun, une thashe "dike"- nuk guxon njeriu te shprehi nje deshire de jure se edhe ate e kontestojne.

/pf/images/graemlins/wink.gif Pastaj me mire shtrire ne divanin e nje psikollogu se sa te ndonje njeriu qe te ben te te shkojne ne mendje dhurata te tilla /pf/images/graemlins/wink.gif

AnilaM

Primus registratum

megjithse per t`vesh kem plot ,du prap,p.sh.mb i xhup nga k`to t`fundit qe kan dale,te shkurter me kapuc me pellush si ato te antarktides.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Diamanti ...smeralde..e rubin!!!

Kete vit do doja nje smerald....ishalla e mor /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
qyqa qyqa bir :rolleyes: mos do si dhurat ndonje nga keta dy moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ac-prince-charles-william.jpg

Erison700

Forumium maestatis

Un do doja nje kostum lekure per motorrin me mbrojtese ke gjunjt, ke brrylet, ke kurrizi per shtyllen kurrizore dhe te jet me ngjyra te kuqe, zeze, bardhe. /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FOLAGA CHE BATTE:
[qb] He mo LR edhe ti mo - e kush e permendi psikollogun, une thashe "dike"- nuk guxon njeriu te shprehi nje deshire de jure se edhe ate e kontestojne.

/pf/images/graemlins/wink.gif Pastaj me mire shtrire ne divanin e nje psikollogu se sa te ndonje njeriu qe te ben te te shkojne ne mendje dhurata te tilla /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sikur ta dije qe doje nanji si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

perdita durango

Primus registratum

une dua pemen e vitit te ri,po jo shkurre ama,ose nga ato articialet me ato ngjyrat e shpifme roze vishnje arixheshke arixhi

lola

Primus registratum

une dua nje bilete per nje shqiperi dhe ekonomia te rregullohet qe te mund te jetoj atje dhe te paguaj my student loans. :cry:

Trista

Primus registratum

$$$$$$$$ kaq! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Belinda.:
[qb] $$$$$$$$ kaq! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kaq e ???????????

hot

Hotgirl

I want a boyfriend for this year.. :angel: :idea:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] I want a boyfriend for this year.. :angel: :idea: [/qb]
We Can Fiks That Problem ... :thumbsup:

Dua

Primus registratum

Une nuk du shume. Ate lart ne foto, djalin e Diana's. :wub:

D.

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Belinda.:
[qb] $$$$$$$$ kaq! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kaq e ??????????? [/qb]
Ke me shume ti Ted? /pf/images/graemlins/wink.gif

MICHELLE

Primus registratum

une desha nje ore, ska rendesi ca brand po te jete e mire, desha nje celular se jam me nje celular te shoqes se me eshte prish e imja, desha dhe nje bilete per ne cali..........
deri tani kam marre oren, dhe bileten per pushime, vetem celi me mungon por avash avash do ja arrisim qellimit dhe te celi.