ÜberMatriX

Archi

Forumium praecox
Re: ÜberMatriX

Une per veten time ekam pare sot Matrix 4 dhe quhet Matrix - XP

Eshte me i bukur se origjinali dhe shume per te qeshur

jack owar II

Primus registratum

ne nja prej temave n'lidhje me matriksin, pata thane ** agjent smithi asht burri ma i miri i krejt filmit. kjo gja deshmohet edhe me pjesen e trete.
kqyre qysh asht zhvillue filmi: morfiusi tane kohen na fton me besue, si delmet, jo me e perdore trunin, po me besue - ky asht akt i njerit t'deshpruem...
ai djali, marathonomaku i 20 metrave, nuk vrapon e me dhane shpirt tue bertite "luften e fituem" qysh i ka hije Njerit, po ngan e psiket "maroi lufta"! pordhe e ftoft - kush e fitoi luften, that's what counts...

n'anen tjeter, agjent smithi asht i vetmi ** e ka plotsue rolin e vet n'film: e shkatrroi neon, edhe tash maqinat ja bane atine delete - paq, bukur, hjeshem, mire...

neo, n'kofte njeri e jo virus, asht turp per rracen njerzore, ai asht ni deshtak...

rrnofshin maqinat, se pa to s'kemi t'gjalle...

matrix-weav.jpg

jack owar II

Primus registratum

ne pjesen e katert t'filmit ka me u marre vesh ajo ** e kam thane ** sa kohe:
agjent smithi is the one!
persefona asht nona e matriksit
orakulli asht baba i matriksit
arkitekti asht antikrishti
the kid asht ni djalosh simpatik
neo asht gjithashtu ni djalosh simpatik
morfiusi asht trullan
triniti asht dashnorja e matriksit dhe nona e atyne ghost-ave t'bardhe

olti

Neo

Fillimisht postuar nga jack o'war ][:
[qb] ne pjesen e katert t'filmit ka me u marre vesh ajo ** e kam thane ** sa kohe:
agjent smithi is the one!
persefona asht nona e matriksit
orakulli asht baba i matriksit
arkitekti asht antikrishti
the kid asht ni djalosh simpatik
neo asht gjithashtu ni djalosh simpatik
morfiusi asht trullan
triniti asht dashnorja e matriksit dhe nona e atyne ghost-ave t'bardhe [/qb]
icon20.gif

Ca u fliska ketu. Jeni ne korrent te ngjarjeve ju pipell?!

E kam dashur ta them me pare, po ja po e them pakez ketu. Nese doni te kuptoni Matrix, atehere ne radhe te pare duhet te pelqeni kete tip filmi, se dyti qe eshte shume e rendesishme; duhet te keni pare dy pjeset nga nente pjeset e AniMatrix, qe jane "The Second Renaissance" I dhe II. Si te keni pare keto dhe te keni ndjekur me deshire tre pjeset e Matrix, atehere kuptoni gjithcka. Do kuptoni se Agjenti Smith eshte e keqja ne vetvete dhe e vertete. Tashme makinat kane zene vendin e tyre mbi toke dhe kete vend e meritonin, gjithashtu fuqia e tyre ishte shume e madhe. Ne kete menyre njerezve u duhet te jetojne bashke me to. Njerezimi mund te kishte jetuar me kohe bashke me makinat, nqs do i kishte pranur dhe kuptuar, por ishte mosdeshira e njerezve qe sollen lufterat dhe si rrjedhim krijimin e Matriksit. Nese do te mos kish qene kjo sjellje e njerezve nuk do kishte nisur lufta fare. Dhe Neo me misionin e tij te shenjte kete beri. Ai risolli paqen mes makinave dhe njerezve; cliroi njerezit. Pra si mund te quhet ai deshtak?! Apo Morpheus te percmohet ashtu, kur ai ishte i vetmi qe besoi ne Neon dhe doli qe kishte te drejte. Ju m'i pasket ngaterruar personazhet lemsh ketu. Secili ka vendin e tij ne ate film dhe vend me shume kuptim kane. Per mua mbetet film i madh, sigurisht mund te ishte bere me shume, ose te pakten keshtu mendojme tani. E ardhmja do e tregoje se sa i madh eshte ky film.

ketitopi

Primus registratum

mesa di une matrix 4 nuk ka.matrix qe ne fillim ka qene programu per te pase tre seri dhe pike.ca jane te tjera jane shtese,jashte ketij programi per shkak te fames se madhe qe pati.film yyyyyll!