ÇFARE MENDONI??

S

Scorpion

Guest
Re: ÇFARE MENDONI??

qyqa qyqa sa e eger qenke ti mi tola... Calma...! /pf/images/graemlins/laugh.gif Se vete e ka fajin vajza qe verbohet nga dashuria dhe shoku i saj i ngushte...

true confidental

Forumium maestatis

Boh, sa e serte kjo goca me siper ....
E pse duhet pare vetem bardh e zi .....ai cuni i ka shfaqur nje deshire .....nese i pelqen asaj mund ta beje ......nese jo mund ti thote shkurt,sakte, bukur ....qe JO dhe me kaq mbyllet historia .......e pse duhet me qen harbute kur.. ty te pozicionon qendrimi qe mban ndaj personit ose fenomenit dhe jo fjalet

tola77

Primus registratum

po moj dhe une ashtu e mendova si ty ne fillim,po cave si puna e atij cunit po tju flasesh me shume edukate dhe te jesh e njerezishme te keqkuptojne.

matriksi

Primus registratum

Qetesohuni vajza,
Gjithmone keni marre shembull nga cunat,
merrni dhe ne kete rast,
Nese nje vajze do i kerkonte nje cuni one night sex,
cuni do e mendonte situaten ,
do e peshonte mire e mire
dhe do jepte pergjigje pozitive /pf/images/graemlins/laugh.gif .

hajtsefolim

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ç`do mendonit per nje situate te tille:
Keni nje shok te cilin e njihni per rreth 4-5 vjet i cili eshte dhe shok i ngushte i ex-it tuaj. Nje dite te bukur ju kerkon te kryeni marredhenie bashke por vetem kaq dhe do te mbeteni prape shok siç ishit. Si do kishit reaguar ju? Per me teper ç`do mendonit per kete propozim?
Situata ndodh ne momentin kur ju jeni i ndare nga i dashuri, por vazhdoni miqesine me te.

[/ QUOTE ]

Do i fusja nje shpulle te mire turinjve dhe do i kisha nderprere te gjitha marredheniet me kte tipin qe qeka i derr k*qe qe sja paske shokun.Po si more,te bejme edhe seks per nje nate,mire kjo,po me te dashuren e shokut.Shko mer pirdhu.Ca e dika veten ky iher?! vallaj ta thashe cdo kisha bere..zgjidhje tjeter per mua ska,cdo mendim tjeter si zgjidhje do me dukej dobesi te femra pastaj.

[/ QUOTE ]

Kthejeni prap tek Eros temen qe te shprehet lirshem LiPsi

tola77

Primus registratum

SE CKA KETU PER TU RRITUR NJE ZOT E DI,MOS MENDON KY SE JAM 15 VJEC UN(SA MIRE DO TE ISHTE NE FAKT) DHE KETO GJERA ME SKANDALIZOJNE: APO LEXOI TRE SHKRIME KETU ATY DHE THA:HAJD MO PO HEDH DHE UNE NJE SHKRIM TEK KJO TEMA.

NATYRISHT, QE E MIRA ESHTE QE TJETRIN TA VESH PERPARA FAKTIT DHE TE NDAHESH PA U GRINDUR, PO A MUND QE NESER NQS DO TE MUND TE RITAKOHESHE ME ISHIN DHE ME KETE FAMOZIN SHOK TE TIJ APO NE AMBJENTE KU FREKUENTOHEN SE BASHKU TE JESH E CILTER. UNE JO, DO TE ME DUHEJ TE EVITOJA SHUME RRETHE QE FREKUENTOJA PER TE MOS E PARE ME KURRE(NQS MENDOJ SE DIKUSH QE KERKON NGA MUA VETEM NJE NATE SEKSI, NUK ME VLERESON MUA SI NJERI POR SI NJE ORGAN DEFRIMI,)NGA ANA TJETER VERTET DO TE ISHA NJECIK E EGER ME TE ASHTU SI U SHPREVA NE FILLIM, POR DJEMVE NQS JU THEMI QE DIKUSH KA PROPOZUAR PER MOTREN E VET ATE QE KY KERKON DO TE SHIKONI SE SI SHNEROHET NE BISHE DHE DO IKIN ME BISHT NDER SHALE.)

Sirena

Primus registratum

Tola, do te te lexonim me mire nqs ben caps lock OFF...eshte shqetesuese per syte keshtu.

PS.Me falni per daljen nga tema.

Qerratai

Primus registratum

Mendoj qe "ndonje" administrator/moderator mund t'a editoje shkrimin e siper-mesiperm /pf/images/graemlins/laugh.gif.

tola77

Primus registratum

ke te drejte po kur jam duke punuar ne pune perdor shkronja kapitale dhe me iku.

tola77

Primus registratum

e ri kopjova, vetem mos u ankoni

se cka ketu per tu rritur nje zot e di,mos mendon ky se jam 15 vjec un(sa mire do te ishte ne fakt) dhe keto gjera me skandalizojne: apo lexoi tre shkrime ketu aty dhe tha:hajd mo po hedh dhe une nje shkrim tek kjo tema.

natyrisht, qe e mira eshte qe tjetrin ta vesh perpara faktit dhe te ndahesh pa u grindur, po a mund qe neser nqs do te mund te ritakoheshe me ishin dhe me kete famozin shok te tij apo ne ambjente ku frekuentohen se bashku te jesh e cilter. une jo, do te me duhej te evitoja shume rrethe qe frekuentoja per te mos e pare me kurre(nqs mendoj se dikush qe kerkon nga mua vetem nje nate seksi, nuk me vlereson mua si njeri por si nje organ defrimi,)nga ana tjeter vertet do te isha njecik e eger me te ashtu si u shpreva ne fillim, por djemve nqs ju themi qe dikush ka propozuar per motren e vet ate qe ky kerkon do te shikoni se si shnerohet ne bishe dhe do ikin me bisht nder shale.)

Ema

Goddes

Ç`do mendonit per nje situate te tille:
Keni nje shok te cilin e njihni per rreth 4-5 vjet i cili eshte dhe shok i ngushte i ex-it tuaj. Nje dite te bukur ju kerkon te kryeni marredhenie bashke por vetem kaq dhe do te mbeteni prape shok siç ishit. Si do kishit reaguar ju? Per me teper ç`do mendonit per kete propozim?
Situata ndodh ne momentin kur ju jeni i ndare nga i dashuri, por vazhdoni miqesine me te.

[/ QUOTE ]

Po si ta ndjesh moj shpirt /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo mer ti se kjo nuk eshte pergjigje, si ta ndjej thot ky!

Goca po pyet a tja leri apo mos tja leri ati shokut te ngusht qe ja ka lypyr.

Une do thoshja tja linte keshtuqe te pakten nuk dilte jasht nga grupi i shoqnis.

Vals

Primus registratum

Kjo quhet "friends with benefits" ketej nga anet tona ose sic i themi ndryshe ne shqip: kur s'ke pulen, do hash sorren.