Çlirimi e të dy vullnetareve italiane në Irak

Çlirimi e të dy vullnetareve italiane në Irak

Për mua është sigurisht një lajm shumë i mirë, edhe pse unë personalisht nuk kam shumë simpati për personat që bëjnë pjesë të organizatave të këtilla...

une_une

Primus registratum
Re: Çlirimi e të dy vullnetareve italiane në Irak

Per ke nuk ke me shume simpati ti Demetrio Scutari? Per Abu Musaf Al-Zarkaui apo per ato qe punojne falas si infermiere?

Sa per dijeni banditet e Islamit morren 1 milion euro per te liruar dy femrat bamirese ose do i prisnin kokat.

Aj Aj ato deklaruan "se na trajtuan mire" gjepura qe nuk shkojne ne rast se ndonje islamik pergjigjet.

Perkufizimi i sindromes psikologjike "Stockholm" eshte nga te dyja Simonat:

"Te jesh i ftuar per dreke nga Falluja nga Abu Musaf pastaj te deklarosh ne RAI se nga trajtuan me respekt."

B

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb] Per ke nuk ke me shume simpati ti Demetrio Scutari? Per Abu Musaf Al-Zarkaui apo per ato qe punojne falas si infermiere?

Sa per dijeni banditet e Islamit morren 1 milion euro per te liruar dy femrat bamirese ose do i prisnin kokat.

Aj Aj ato deklaruan "se na trajtuan mire" gjepura qe nuk shkojne ne rast se ndonje islamik pergjigjet.

Perkufizimi i sindromes psikologjike "Stockholm" eshte nga te dyja Simonat:

"Te jesh i ftuar per dreke nga Falluja nga Abu Musaf pastaj te deklarosh ne RAI se nga trajtuan me respekt."

B [/qb]
----------------------------------------------

shadow valle mos ke qene ti ndermjetsuesi qe i ke barte 1 eurot per clirimin e simonave?? u harova euro qene apo dollare??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo eshte si puna e fiks fares /pf/images/graemlins/laugh.gif nje kanal thote jane vrare 10 tjetri 15 e ai tjetri 20 hahaha

une_une

Primus registratum

Sa i sakte je amar. Sigurisht ke burime te sakta nga vellezerit e tu bandite islame.

amar

Primus registratum

[qb] Sa i sakte je amar. Sigurisht ke burime te sakta nga vellezerit e tu bandite islame. [/qb]
-------------------------------------------
tash keni filluar edhe bandite te na thirni a??
hahahah shume te felliqt jeni /pf/images/graemlins/tongue.gif

une_une

Primus registratum

tash keni filluar edhe bandite te na thirni a??
hahahah shume te felliqt jeni
amar

Pse qe kur jane quajtur vellezerit e tu "burra te ndershem" te quhen sot apo veprimet islamike te "quhen veprime te ndershme" te quhen sot te tilla?

Ju dime mire se cfare rrace jeni. Nuk i pelqeka termi bandit/kriminel/terrorist ketij islamikut. U ofendoka! Dashka te quhet "Burre i ndershem"

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej paç hijen tate, po pse mor dallkauk (turk) 70% e Shqipërisë janë bandita islamikë? Po kur dole ti more idiot, me plot kuptimin e fjalës, more besimtar pa dy pare men, të cilësosh një e më shumë kombe si banditë. Banditët janë gjithandej duke filluar nga ajo SH.B.A jote e fëlliqur e deri tek Arafat, Khomneini, Sharon, etj.
Fakti është që është një zhvillim pozitiv që dy italianet u liruan dhe kjo tregon se ka shpresa që të ndryshojnë gjërat. Atë 1 000 000 euro nuk e di se ku e zbulove ti por po të them të ndrrosh kanal se veç pordhës po ia fut!

une_une

Primus registratum

Brenda 2 javesh islamiket te rrembejne dy femra (infermiere falas!), premtojne te i presin kokat nqs nuk permbushen kerkesat e tyre, te arrijne zhvillime pozitive?

Sindroma e Stokholmit eshte fenomen psikologjik mjekesia e njeh. Rasti i dy Simonave te deklarojne se "na trajtuan mire" ne RAI eshte pare ne qindra raste te tjera.

Te nxirret rrembimi i dy femrave "akt pozitiv islamik"? Propagande e AlJazeeres eshte kjo Kondrapedal?

Na tregoka popullin, na rekomandoka te nderrojme kanal, na tregoka kush eshte e verteta pale. Tek kush kanal "AlJazeera"?

Kondrapedali

Kondrapedali

Prerja e kokave = zhvillim negativ

mosprerja e kokave = zhvillim negativ por më pozitiv se prerja e kokave

Hë paç hijen tate tani e kape? Po qe se jo shkruaj edhe njëherë se ta shpjegoj edhe më qartë! Unë nuk e di as se si shkruhet ai kanali që thua ti (Al Jazyira?) :shrug:

une_une

Primus registratum

mosprerja e kokave = zhvillim negativ por më pozitiv se prerja e kokave[/b]
Kondrapedali zhvillim?

Po kanibalizem i kalibrit Islamik nuk qenka prerja (ose premtimi per te prere) e kokave ne televizor?

Harrova as termin bandit nuk e pranoni sepse ofendoheni e jo me te e quani kanibalizem "zhivillimin".

Pafytyresi Islamike.

amar

Primus registratum

[qb]
mosprerja e kokave = zhvillim negativ por më pozitiv se prerja e kokave[/b]
Kondrapedali zhvillim?

Po kanibalizem i kalibrit Islamik nuk qenka prerja (ose premtimi per te prere) e kokave ne televizor?

Harrova as termin bandit nuk e pranoni sepse ofendoheni e jo me te e quani kanibalizem "zhivillimin".

Pafytyresi Islamike. [/qb]
----------------------------------------------

o koktul po ku ka ma vrasesa se amerikant dhe cifutet, ok, ne vrasim me pakic kurse ju me shumice e tani me thuaj kush eshte ne rang te pare si vrasesa dhe terrista ?ai qe vret ma pak kurse ai qe vret me shume? a??
kastravec /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

ok, ne vrasim me pakic kurse ju me shumice e tani me thuaj kush eshte ne rang te pare si vrasesa dhe terrista ?
Ah Amar, më në fund e pranove që ti identifikohesh me ISLAMIN! Po kur të them unë që terrorist je më thua jo!

O paç hijen tate,
mosprerja e kokave = zhvillim negativ por më pozitiv se prerja e kokave
ku qëndron problemi yt me këtë gjë që kam thënë? Mos vallë për ty është e njëjta gjë si prerja e kokave ashtu edhe mosprerja e kokave? Pra ti nisesh nga fakti që irakienët janë myslimanë dhe o burra q.. robt, ti bim haleve!
Or tutkun, boll me këto idera se le nam. Po tregohu pak që je në gjendje të mendosh dhe jo vetëm të zhkarravitësh (me mendje)! Po është turp të flasësh me këtë gjuhë. Ku e sheh ti të keqen kur dy vajza/gra jetojnë akoma? O menje ku shko?
Fiiiuuuu, tune kokën fort se mos t'ka ngec na'i kakalic ke truni!

antares

Primus registratum

Kondra! Sado ta tunde koken ai nuk do te jape rezultat (diagnoza: shirit cifut ne tru). Me qenje te tilla eshte e kote te arsyetosh dhe nganjehere mendoj si Doktor Adhamudhi qe koka e ketyre sionisteve ka marre fund prandaj ti lutemi Amarit qe e di se cduhet te beje tu beje ate formalitetin e vogel qe bota te kete ca sioniste me pak......

une_une

Primus registratum

o koktul po ku ka ma vrasesa se amerikant dhe cifutet, ok, ne vrasim me pakic kurse ju me shumice e tani me thuaj kush eshte ne rang te pare si vrasesa dhe terrista?
Amar ke degjuar ti therrjen e 1 milion armeneve brenda 1 vit nga Turqia sepse nuk donin te konvertoheshin ne Islam?
Sigurisht do justifikohesh me shume arsye.

Arsyet e tua nuk pine uje! E perseris nuk pine uje!

Qe kur historia e atyre me Kuran ne dore (EDHE JATAGAN NE BREZ) qenka pa genjeshtra?

E njejta llogjike me Italianet infermiere falas.
Ju dime cfare rrace jeni.

amar

Primus registratum

QUOTE]Amar ke degjuar ti therrjen e 1 milion armeneve brenda 1 vit nga Turqia sepse nuk donin te konvertoheshin ne Islam?
Sigurisht do justifikohesh me shume arsye.

Arsyet e tua nuk pine uje! E perseris nuk pine uje!

Qe kur historia e atyre me Kuran ne dore (EDHE JATAGAN NE BREZ) qenka pa genjeshtra?

E njejta llogjike me Italianet infermiere falas.
Ju dime cfare rrace jeni. [/QB]
-------------------------------------------------
shadow tash me fute ne dyshim ??, nuk e di cfar je ? zedhenesi i qeverise se sharonit?,i qeverise se armeneve,agjente i cia-s? nuk e di ,po me duket so do ta humbi bastin me antaren /pf/images/graemlins/laugh.gif ,apo valle mos ke qene xhelati i turqeve qe ua paske prere kokat ermeneve? sepse mire e ditke ti se ata paskan prere kokat e 1 miljon armeneve papapa,me habite krejt tash.

p.s. antare a u bene 24 ore a ende jo nese te fitoj ia hjek koken ne menyren si di une ,e kam pregaditur kameren JATAGANIN por nuk e kem mprehur mire sepse dua qe shpirti ti dale ngadale e jo menjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

une_une

Primus registratum

p.s. antare a u bene 24 ore a ende jo nese te fitoj ia hjek koken ne menyren si di une ,e kam pregaditur kameren JATAGANIN por nuk e kem mprehur mire sepse dua qe shpirti ti dale ngadale e jo menjehere
Po sikur te konvertohem ne Islam jam i shpetuar? E thote Kurani.

Amar ke te drejte sepse une degjoj cfare thone armenet.
Arsyet edhe justifikimet e tyre nuk pine uje!

E dine mire ata se u therren sepse kundershtuan fjalen e profetit Muhamed?

Armenasit thone genjeshtra.

Nuk deshen te beheshin myslyman me te mire, jo ata.
Nuk deshen te beheshin myslyman me rryshfete, me poste ne Porten e Larte jo ata.

nuk deshen te beheshin myslymane edhe pse iu vume taksa te renda jo prape ata
nuk deshen te beheshin myslyman me kercenim jo prape ata.

"Ti je i Pagabueshmi, i drejti, Meshiruesi" vargje nga Kurani

Shpata e Muhamed i zgjidhi pastaj punet.

une_une

Primus registratum

PS: Do vish me mua te henen ne Irak? Po te ndryshket jatagani more mik ku. Sa ofendim eshte per ty te i bindesh ligjeve te nje qeverie ku komandojne infidelet? Te taksojne infidelet edhe kaurret ty ne vend te i taksosh ti ata? Si e perballon? Iu bindesh ligjeve te infideleve. Muhamedi te ofron 78 femra te virgjera po erdhe ne irak me mua.

Po ta mbajti. Thua se je i zoti? Nuk e besoj! Nuk e kam besuar kurre.

Bej dicka per fene tende si une po bej per fene time!

Le_Routard

Forumium maestatis

Nga tregimet e ushtareve amerikan, te pakten keta qe jan te bazuar ketu, ndegjon lloj-lloj 'trimerish' te bera ne Irak.

Si psh sesi i mbushnin me plumb viktimat e tyre, sesi i fusnin gryken e automatikut ne goje, sesi tallishin kur viktimat dridheshin nga frika (disave u shpetonte ne pantallona) etj etj. Pa permendur torturat qe ju ben te njohura publikut boteror, te cilat jane vetem si ajo maja ajzbergut.

Dhe te mendosh qe shkuan ne Irak per te kapur armet e shkaterrimit ne mas te Sadamit. Shkuan te shpetonin popullin iraken nga nje tiran, etj etj dogma te tilla qe 'Shadow' me shoke i marrin per te verteta.

Mos te harrojme qe terroristet amerikane jane ne tokat arabe, prandaj perpara se te shanin terroristet islamik do benin mire te ktheheshin ne kontinetin e tyre.

komino

Valoris scriptorum

simonat u sekuestruan nga rezistenca irakene

Ato akuzoheshin si spiune te Usa pasi gjndeshin ne nje liste qe amerikaneve u kishin "vjedhur" (sa cudi me keta amerikanet qe u vjedhin listat e "spiuneve" - quhet edhe depistim) dhe pasi u verifikuan (ne perendim do te quhej proces hetimor ne gjendje arresti - gjithsesi njelloj si ata ne abu garib apo guantanamo) u liruan ne duart e kryqit te kuq italian dhe iu kerkua falje njerezisht (jo te gjithe presin koka - presin vetem ata qe mendojne se kane te bejne me bashkepunetore te pushtuesit).

E djathta italia dukej gati se i vinte keq qe i liruan pasi shpresonte ne vdekjen e dy pacifisteve. Pasi ato deklaruan se nuk heqin dore nga mendimet e veta (terheqje e trupave - nuk eshte sindroma e stokolmes pasi te njejtin mendim kishin edhe me pare) i githe shypi i djathte italian filloi t'i "shkelyente" dhe fashistet bashke me legistet filluan te kerkojne parate shteti italian paska shpenzuar (parulla eshte : le ti kishin lene atje qelbesirat :mad: ) dhe kalerojne ate idene e parave qe qenkan paguar por qe askush nuk i paska dhene apo marre (qeveria eshte e djathte e thote jo)

Diten qe u liruan berluskoni nxitoi te deklaronte se ato i detyronin jeten zv ministrit te jshtem qe kish punuar bashke me te /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mua mu duk sikur u nxiuta shume te thosh versionin e vet te parin

Italianet jane si majmuna
Pasi pane francezet qe vune ne funksion gjithe diplomacine per dy gazetaret menduan se po benin figure m...ti dhe levizen si kurre ndonjehere (eshte rasti i trete qe rrembehen italian dhe dy jane vrare) me "diplomacine " e tyre oportuniste.

Pse nuk qenka merite e protestave te irakenve???!!!
Pse nuk qenka merite e punes se vete atyre vullnetareve ne irak (njera eshte aty qe pas luftes se pare)

Fashistet (nuk eshte retorike jane vertet pasardhes se partise fashiste dhe sot janne pushtet bashke me berluskonin, bosin, e disa te moderuar) dhe lega nord jane bere si bisha e po vjellin vrer dite e nate kunder simonave "mosmirenjohese"

komino

Valoris scriptorum

mediat e berluskonit sot vazhdojne ti fryjne idese se pagimit te nje cmimi prej 4 milione $

vetem qe e bejne "me spond" duke cituar e duke i dhene kredibilitet nje gazete angleze (me duket)

Eshte mese i vertete rraporti i eurpoes mbi lirine e mediave qe klasifikon italine me disa vende te botes se trete (edhe shqiperia me duket se eshte me lart)