Çmendem për ty... do t'i dish arsyet?!

Megg

Carpe Diem
jam 18 vjec qe ka rene per 19,nuk mendon se jam rritur,
Mmmm o more pidiiii,,,,stregon rritje mosha,rritje' tregon pjekuriaa dhe maturia qe ke,,,,...:) per kete thashe sepse ajo ka te beje me eksperiencen e jo per gjerat qe ke mesuar ne shkolle apo ku di une se ku....

Bardhyli00

Forumium maestatis
kur vitet kalojne ,bashke me te edhe njeriu,edhe kapaciteti i trurit rritet duke u pjekur ,dhe te jesh 19 vjec nuk do te thote qe nuk i di gjera te tilla ,se keto nuk jane gjera qe mesohen ne shkolle,
keto gjera i kam filluar qysh 13 vjec..................shihemi,dil ndonjehere te flasim

Megg

Carpe Diem
kur vitet kalojne ,bashke me te edhe njeriu,edhe kapaciteti i trurit rritet duke u pjekur ,dhe te jesh 19 vjec nuk do te thote qe nuk i di gjera te tilla ,se keto nuk jane gjera qe mesohen ne shkolle,
keto gjera i kam filluar qysh 13 vjec..................shihemi,dil ndonjehere te flasim
Po tallesha o njeri,,,,,,Mmmmm hajde thuaj ndonje gje me nenkuptime ketu ,sja leverdis se duhet ta shpjegosh 300 hereee :confused::confused:

mirishahe

Forumium maestatis
:dashuri:
Dashuria eshte ceshtje e ndjenjave e jo e deshirave. Nuk mund te dashuroj pse dua, e me se paku pse duhet, andaj dashuria e obliguar eshte e marre.e dashuria ime ndaj teje eshte e zjarrt

gangsterja

Primus registratum
Un cmendem pe ty kur me trdheton,
un cmendem per ty kur dashurin ma mohon
Un cmendem pe ty kur tjeter goc ngacmon
kur tere kohen asaj ia kushton
Cmendem se te dua
cmendem se fati luan me mua
Cmendem kur ne takim
merr shoqen shpirti im
Un do te cmendem nga dashuria qe ndiej per ty
sidomos kur behen kohe pa te pare me sy (N):(