Çfare ndoth kur bie ne dashuri me mesuesen ose mesuesin??

Never Alone

Primus registratum
Re: Çfare ndoth kur bie ne dashuri me mesuesen ose mesuesin??

Nje shoqe e imja nga venezuela ra ne "dashuri" me mesuesin e anglishtes, po nuk kishin faj se te ishin te deshperuar. Mesuesi 30 e da vjec diten e pare qe shkuam ne klase filloi te thoshte qe ishte single (i deshperuar) edhe ishte gati per nje lidhje serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kurse kjo shoqja ime ishte ne hall se donte te qendronte ketu. Keshtu qe u fejuan pas 3 muajsh qe u njoften (po e mbanin sekret se kjo akoma shkonte tek shkolle).
Me sa di une edhe sot e kesaj dite jane te martuar :thumbsup: ....kishte qene me te vertet dashuri..... :wub:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb] Nje shoqe e imja nga venezuela ra ne "dashuri" me mesuesin e anglishtes, po nuk kishin faj se te ishin te deshperuar. Mesuesi 30 e da vjec diten e pare qe shkuam ne klase filloi te thoshte qe ishte single (i deshperuar) edhe ishte gati per nje lidhje serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kurse kjo shoqja ime ishte ne hall se donte te qendronte ketu. Keshtu qe u fejuan pas 3 muajsh qe u njoften (po e mbanin sekret se kjo akoma shkonte tek shkolle).
Me sa di une edhe sot e kesaj dite jane te martuar :thumbsup: ....kishte qene me te vertet dashuri..... :wub: [/qb]
Yeah right, po edhe pse jane martuar s'do te thote qe ka qene me vertete dashuri, pastaj ti e the vete qe ajo kishte nevoje te rrinte aty :devil: .

Diddy19

Su@mi

C do te thote te biesh ne dashuri me mesuesin/en??Do te thote se je rast i deshperuar!Sei messo male amore! /pf/images/graemlins/frown.gif

FALKO

Forumium maestatis

Ne fillore e identifikon me prindin.
Ne 8 vjeçare me shokun/shoqen tende me te mire
Ne te mesme do te jipje gjithçka per ta pare nje here te zhveshur.
Ne te larte do perpiqeshe ti beje propozime banale deri sa ta ndash nga burri/gruaja e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Per ta bere kete te fundit duhen p****!Edhe keto pak i kane! /pf/images/graemlins/wink.gif

Klinton

Primus registratum

Une nuk do kisha ndermend te largoehesha nga faqet e para te gazetave.

e shkallafitura

Primus registratum

Une per vete nuk kam pas ndonje relate te tille, por shoqja ime e ngushte ne gjimnaz. Well..., te dyjave na pelqente zysha e historise po ajo e hengri....she had good time I guess, from what she told me...
Une mendoj qe shumica e adoleshntve/femijeve bien ne dashuri me mesuesit/mesueset por nuk thone gje ose se dine...eshte si pune "fiksimi", te behet fiksim me i llaf..deri sa ta kapesh je rrit....

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga heartbreaker:
[qb] Hey shprehuni !!!!!!!!!!!!!
Juve u ka pelqy ndonjehere ndonje mesuesji/ja juaj???????????
/pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
kam ate te anglishtes qe eshte si llokum.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

... me zyshen!
lypja!!!, ske ca e zgjat.-po ose jo, ose per vjesht!?, ca ta ket robi fat(?)
ulu ke banka e par, ke dritarja!!!, dhe ishalla eshte tavolina e zyshes e hapme nmes.-ka per tardh ndonjeher me fuston se sbon... :angel: :goofy:

Sweety el

Locus omnem
asnjehere nuk duhet te ndodhe kjo gje sepse demton veten tende,ka raste edhe ne shkolen ku une jam por ajo femer ndihet shume ne siklet nga shkolla dhe kjo gje asaj si ka bere pershtypje perkundrazi e ka vecuar nga shoqeria dhe e ka bere me te perdale....